121

Анонимен

преди 3 години

Германия е велика, искам и аз да живея и работя там!

120

Щирлиц

преди 4 години

Дойчо да запретва ръкавите,и да започва да работи и мръс.ната работа.

119

Анонимен

преди 4 години

В окаяно състояние е здравната им система,имат 14 здравни каси работещи по пътеки,обаче от толкова много мигранти се чака с месеци за прегледи и изследвания,поне в България плащаш и си избираш болницата и лекаря ,в Германия не може!Само ако си с частна здравна осигуровка!Оставят те в коридора,нямат персонал и лекари за толкова много придошли!Е,ако си със здравна частна осигуровка става веднага ,но заплатата ти трябва да е бруто 6000евро,за да си с частна здравна осигуровка!

118

Анонимен

преди 4 години

Сега ако си лекар,мед.сестра,физиотерапевт,мебелист,шпахловчик,бояджия,фаянсаджия,ще диктуваш заплатата си в Германия,озеленител,водопроводчик,ел.техник,ел.инженер,само да знаеш малко немски!

117

шоп

преди 4 години

Ами те си внесоха работници, само че такива дето само лежат и лапат помощи. Сега ние да им работим.

116

едно към едно

преди 4 години

А аз се чудех защо фондация Ханс Зайдел чрез Боко управлява така безкруполно БГ,а то за да гонят хората от страната,а на останалите да им пробутват немските коли!

115

Джо

преди 4 години

Държавата смуче парите на хората а Пеевки смуче парите на държавата. Как да вярваш на държава в която сивата икономика е 40%. И добре че е сивата икономика защото другата икономика в България е смачкана тотално. Запитайте се защо чуждите инвестиции са толкова мизерни и защо нашите емигранти в чужбина са най-големия "инвеститор" в страната.

114

Найден

преди 4 години

Бизнесо и държавата мислеха че са много тарикати и затова почнаха да остават без хора. Ние нямаме нужда от България, но България ще има нужда от нас. Старите номера вече няма да вървят.

113

Анонимен

преди 4 години

Е добре де, нали Мъркел вкара толково черни и арабески. Мисля казаха че над 10% от населението са мигранти вече.Значи черните смучат социялки а робите от балканите да работят... малко нагли са това германците.Между другото който не е имал вземане даване с арабески и черни - много нахални, безкруполни, нагли, манипулативни и винаги гледат как да те прецакат. Мислят всички други за балъци ... бягайте далеч

112

Пешев

преди 4 години

Има ли смисъл да се натискаш за работно място където ще те ползват 6 месеца и после ще те изхвърлят като ***? Всички работодатели ще получат това което заслужават. Не е вярно че българите не искат да работят. БГ работодателите просто не искат да плащат. А БГ държавата е най-големия мошеник от всички.

111

В Бг. нищо не става!

преди 4 години

В германия търсят роби, ами в България какво търсят? Глупави да работят денонощно за 20 лв. и не се знае дали ще си вземеш парите. Който е отишал не се е върнал.

110

Иво

преди 4 години

ТАРСЯТ РОБИ

109

Хемус

преди 4 години

Как няма да търсят,като чистият германец от бачкатор се е превърнал в ***,мислещ само какво да яде и гледа *** риалита по ТВ!За младите да не говорим *** разбери,кой е момче кой момиче!Нация от зомбита!

108

Анонимен

преди 4 години

До 114 не се коси, тая статийка е от Нела Неуката. Тя така може!Та тука съм със 3 индийци, един румънец, една американка, един италианец, един китаец и 5 немци, та праим конструкционни дейности, а има и един нашенец в производството, но той гледа много особено и не контактувам с него. А бе като навсякъде с българските *** - далече от тях. Само тука в днес.бг да не забраим българскио. Айде лека!

107

ПАК НЕЩО ЛИПСВА

преди 4 години

ЛИПСВАТ ЗА" АГЕНЦИЯТА ЗА ПРФЕСИОНАЛНО ПРИЗНАВАНЕ" 1/ ПОЩЕНСКИ АДРЕС2/ ИНТЕРНЕТ АДРЕС3/ КАКТО ИНТЕРНЕТ АДРЕС НА " Законът за миграцията на професионалния труд"СТАТИЯТА ВИ Е БЕЗАДРЕСНА И РЕАЛНО СИ Е ЧИСТО ПРАЗНОСЛОВИЕ.НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ГРАМОТНО

106

Ива

преди 4 години

"Германия се нуждае от работници, търси ги на Балканите"- на Меркел и трябват БУДАЛИ, да плащат пенсиите и да хранят 3-те милиони араби и неегрроиди (черните от африка) дето ги импортира... Бейби-Бумърите излизат в пенсия и няма да има кой да храни гостите - германеца ще си иска пенсията, а арабите и негггрооидите социалните помощи... ще отрежат пенсиите и готово.. както до сега правеха...

105

Анонимен

преди 4 години

Живея и работя в Германия вече 6 год.Ако не са чужденците Германия ще се закрие като държава.Повече от 50% от персоналът е чужденци. Също така те (чужденците) работят много по-мотивирано от немците. Немците като цяло се скатават особено от тежка работа.В училищата германчетата са около 20-25% от състава което ще рече че, след 10 год. Германия ще е интернационал. Свърши се вече с "онази" Германия.

104

Бочко

преди 4 години

Дойчланд моята родина!

103

Анонимен

преди 4 години

То и тука вече нема.

102

Djo

преди 4 години

Представете си всички мигранти и гастербайъери си тръгнат от Германия в рамките на 3 месеца. Тогава какво става?