183

Наришкин

преди 4 години

Тая сутрин станах и скуката ме завладя. Викам си, какво ли ми се прави днес,накъде ли искам да отида?! Върнах се,седнах зад бюрото ми,затворих очи и забих химикалката хей тъй на свос в някаква точка на опънатата от секретаря ми карта на света?! Тюх да му се невиди,падна ми се ходене в ОАЕ! Какво съвпадение?! Вчера ми се обади секретаря на дрогаря Путин,че едно наше момче,българче го били арестували арабите?! Ще съчетая полезното с приятното!!Май прякорът му бил Черепа или нещо такова?!

182

Анонимен

преди 4 години

Както и да е. Божков е освободен. Валерко и гешефТ вентилират яко.

181

Анонимен

преди 4 години

Е, вие какво очаквахте да каже, да, вярно е?

180

Златно правило

преди 4 години

Никога не вярвай на Алкашите докато официално не го отрекат!200% потвърдено е

179

Анонимен

преди 4 години

То щото пък някой ви вярва за каквото и да било руски клоуни

178

доц. Надървенов

преди 4 години

и аз не исках дасвършвам докато гледампорно ама тя каква стана

177

Анонимен

преди 4 години

Васил наришминОФ......василе......България не е блатная каскет.....f...ck off.

176

до 183

преди 4 години

за разлика от невротиците като теб, Другарете спинкаме сладко и спокойно, а не ходим рано рано по сайтовете сутрин зомбирани.

175

user

преди 4 години

Незнам кое от информацията за Божков е вярно, но съм сигурен че квалификацията "болно въображение и ниското равнище на компетентност" е абсолютно вярна по отношение на Симеонов. Лично бих я перифразирал - болно въображение и ниско ниво на интелигентност. Всъщност, това важи за по-голямата част от управляващия "елит".

174

Anon

преди 4 години

Знаеме вече номерата на руснаците. Никога за нищо не са виновни и всичко се отрича до последно. много си ги обичам щото са наши хора ама управниците са им страшни ***...

173

Лъжат

преди 4 години

Руснаците уж се занимават само с важни държавни дела пък седнали да се заяждят по махленски със Симеонов.

172

as usual

преди 4 години

Руснаците пак лъжат как си знаят.

171

Никола

преди 4 години

Колкхозниците разчитат на невежеството на повечето българи и много често успяват. Информацията, че Божков е бил разискван на срещата изтече в официален сайт на ОАЕ, не е измислена от Валери Симеонов. Естествено Божков е дребна риба и не е той причината за срещата но е факт, че неговата ситуация е била обсъдена.

170

Иво Инджев

преди 4 години

Моля моляне ме подценявайтес говорене против Русияизхраних и уредих в живота 5 децасрещу мен да търчите не можете да ме стигнете

169

Анонимен

преди 4 години

dабе тия нашите умници са пълни отр.епкируснаците били *** *** необразовани службите им нищо не струвалиами като е така що ги коментирате бренякой коментира ли българските служби - пардон то нямаима групи на разположение на вашингтонслучайно във всяко министерство има най-малко един съветник от световната банка или международния валутен фонд- не случайно орбан ги изгон преди 4 години и унгария живна- а ние сме като като нещастно *** облепено с пиявици- краят му е известен

168

Chanquete

преди 4 години

До 171:) Когато натиснеш "Отговори" на 169, коментара се публикува като отговор на 168. В теб е типичната пещерна русофобия на индивидите, на които думите им изпреварват мисълта. Каламбурче е синът на баща ти. Жив и здрав да си ***. Ти си живото доказателство за русофобската ***, както казах, в милата ни Родина освен шепа пещерни русофови, има доста хора които са нормални, и те не са русофили, а просто нормални хора.

167

Анонимен

преди 4 години

до цялата *** русофобска, това че 73% от българите симпатизират на Русия не е руска статистика а признание на Запада за провала му в Бг.

166

Тинтири Минтири

преди 4 години

Гледам, че вечерната тролска русофобска смяна пак е напъплила коментарните колонки в днес бг...Да се вярва на Валери Симеонов, когато говори за нещо, свързано с Русия е почти толкова безперспективно, колкото и да се вярва на Иво Инджев. С тази разлика, все пак, че Далавери не хапе ръката, която го е хранила/учила (Москва), както прави агент Ивайло.

165

До Ленчето

преди 4 години

Има си статистики. Прочети малко. Само с русофилство не става трябва и знание.

164

До 170

преди 4 години

И русофилството ти като текстът който си постнал: неграмотно и няма връзка с действителността. Първо отговорът ти няма връзка с пост 168 и второ нито едно от изреченията няма връзка със следващото. Пълен каламбур. Единственото което струи освен посредственост е русопоклонничеството ти.