52

Червена баба

преди 4 години

Ревизоро някой го послъгва за сливенското ВиК! Да вземе да влезе малко в час, че тогава да говори. . .

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе ***,Сливен е български град,ромската махала е извън Сливен,на края на града и няма дори 3 000 човека,всичко им е незаконно там.Сливен е бил български промишлен град още през турско,много преди селото Средец да стане столица София.От там са излязли и стотици войводи и войводки,като Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Конда войвода,Таньо войвода преминал Дунава със своята чета заедно Христо Ботев и много други.

50

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви,не може да има криза в Сливен за водата,защото отдавна заводите не рабоят,а част от населението се изнесе в чужбина!Тук правят някакви шашми,със сигурност,не им вярвайте!

49

Анонимен

преди 4 години

10 г управление, усвояване на пари и биене в гърдите. И накрая -фалит! Сега като деца на природата се радваме на снега, за да напълни Перник.

48

Бат Бойко обяснява

преди 4 години

Корнелие Нинова е виновна! Тя е една ненаситна ламя, взе че изпи цялата вода в Перник и сега иска да изпие и тая в Дупница! Търся Динко от Ямбол да успокои тая зла хала докато не е изпила и цялата вода в Сливен.

47

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Ревизоро да спре ВЕЦ овете да точат вода от питейните язовири. Да не се прави че не вижда проблема, защото ще последва Нено Димов. Има и друг начин - да направят цената на електроенергията като тази от АЕЦа, тогава нарушителите сами ще се откажат.

46

Диагноза

преди 4 години

Тези червени кметове и партийни секретари, окопали се във властта на тези села и градове веднага да бъдат уволнени и на съд !!! Толкова години само са се гушили с измислени разходи и не са вложили една стотинка в подобряване на живота на селяните ! Уволнение - веднага !!! И нови хора да се заемат отговорно и със срокове за решение на проблемите ! Не се ли справят в срока - уволнение и да плащат за наглостта си да стават властници и управляващи ! Време е за Видов ден !

45

Анонимен

преди 4 години

интересна работа мутрата управлява 20г а те били пред фалит. явно *** е виновна или не виновен е костов явно тоя *** е бил

44

Анонимен

преди 4 години

къв сезон ако пуснат всички аква паркове и басейни вода за пиене няма да има

43

Анонимен

преди 4 години

да пита орбан той ги почна

42

.....

преди 4 години

А в Силистра,Добрич,Търговище всичко ли е наред,че народа от 30години плаща най скъпата вода?

41

Анонимен

преди 4 години

В Сливен нали знаете защо са пред фалит? Защото от град гонещ 120 000 души население, със развита промишленост, в момента има реално около 60 хиляди души, като половината са на банкянския електорат. А както всички ние знаем, те вода не плащат, като това го потвърди и местен шеф на дружеството, но тиквата му каза да мълчи, защо му клати стабилността. Сливен се е превърнал в развъдник на ***, направо е трагедия.

40

?!

преди 4 години

Има ли нещо ормално в нашата държава?

39

Сандо

преди 4 години

а да видим кога морето ще източат

38

Анонимен

преди 4 години

До stiling 37Селски, ВИКа няма да смени тръбите без значение дали му плащаш или не.Просто ако платиш те ще откраднат парите през някоя от многото схеми на Бойко-Банкянски.Толкова е просто за разбиране

37

Активист на БКП

преди 4 години

От 2009 година държавата е във фалит ! ГЕРБ е на власт! Кражби,убийства ,изнасилвания,безводие,мръсен въздух !!! Тов е държавата ГЕРБ...

36

Въййй

преди 4 години

Вижте собствениците,директорите и управителите на тези дружества. Вижте как живеят и дали са фалирали.

35

Анонимен

преди 4 години

С Боко-тиквето цялата държава ще фалира.Само гледайтИ, селяни прости!!!Сами си *** избрахтИ.......ха-ха

34

Анонимен

преди 4 години

Президента ти Радев се вида че е един кокошкар, него за пример и акъл не го давай.

33

Мдааа

преди 4 години

Пълното безхаберие възпитавано с години и схемата наш човек,страшна далавера и гешефти водят до това.