131

жоро

преди 4 години

До Анонимен: Ами а САЩ гарантирани депозити (CD) носят в момента 3% капитализирана лихва. Гаранция пълна до 1 милион. Ами това е Държава.

130

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам мноо но Сърбия винаги е била с Русия .Сърбите са вярващи християни и празнуват коледа на 6 януари както и руснаците .Българите са племе което празнува по американски стил хелоин,коледа, и други американски празници. Син съм на земя прекрасна ...Син съм на крадливо племе!Протестанти и Католици нямат работа в България.Православни сме от Борис първи времена в които Америка е нямало на картата .Свети Валентин или Трифон Зарезан е български празник ?

129

Скептик

преди 4 години

Ами не ги възхвалявам, но само те ни останаха. И те са изчезващи. Нито Турци, нито Гърци, нито Румънци са ни по-близки. То не може да се гледа само назад. Ако някой може да си вземе Български паспорт да го вземе. Трябва да си помагаме с тях. Простичко нали.

128

Анонимен

преди 4 години

Тия които възхваляват сърбите да прочетат житие-битието на В.Левски как е бил задържан в Зайчар ,бит и изгонен от Сърбия!Самият Левски го пише това.След като разтурят втората легия в Белград,Левски отива в Зайчар да се срещне с тамошни саратници,разбира ,че всички са задържани!Властите казват на Левски ,че в Зайчар няма българи и да не буни хората ,защото ще бъде предаден на турците!

127

1990-та и напред...

преди 4 години

Да, другарю. Сърбите са патриоти , та изгубиха от акъл излаз на море.Изгубиха републиките си, пак от национализъм, шовинизъм и простотия.

126

истината

преди 4 години

Сърбия никога не е била добронамерена спрямо България,в частност българите.Нито по време на войните , нито по време на Тито.Винаги ще си остане контра на българите.Вяра на сърби и турци да нямате.

125

Сиси

преди 4 години

Да се върнат българите в България, лошо няма , но да се върнат със земите си т. е в старите си граници.Сърбия скоро няма да се види в Е С.А...може и да печели от това , знае ли се?

124

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 4 години

ТЕ СЪРБИТЕ НЕ ПСУВАТ БЪЛГАРИТЕ ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ КЪМ СЪРБИЯ А МАЛКОТО КАТО ТЕБЕ ДЕТО СЕЕТЕ ОМРАЗА

123

Анонимен

преди 4 години

СЪРБИЯ Е ПОМАГАЛА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНИТЕ С ВИЗАНТИЯ, В НИШКОТО ВЪЗСТАНИЕ, В БИТКАТА ПРИ ЧЕРНОМЕН С ТУРЦИТЕ, В БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ВКЛЮЧИТЕЛНО И С 58 000 АРМИЯ ЗА ПРЕВЗЕМАНЕТО НА ОДРИН. В ИЗБИВАНЕТО НА ФАШИЗОИДИТЕ ИЗБИВАЩИ БЪЛГАРСКИЯ И СРЪБСКИЯ НАРОД ПРЕЗ ВТОРОТА СВЕТОВНА ВОЙНА...

122

Анонимен

преди 4 години

ЧА Л МИ ПИШЕТЕ СИ В ТУРСКИТЕ ФОРУМИ ТОЙ ЕРДОГАН ПОСЛЕ АКО СБЪРКАТЕ НЕЩО ЩЕ ВИ ПРАТИ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ТУРЦИЯ В КУРОРТА ДИАРБЕКИР. ХАХАХА

121

Анонимен

преди 4 години

Смешни са ми българските сърбофили.Сърбите ги псуват и подиграват,но те са тръгнали да ги наричат братя.Кой брат ще те псува на майка?Кога Сърбия е помагала на България?Къде четете за това братство,за да прочетем и ние?Може би ще споменете православието и славянството.Точно по този начин са обезбългарени огромна част от българите,останали под властта на сърбите.Свещена простота.

