26

Анонимен

преди 4 години

Много отдавна АПИ запита общините дали искат някои пътища да бъдат освободени от винетки, но да поемат разходите по подръжката им. В София Фандъкова и бандата й в общината досега нищо не направиха и чак сега когато започнаха протестите, ще започнат нещо да правят. За другите населени места нищо не се чува, но ако и те започнат с протести ще стане горещо.

25

Христо

преди 4 години

Поредното доказателство,че управляващите нямат никаква идея какво правят,работи се на принципа "ако мине"....Причината за това е,че институциите са пълни с парашутисти,хора на някой,пълни некадърници...Бог да пази България,защото няма кой друг!

24

От Мен

преди 4 години

В държавата на Винету, калинките управляват.

23

Tangra

преди 4 години

Да разбрах.Цялата софийска община с всички села около нея да не плащат винетки.А за цяла България да си плащат. Банкя ми тя е на 15 км от София. Що да не си плащат като всички останали ??

22

Анонимен

преди 4 години

Bиeнето на червените неудачници е музика за моите уши

21

Винет У

преди 4 години

Винетките, сами по себе си, са скандал от самото си въвеждане.

20

Grecce

преди 4 години

ВИНЕТНАТА ТАКСА Е САМО ЗА МАГИСТРАЛИ В ЕВРОПА Е ТАКА

19

Анонимен

преди 4 години

Ще има. бсп ще се погрижи за това.

18

Тангра

преди 4 години

Защо за софийската община може а за всички други общини да плащат ???Щото са много богати хората ли?

17

Бай иван

преди 4 години

Има една малка подробност. Пътя Банкя - София винаги е бил републикански (обнародвано е 2004г, когато въведоха винетките). Бойко нареди да не се плащат винетки преди 2г. Как и защо от 2004 до 2018 никой не ги е проверявал по тези пътища дали се шофира с винетки не става ясно.

16

Анонимен

преди 4 години

Защо да няма винетки?Защо да няма винетки?Защо да няма винетки?Нека има заради всички подкрепящи шай..ката на бб

15

Ко

преди 4 години

Недомислици типично за ГЕРБ.

14

Глашатай

преди 4 години

Няма да има винетки. Няма да има винетки. Няма да има винетки.

13

Анонимен

преди 4 години

Ами то, откакто тия *** управляват друго освен скандали и корупция няма.Гешев защо не се самосезира как така един отрязан стълб може да струва 100 000 лв.Аврамова е директни за Сливенския.

12

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

10 години не разбрахте ли, че това е начина на управление на Бойко? Внася за гласуване някой *** законопроект, ако мине мине, ако не идва на бял кон и премахва закона, който е предложил и гласувал самият той , и пак познайте КОЙ е на бял кон?

11

Анонимен

преди 4 години

Йонко Иванов го е казал много точно. Не е работа на Борисов и Фандъкова да се занимават с всичко. Има си хора на които им се плаща. Като не си вършат работата да ходят с овцете на паша. Всичко опира до едни хорица, които всъщност са наши приятели, съседи и познати. Тези хорица, както и масовата част от българите са крайно мързеливи и само претупват работата. Поради тази причина стигаме до подобни ситуации. Това не е само в държавата. Това е и в частния сектор.

10

Wse

преди 4 години

100 лева за винетка ли нямат? Евалата софиянци.

9

Анонимен

преди 4 години

Автомобилът в Германия,Англия,Франция е скъпо удоволствие за собственика му.Натоварва го с местен данък,ГО,каско,такси за паркиране,винетни такси и който няма пари НЕ притежава автомобил..никъде по белия свят не се паркира без пари пред дома и не се прави ремонт на колата на улицата,това става само у нас и в Русия.

8

Анонимен

преди 4 години

Виж как им липсва дето се казва mindfulness of others демек да мисъл за другите Тия глупа^и не мислят за всички пари ,които ще спечели държавата от тол системата не мислят и за парите ,които ше генерира системата и за пътищата ,които ще бъдат построени и ,че ше направят живота на бъдещите поколения българи по лесен ..За тия уб^таци там от Банкя е по важно той да спести някой лев ..Да не говорим че живеещи в района могат да бъдат изключени от системата но всички други да преминаващи да плащат

7

Анонимен

преди 4 години

в Англия за изрязване и унищожение на съоръжение по пътната инфраструктура глобата е невероятна-космическа,и ако нарушителят не я плати влиза в затвора.