12

Анонимен

преди 4 години

Значи да разбирам ли, че на Запад извличат от отпадъците си всичко, което може да се рециклира и ни пращат остатъка, който трябва да се изгори, защото не става за нищо? И ние да дишаме смрадта?!

11

Анонимен

преди 4 години

България е във фактически фалит като държава и нация.

10

Одисей

преди 4 години

Забатачена държава! Отново Виденов, Орешарски, ДС, Решетников! Но за нас приоритетите са не нашата гора, не водата която ние пием, не и въздухът който ние дишаме . Не и запустелите някога обработваеми земи.... Западните Балкани!!! И още редица глобални проблеми, които чакат нашето участие, за да бъдат решени. Следете дебатите в Мюнхен, не мислете за коронавируса и приятен уикенд!

9

това е последното из

преди 4 години

не ги сортират и хранит и пласмаса и стъкло и опасни всичко е общо и после направиха едни депа около софия само ги заравят страшен проблем всичко попива в почвата оттам във водата

8

Анонимен

преди 4 години

Западният *** се разделя и не се допуска изхвърляне на органични отпадъци с останалият ***, има отделни контейнери за хранителни отпадъци и доколкото знам от тези отпадъци правят градинска почва. Така е поне в Швейцария.

7

Анонимен

преди 4 години

то у нас и правителството е лошо качествослед 10 годин управление - пълна разруха - където погледнешсега ми става ясно- защо на времето е имало народен съдбаш като за нашите управници е билосамо ходят и констатиратами 10 години управляваш крадеш и сега ли видя

6

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Прав е човека, по цяла Европа се събира разделно именно с цел по доброто изгаряне на отпадъците тъй като освен стъклото, метала и част от картона нищо друго не се рециклира ефективно- всяка пластмасова опакавка има различен състав и е трудно да добиеш нова с гарантирани качества и състав , отделно на това в хранителната промишленост е забранено на рециклирани пластмаси за първички опаковки.

5

минувач

преди 4 години

Някой да разбра нещо от тези брътвежи? Аз разбрах само че се 'чудел' - ако в онзи стар лаф за Патицата...

4

Анонимен

преди 4 години

Чета и препрочитам последния абзац и не мога да разбера. Какво значи нашите отпадъци са с лошо качество?! Западният бойклук с какво е по-хубав, бе?

3

АНТИ

преди 4 години

Настане вечер, месец изгрее,тихо тихо шуми байпаса,*** затуй в бедност живее,щото крадат му даже водата.

2

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви,в Сливен има два язовира захранващи максимум 110 000 жители град(и то без да броим емигриралите от града) и няма как да има водна криза!Много е съмнително,тук има някакви лъжи и далавери,не може да има такава криза с водата, нещо явно се случва ,но ни лъжат!Цялата тази работа с източването на язовирите е много съмнителна!Да спрат тогава водата на ромската махала,тя и без това е извън града и не плащат!

1

е

преди 4 години

е какъв е този закон и кой го еподписал тук да се горят 50 пр чужди отпадъци що франция и германия нямат същия закон значи в рамките на ес няма еднакви закони ми да им пратим нашия *** кой предложи и прие такъв закон прав ще се окаже ковашки една тиква го е подписала