12

Анонимен

преди 4 години

депутатите обходят закона тези строители-собственици са хора на тези депутати -строи не се плаши аз ще уредя.иначе корупцията нема да прогресирапо този начин се строят незаконипостроики аз съм уверен че е тека с собствените си уши чух разговора между собственик и човек от закона не ги познавам аз не живея в бг.от 30 год.

11

до 11

преди 4 години

В Симеоново съседъд, на който бутнах гаража не бих го определил като обикновен човек- собственик доста едър бизнес с годишна данъчна декларация за милиони. Мотаят те, защото собственикът твърди, че е стопанисвал гаража. Така ли е, има ли доказателства- забрави да го бутнат. Относно коментар 13 и нашите хора- типично робско мислене, което никога не съм имал, именно и затова живея добре и охолно. Наши хора в 2020-та година няма. Имаше по времето на мутрите 90-те.

10

до 8

преди 4 години

Това е така, стига да не засегнеш , някое наше момче ...тогава ти да видиш....

9

Невен

преди 4 години

До анонимен 8, супер е, че си видял ползва от ДНСК. Но явно от другата страна на казуса са били обикновени хора. Аз (т.е. вече разбирай ДНСК) с един гараж 10 години се боря и то едно протакане, едни чудесии, да си кажа направо вече не ми пука, живота е твърде кратък.

8

Анонимен

преди 4 години

те софиянци много обичат да мрънкат и се оплакват. Изобщо с големи претнции са - сякаш са родени на Шанз е Лизе в семейство Кобург Готски...

7

Анонимен

преди 4 години

Статията е като комсомолски отчет!

6

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината подадох 2 жалби за незаконно навлизане в регулация в квартал в София и от 2те има ефект. Един сладур завзел 10м от тротоар и улица- айде с булдозера в двора и проблемът решен. По друга улица всичките си навлезли в регулация с оградите- айде давай и там 3 къщи са с половин двор, а 2 гаража ги няма вече. Имам вила в Симеоново и рядко ходя и какво да видя- съседски гараж вместо ограда. Айде и там ДНСК и съборихме всичко. Администрацията работи тромаво, но оплаквания нямам.

5

Мен

преди 4 години

До АнонименНапротив - обслужването в СОфия е основно от кореняк софиянци, просто освен за сервитьорки, бакшиши, фризиорки и чистачки за друго не ставате.

4

Freeman

преди 4 години

"Видими резултати"

3

обобщение

преди 4 години

Тези и други проблеми са неминуемо следствие на избора на българина---да го управляват нискочели, необразовани, некомпетентни и нагли крадци. Всеки народ си заслужава съдбата. НАРОД , КОЙТО ГЛАСУВА ЗА СВОИТЕ МЪЧИТЕЛИ НЕ Е ЖЕРТВА, А СЪУЧАСТНИК - ОРУЕЛ. Лек и успешен ден в клоаката на Европа.

2

Анонимен

преди 4 години

Обслужването в София не се извършва от софиянци, там е проблема.

1

Анонимен

преди 4 години

В София строителството си е законно. Просто се прекалява с разрешителните.