120

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО ФЕРДИНАНД ПОЧВА ДА СЪСРЕДОТОЧАВА АРМИЯТА СРЕЩУ СЪРБИТЕ ЗА ДА ГИ НАПАДНЕ В МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА ТЕ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ КРАЙ ОДРИН СЪС СРЪБСКАТА АРМИЯ ОТКАЗВАТ ДА СЕ БИЯТ. ХИЛЯДИ ВОЙНИЦИ СА ЗАСТРЕЛЯНИ ЧЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ АКЪЛ ОТ НЕМСКИЯ НАТРАПНИК. ТУРЦИЯ НЕ ПРОПУСКА ПО ВРЕМЕ НА ТАЗИ ВОЙНА ДА НИ НАПАДНЕ В ГРЪБ И ИЗКОЛВА БЪЛГАРСКОТО МИРНО НАСЕЛЕНИЕ В оДРИНСКА ТРАКИЯ. ОТ ЦАРСКОГЕРБАВОДЕСНИТЕ ПО ГОЛЯМ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА

119

Анонимен

преди 4 години

върховното предателство беше на тая *** династия, че когато малка Гърция нападна Турция в периода 1920-23 година и стигна до Анкара ние, вместо да изгонима боните мозъци увредени от чал мите от Европа сме им дали подърак почти цялото оръжие на българската армия и затова днес тия неблагодарници *** по митингите как си искат Пловдив, Варна ... ПОЗОР ЗА МРЪСНИТЕ КОБУРГИ И ТЕХНИТЕ ФАШИСТКИ ЛАКЕИ ИЗБИЛИ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛА СЛЕД ИЗВИКВАНЕ ЗА СПРАВКА В ПОЛИЦИЯТА!

118

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз в Световната банка не си държа депозита а в тукашна и лихвата ми е 0,87 ти ми намери къде да си дам депозите за година на по-добра лихва, другарю гербер защото инфлацията е около пет процента значи че за 10 години ще изгубя 40 процента от спестяванията си ако не ви свалим вас и крадливото управление. .

117

Анонимен

преди 4 години

С какво право Фандъкова има очи да застане пред паметника на Левски, тя е избрана с гласовете на зависимите ромски махали. С какво право тая олигархокметица позори Левски! С какво право тя ще ми казва какво искал той да ни каже?!?! После били я освирквали и аз да бях щях да я освирквам и за сквернословията и и за опита за вкарване на винетна система в София.

116

Анонимен

преди 4 години

БСП сганта пак избирателно си цитирате статистики,от Световната Банка: България Реален Лихвен Процент (Лихвен процент минус инфлация) - 1.2972% 2018 година.

115

хаха

преди 4 години

Нали беше много хубаво в Сърбия? Заслужават си всичко, което им се случва понеже това е един долен народ от който не сме видели нищо хубаво. Видяло се е че западните покрайнини няма да си ги върнем та поне местните българи да си се приберат и да оставят тая държава (или каквото е останало от нея) да се разпада.

114

Анонимен

преди 4 години

пУТИН ИМ ПОДАРИ ЕДНА ЕСКАДРИЛА МИГ - 29 А НИЕ СИ ПЛАТИХМЕ ДВОЙНО ЗА САМОЛЕТИ КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ ТАТЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ

113

Анонимен

преди 4 години

българия никога няма да стигне сърбия те имат народна армия а у нас натовската армия ни пази затова в бг няма патриотизъм а сърбите са патриоти

112

Анонимен

преди 4 години

Аз пък казвам на българските турци, които ми изтъкват колко велика е Турция и колко силен аскер имала абе ей вие сте български граждани щом не ви харесва айде холан ходете си в Турция и бъдете част от народа състоящ се от деца изтръгнати от майка християнка за харе мите на педофилите и деца-еничерчетааНЕСЛУЧАЙНО В ТОЯ САЙТ ДУМАТА Ч А Л М А СЕ ЦЕН ЗУРИРА ТА ВИЕ ЛИ ЩЕ ГОВОРИТЕ И КОЙ МОЖЕ ДА ПОЧИТА ЛЕВСКИ И КАК БРЕ ТУРКОФИЛИ