61

km

преди 4 години

Като не знаят как се прави да погледнат нормалните държави как го правят - вкарва се в цената на горивото. Като караш плащаш, като не караш н еплащаш - това е. При нас как е - някой кара с винетка примерно 30 000км/година..друг 5 000км/година. Колко ползва пътищата единия и колко другия?

60

Shark

преди 4 години

Това си е чиста дискриминация на останалите градове. Тези села не са квартали на София. Нямат основание да не плащат винетка. А

59

Житен

преди 4 години

Житен и Мрамор гласуват за кмет на София!

58

Анонимен

преди 4 години

До Въпросителна 55 Ако селата които си изброил не гласуват за кмет на столицата , нямаш основание да негодуваш.

57

Пенсионер

преди 4 години

До Анелия 61 Анелия дали Фандъкова и Манолово са еднакво умни ,може да спорим Но аз гласувах за по хубавата и спечелих.

56

Анелия

преди 4 години

Таз кметица се е натъпкала с ботокс да изглежда по-млада. Това може и да си помисли някой, но по-умна няма как да ставе - акъл не се присажда !

55

Анонимен

преди 4 години

Бреййй,стана скъпо да шаваш по клозетната територия.Сега демократично и евро..нещо си - ще ги набият като недвижими паметници крепостните ***...

54

Питане

преди 4 години

Не се ли нарушава принципа за равнопоставеност на гражданите в РБългария с тези винетки. Би трябвало винетки да се изискват за сащите пътища и отсечки, за които се дължи ТОЛ такса. Дано някой юрист заведе дело по случая. Ако трябва да направим подписка.

53

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросителнаОт 1 януари ГЕРБ вдигнаха и здравната винетка на 25 лева на месец.

52

Анонимен

преди 4 години

Комбинацията от премиера Тиквичка с кметица Картофка е направо чук! Никакви закони не могат да им се опрат!

51

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросителнаЦените и данъците ще скачат заради еврозоната. Не си правете илюзии. В Гърция вдигнаха винетките двойно и данък електромер на 100 евро.

50

Въпросителна

преди 4 години

Какво правим със селата от състава на СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН НОВИ ИСКЪР и РАЙОН ПАНЧАРЕВО - Кътина, Курило, Житен, Мрамор, Сеславци, Световрачене, Панчарево, Мировяне и т.н. Изведнъж ни отделихте от Столична община или какво? Не става въпрос къде пътуваме в почивните си дни, а как да стигнем до работа! Така скоро и билетчето за Градския транспорт от 1,60 лв. ще го направите по-скъпо като за междуградски транспорт! Безобразие! Искам отговор!

49

Анонимен

преди 4 години

Аааа, няма да плачите сега. Да бяхте гласували.

48

Boko bo

преди 4 години

Пореден грабеж! А някой дори и не го осъзнават. Аз например плащам роуд такса 120£ за цяла година. Тия пари ги изкарвам за 10ч. А сега да направим сметката. Държавата е във фалит! Външният дълг е три пъти по-висок от времето на мораториума, дето бай Тошо го плюха. И за това е тоя зор за Еврозоната. И пак има индивиди дето се връзват. Що за народ се лъже с 2ве изречения 30години?

47

До Анонимен 52

преди 4 години

Зависи какво получаваш за тези 26 стотинки! Ако аз на село ходя веднъж на месеца на пазар - 30х26 стотинки ми прави едно ходене почти 8 лева! Плюс Днък, Застраховка, Акциз, бензин, и т.н.! Ама трябва да ходая до пазара - не мога да си правя всичко сам!Нито замърсявам много с моите мижави километри, нито разбивам пътя - ама плащам като тираджия!Така че ти се замисли преди да ги оправдаваш крадците и разбойниците!

46

некой

преди 4 години

Спреш ли някъде - я "Синя зона" я "зелена зона" - плащай! Караш ли - я винетка, я тол такса - плащай! И акцизче за горивото, и ДДС! И да не караш - данък МПС, и задължителна "Гражданска отговорност" - пак плащай!Да живей Герб!!!

45

Ужасно

преди 4 години

Защо тази отвратителна жена не е в затвора?

44

Анонимен

преди 4 години

Никакво строене на околовръстно на София вече! Общината да си го строи, щом иска да се ползват безплатно.

43

оставка!

преди 4 години

То шопите били много социално слаби, не могат да си платят 27ст/ден за да ползват пътищата ... да им платим останалите в страната. Я, вече го правим ...

42

чарли

преди 4 години

Закона нали е еднакъв за всички !