333

Анонимен

преди 4 години

Кой пак *** в гащите на Борисов?

332

Анонимен

преди 4 години

До ГотинХвани се поограмоти малко.....Ми то едни 5 милиона българи живеят в едни общини, в които има пътища и в момента в който стъпиш на републиканска пътна мрежа си плащаш свинетката като поп.Защо за софиянци може, а за останалите да не може?Суджука сам си вкара много груб автогол с тази безпринципна простотия!

331

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"***" "ОБЛЕЧЕН" във "ВЛАСТ" !!!!!!!

330

Анонимен

преди 4 години

Тоя отдавна е изкукуригал.Преди спазваше някакво привидно приличие.А сега,на дъртини все едно е в селската кръчма в Банкя.

329

Виц

преди 4 години

Потрес! Гавра! Тоя се държи с подчинените си като бос на мафиотски клан! И видяхте ли снощи как сервилните медии поднесоха изцепката му меко-меко!!! И още нещо - защо по дяволите аз, дето съм от село Горно нанадолнище трябва да плащам винетка за да отида до близкото по-голямо населено място, а там в Софийска околия дето живее 1/3 от държавата няма да плаща??! Май щото си мисли, че само Софиянци могат да се съберат пред НС. Нас ни брои само като има да взема данъци и пр., иначе не съществуваме.

328

Анонимен

преди 4 години

Клоун!

327

6

преди 4 години

"Ще се разправя с вас !" Език на премиер в демократична държава! Кой си ти , че да разполагаш с живита на хората ? Такъв език не са държали дори Хитлер и Сталин ! Терзийски да го съди за заплаха за живита му ! Арогантност , погазване на законете , политическа гаменария !

326

Анонимен

преди 4 години

"продължи ядосано Борисов.".......... Това е отношение на господаря към робите му, това отношението към слугинажа от партията му, това е отношението към народа - да мачка и да слуша и да се подчинява народът! Това е цезарът, това е господаря- това е тоталитаризъм, това е еднолично управление!

325

Готин

преди 4 години

Терзийски не става за тази работа. Човек, който не знае какви са рамките на населеното място, не може да бъде управител на АПИ. Господина отново се е ,,изходил,, твърдейки, че няма да има винетки за хората, които ходят на работа от ,,тяхното НАСЕЛЕНО МЯСТО,, до София в рамките на Столична община.Алооо, Терзийски! На тези хора в личните карти пише ГРАД СОФИЯ!!!Ха сега кажи кое е населеното им място!?

324

Петков

преди 4 години

До Анонимен: Ами , червен министър председател ,червени саботьори назначава -няма как друго яче ! Сега пак БСП и Нинова им виновни .Със Станишев се прегърнаха ,сега с Нинова се ядат !

323

Машата

преди 4 години

До Пърдли: Тия номера на актьори от драматичния театър сме ги гледали и гледаме вече 15 години ! Вижте този от АПИ / поредния бушон / ,как гледа като гърмян заек ,вместо да хвърли документите в лицето на Борисов и да му припомни ,че той е разпоредил подобно нещо преди година. Но .о.о.о ,няма подобна реакция-бушона трябва да си изпълнява предназначението !Далаверите трябва да са чисти и да няма съмнения върху бащицата на СДС-ГЕРБ!

322

Анонимен

преди 4 години

А мисирките ...какво?

321

Пърдли

преди 4 години

До КойчоБорисов гневен на шефа на АПИ: Нали знаеш колко бързо ще се разправя? Така селска харяйка се нерви и вика по кокошките на съседката когато са изровили градината и, а Б. Бузю от снимката изглежда като разгонен стар пуяк , видял конкурент

320

Пожарникар

преди 4 години

Пак си мисли че е на маркуча.

319

бдс

преди 4 години

що мълчи онзи ли...---Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас?----...само те си знаят за какво иде реч....едва ли за уволнение....

318

Shark

преди 4 години

Пълен селЕндур. А шефа на АПИ, ако беше човек с достойнство, трябваше да си хвърли оставката. Ама къде достойнство при тея ***.

317

Дедо Петко

преди 4 години

Селският майстор ковач (Б.Б.) учи калфата си:- Сега ще извадя подковата от огъня и като ти кимна с глава, удряй по нея с всичка сила....Така калфата (шефа на АПИ) станал майстор ковач.

316

Анонимен

преди 4 години

Велик!Няма друг като него!Шоумен номер едно.

315

Анонимен

преди 4 години

Браво на Бойко Борисов ! Аман вече от абсурди и скубане на народа по всевъзможни начини !

314

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 325Гешев суче мляко от Бате! Ти какво очакваш?