81

Анонимен

преди 4 години

До БлагоевЗелените,поне на запад и сигурно тия които им подражават тук също са против високата раждаемост. Така, че не е зелена политика. Проблемът обаче ще се реши с няколко атомни в Африка и Азия.

80

Анонимен

преди 4 години

До SSМутри помня имаше и преди да влезем в ЕС, даже напротив най-много мутри имаше когато бяхме извън НАТО дори. На тия дебилщини могат да се вържат само някой родени след 2000та.

79

До 81

преди 4 години

Намират се и евтини. 300 евро за стая с баня и тоалетна но извън градовете. В малки градове има едностайни апартамента за 500, двустайни за 700, 1000. И т.н.

78

Анонимен

преди 4 години

Първо в ЕС има достатъчно безработни. Второ, младежката безаработица в ЕС в някой държави достига до 30%. Треро, Германия се напълни с 2 милона инДЖИнери и лекари. Защо са и още?!? Четвърто, явно тези си търсят роби да им вършат мръсната работа, но новодшлите инженери нещо не жашаят да го вършат това. Пето, видно е, че дават малки заплати, иначе много хора от ЕС биха отишли да живеят в Германия. Шесто и последно, мантрата от нуждата на работна ръка в Германия е абсолютна лъжа.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"САЩ - 23 трилиона"Не искам да съм им адвокат ама ти толкова ли не загряваш, че САЩ печатат хартийки и докато долара е международната валута за разплащане могат да си позволят и 40 трилиона дълг, но ЕВРОПА НЕ!?

76

Карл Маркс

преди 4 години

До SSСелянина има имот и всичко а работника само ръце!

75

Анонимен

преди 4 години

До От немскоРабота има но евтини квартири няма!

74

SS

преди 4 години

Разбрахте ли защо икономиката и земеделието се унищожиха в България ??? За да работите в ЕС като роби да нямате дом, земя и семейство !!! ЕС поставиха мутри да ви управляват и единственият изход е емиграция !!!

73

Анонимен

преди 4 години

да бе да и руснаците ако спрат кранчето за газта и немска икономика йок!балонът се надува надува и накрая гръмва...и ако евреите решат да си изтеглят авоарите и ще им остане само непродаваемото бмв и кичозния мерцедес и...хамбургския вурст!

72

До 75 need 4 speed

преди 4 години

В САЩ само на екскурзия бих отишъл , иначе никога.

71

времето лети........

преди 4 години

Тези статии да сте ги писали преди отпадането на визовия режим и отваряне на границитеВремето ми отмина! - късно е вече, раждаемоста спадна и смъртността се увеличи вече!Колко народ остаря и умря докато се наумувате? Колко много празни надежди за запада!

70

До 73 георги

преди 4 години

А имат ли друг избор ? Изглежда нямат. Недостигът на пари в малките градове и села особенно в северозапада е голям. Частници плащат по 25 лева на ден. Като ми го каза мой познат изгубих слово.

69

need 4 speed

преди 4 години

Думата германия я замени със сащ ........ и картинката е повече от ясна , ха ха ха сащ търси хора от европа ха ха ха , с визи или без визи за сащ това е положението ......

68

От немско

преди 4 години

Има много работа в Германия но не във всяка работа има добри пари а има и много мошеници фирми не немски.

67

Георги

преди 4 години

Не всички тук сме добре платени специалисти и бизнесмени. Не забравяйте, че в България съществува огромна оскотяла и бедна прослойка, която живее в селата и малките западнали градчета . Тези хора са толкова озверели от липса на пари, че са съгласни в Германия и за по малко от минималната да работят.

66

Благоев

преди 4 години

Да спрат веднага от продажба противозачатъчните!Иначе ще завлекат Европа към дъното!О о о забравих не сме питали "ЗЕЛЕНИТЕ" , правенето на деца ЗЕЛЕНА ПОЛИТИКА ли е?

65

Анонимен

преди 4 години

Италия загива. Дългове 140% спрямо бвп ужас. Гърция дългове 180% спрямо БВП. Двоен ужас.-----------Троен ужъс!!!!!!САЩ - 23 Трилинъ $$$$$!Въх, ми, ся?????Кво прайм!?-))))

64

Krom

преди 4 години

И четейки тази статия, Тръмп потрива доволно ръце. ЕС си е.ва п.ката майчина. Германия ще види сметката на Източна Европа. Към това се е насочил и Макрон. Така, в края на пътя ЕС чиято далновидна политика стига до края на носа му, просто ще се самоизяде. Това е. Връх на цинизма е да твърдиш, че стотинките които плащаш на чуждите гастърбайтери опазвали социалния мир в държавите им, след като по преди това ги тласкаш към катастрофа. Отново бюргерската алчност ще види сметката на ЕС.

63

Захи

преди 4 години

На който му се работи - прав му път. Ако ще и зад германия да ходи. Ние ще си караме яхтите. Бъдете живи и здрави.

62

Анонимен

преди 4 години

Ааа,чи що? Я да поканят от британските борси местни работачи,че да видят колко са трудолюбиви онези с финия хумор ...