83

Анонимен

преди 4 години

България се напълни с токсични отпадъци, познайте дали са от Русия, или от Братския Евро-Гейски Съюз???

82

Анонимен

преди 4 години

Дрогаро и дрогарке, дано ви плащат в долари за проруската и антибългарска пропаганда която водите. Русия е палач, Русия е зла мащеха за нашия паднал народ. 30 години след т.н. промени България все още е под контрола на шепа олигарси - всичките до един комунисти и синчета на видни апаратчици от татово.

81

Анонимен

преди 4 години

До 84Нещо не си наясно, какво означава изолация на руския Гулаг.Като пипнеш коронавируса, чак тогава ще разбереш, но и тогава изолацията ти няма да е пълна !

80

Анонимен

преди 4 години

До ЕС не вярва на Русия.....................................................ЕС даже и на себе си не вярва...........Прехвалената Европа винаги е водела анти-българска политика. Кво се дупим толкоз на нашите дупмани, не знам.

79

Анонимен

преди 4 години

Русия е изолирана. И Макарончо също.

78

Анонимен

преди 4 години

Другаре (и другарки ако има), абе чува се, че другаря Череп владее лотариите и в други *** републики освен у нас.Как мислите, дали не става въпрос за много милиарди постъпления в МаЦква, чрез него?

77

Анонимен

преди 4 години

Борис Немцов: Не вярвайте нито дума на Путин !

76

Анонимен

преди 4 години

За висчки издънки, изцепки и гафове на политиците ни вината винаги се хвърля върху руснаците - водна криза, *** от Европа, чума по птици, *** и преживни, Даже и за обръщението на премиера му репортерите "***" също са виновни руснаците, защо те така са подучили Баце.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Да, ама не става дума за някой си Череп, който на всичкото отгоре дал на аукциона повече пари, отколкото могли да дадат от Ермитажа и взел ритона!Прочети нещо по повод това руско предложение и не икономисвай истината. Полуистината е лъжа!

74

Анонимен

преди 4 години

Сега се разбра и сделката е добра за нас. Божков остава в Емирствата, а Раша се ангажира да върне Крим, да съкрати флота си в черно море с 80 процента и да се изтегли от Сирия. Така че отново ги победихме.

73

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е разновидност на коронавируса !

72

вътрешните болести

преди 4 години

ако е за намеса на Москва в посока на кой да е българин, далеко по ефтино и ефективно е да подмненят цялата българска газова кохорта и тогава колкото-толкото! газ и от Русия и от бившите Сов републики и както се очаква и от арабските кладенци газ ще мине през БГ. И дуго защо им е на руснаците да си продават гаста и газопроводите на продажни мекерета като наште тиквета. какъв Божков какви пет цента бе сладури от на Мр АналиФон-Гъзпруцгезелшафт

71

Русия в изолация

преди 4 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

70

Анонимен

преди 4 години

Путин щял да си вземе медала от шпионина Малинов, ако не организира метеж срещу Кабинета !

69

Анонимен

преди 4 години

Какво беше това ЕС? А то ЕС то вярва ли на себе си? :)))))

68

Анонимен

преди 4 години

От руския Гулаг само Зло !

67

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

66

До Доктор

преди 4 години

Обяснявал съм ти, че не си никакъв доктор, ама ти рупаш ли, рупаш!Засранец несчастный, мъчно ви е, че Малинов е под протекцията на най-влиятелния политик в света! Моите съболезнования! Хайде на бас, че Гешев няма да го пипне с пръст!Едно време шпалирът от повярвали си седесари ни крещеше:"Ще ви дадем на Татарчев!". Звучиш познато! Този Гешев не е като Никола Гешев! ***, ОНЗИ Гешев е привикал баща ми, за да го предупреди, в резултат моят човек само си е казал, да бъде много внимателен.

65

Анонимен

преди 4 години

След като отричат с цената на това да ни обидят като народ, значи са гузни.

64

Анонимен

преди 4 години

Раша вчера в съвета за сигурност на оон е гласувала против екстрадацията и е убедила останалите постоянни членове на съвета да се съгласят. В замяна Раша се ангажира да съкрати с две трети ядрения си арсенал и да закрие базата си в Сирия.