143

Chanquete

преди 4 години

До rusnakНе под общ знаменател "нас българите". А са луднали определени пещерни русофоби, на които мозъчето им е забило нейде в средата на еволюцията. За тях, медицината, в частност психиатрията, отдавна се изказала.

142

До145

преди 4 години

А докато краде нашия кой го пази, Путин ли:))

141

До145

преди 4 години

Остава да кажеш и че не са ни освободили, само дето националния ти празник друго сочи:)))

140

rusnak

преди 4 години

Не мога да ви разбера вас българите, защо така сте луднали по Путин

139

До142

преди 4 години

Е на националния си празник се покрий:))

138

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Остава сега да кажат, че не покровителстват и Цветан Василев...

137

Анонимен

преди 4 години

от Рашка Говняжка до БългарашкаЛайняшка. дребен плъх,млъкни си

136

Chanquete

преди 4 години

Дебилизмът на родните и чужди пещерни РусоФоби започва да преминава всякакви граници ! Няма по-тъпо животно от "РусоФобът". Това е отдавна доказано, а срещу медицината и науката не се спори....

135

Николай

преди 4 години

Като чуя думата руснак си представям бандит, рекетьор, беззъбАлкаш сърбащ бояршник, Чернобил, глад, мизерия. Нямам позитивно мнение за тях.

134

Патриот

преди 4 години

Другарю Наришкин, кръгом и обратно в кочинатаРоссия откъдето сте дошъл! Дори и на най-долния БЪЛГАСКИ политик (изключвам щатните и нещатните агенти на ГРУ в България) може да се вярва по-вече отколкото на Вас.

133

Златно правило

преди 4 години

Никога не вярвай за нищо на Алкашите, докато официално не го опровергаят!Сега е сигурни че са се пробвали

132

Рашка Говняжка

преди 4 години

Да бе, Литвиненко, Скрипал и Гебрев и те са ипохондрици и така им се е сторило, че някой ги е отровил, пък те просто са били препили със Боярыщник.кой им вярва на изве.ргите от ГРУ?

131

До136

преди 4 години

По последните данни 60,70 процента, то другото са ромеи и като във всяко стадо малко *** :)

130

ссс

преди 4 години

И за Цветан Василев и за Банев пак някой пуска слухове. Ааа, забравих и за Гебрев и за техния отровен агент, че пак няма доказателства...

129

До133

преди 4 години

Къде в Русия по селата ги гаврят така бабите и сексуално даже като тук, такава гавра и резил в Русия никога, *** ги питай тях да чуеш, няма държава тва е репликата по селата

128

Анонимен

преди 4 години

Ей ся повярвах на руснаците!

127

До126

преди 4 години

И добре, че е така, че иначе само с нато като македонците, виж как учат албанския

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95На Русия не и пука за малка, пропаднала, корумпирана и обречена държавица като БългарияОх ***, нали в Просия тези неща са пъти по-големи отколко у нас бе, ти от небето ли падаш?

125

Един от Северозапада

преди 4 години

До Неанонимен 2 "Всяка година от десетилетия даваме по 200 милиона за ремонт на МиГ - овете."...Ако мислиш, че след като сме платили Ф-овете, няма да плащаме за подддръжката им, чак докато се бракуват-жестоко се лъжеш.И ще са повече от 200 милиона годишно. Ако мислиш, че Русия ни набута с ВЕИ, а не ЕС, който ни натисна 16% от енергията да е от ВЕИ, значи имаш къса памет, както и за това, кой подписваше лично разрешителните, след като преминат през финансиране от банката на бившата му любовни

124

ресто

преди 4 години

Русия е виновна и за глобалното затопляне. Ще пратиме Роската Сипотика да ги напляска. Абе хора Русия освобождава само България. Сега до края на година пак ще ни освободи и Боко ще ходи да прави магистрали в Сибир.