37

За трети път

преди 4 години

Тая ще излезне по-голяма кухавелка и от Меркелица. Два пъти горим с немците и ще се изгорим за трети път.

36

всенародна веселба

преди 4 години

Бе аз ви казах,че ще въведат данък "дишане",на вас майтап ви се струва!Почакайте още малко и ще се убедите!

35

Анонимен

преди 4 години

Има директива от Танте ,да запълнишвабския дефицит,та пакет все и сеприсънва.***,още и издръжка наинженерите в немско.Еврогей- съюзаще се окаже проклятие.И защо ни беше?"Да пътуваме свободно."

34

Анонимен

преди 4 години

Поредната директива,за ограбване на населението на ционистката империя ЕС и особено,населението на периферните държави,между които и една Територия,държаща вечното първо място открая.Поредното преливане на пари от пусто в празно,защото климатът е глобален,а не национален,или регионален!Така с непрекъснатите клиЗматични експерименти,се извършва и един миниглобален експеримент,чрез стадата от народи натикани в кошарата ЕС.А "народите",т.е стадата от уФЪЪсе си го заслужават!!

33

Анонимен

преди 4 години

Ей тези корумпирани мафиоти не спряха да пият от кръвчицата на европейския данъкоплатец за щуротии. Ще бориш ти климата. Климата винаги се е променял. Така са изчезнали динозаврите. Ако е писано и хората ще изчезнат и нищо не можем да направим защото сме прекалено нищожни. Някой им дърпа конците на тези германски кресльовци и искам да разбера кой.

32

Анонимен

преди 4 години

До ИкономистНе може да спреш хората да купуват евтини ***.

31

Анонимен

преди 4 години

Нов европейски данък - климат.

30

Икономист

преди 4 години

Няма да купуваме азиатски стоки бе гуфрии и американски и тогава "умните" азиатци ще си ги ядат.

29

Анонимен

преди 4 години

Кой измисли и откри Огъня?Екопрестъпник, скрил се зад десетки хиляди години екопрестъпления.

28

Анонимен

преди 4 години

До смяхИзобщо не сатава дума даже за вредни емисии. Става дума за въглеродни емисии.

27

смях

преди 4 години

Пълни глупости...Трябва този ЕС да се разпадне.Значи в момента 9% от емисиите се дължат в световен план на Европа и тя започва яко да ги занулява и след всичките негативи за хората в Европа, вредните емисии в световен план ще намалеят с 9%А в същото време американци , азиатци и други ще си живеят живота.Кога ще има борба с бедността, борба с неравенството

26

Анонимен

преди 4 години

До УченТи нищо не разбираш. Екоталибаните водят война срещу въглеродния двуокис, ти тука пискаш че азтноте окиси имали минимален и пренебрежим парников ефект. Това няма никкаво значение. Най-силен парников ефект имат водните пари. На екоталибаниет не им пука за праниковия ефект. Те водят война срещо въглеродния двуокис.

25

Анонимен

преди 4 години

До УченАзотните оксиди не са въглероден двуокис. Те са напълно различни химични съединения. Доста е просто даже "учен" като теб трябва да го разбере.

24

Учен

преди 4 години

Азотните оксиди имат по голям улавящ топлинен ефект от въглеродния.Кое не разбра че немците са прехвалени инжинИнери без елементарни познания ли?

23

Анонимен

преди 4 години

До УченТолкова си учен че не правиш разлика между азотни оксиди и въглероден диоксид.

22

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам Урсула с немската детска песничка "Баба ми върши еко свинщини".

21

Учен

преди 4 години

Това е доказано вярно още от Поасон през 19-век парниковият ефект.Дизеловите коли отделят огромно количество азотни оксиди които имат още по лош ефект.Немските автопроизводители са виновни за глобалното затопляне.

20

Анонимен

преди 4 години

"Въглеродният диоксид е в огромни количества създаващ и парников ефект отговорен за затоплянетонна океаните топенето на ледовете и изчезванетонн бялата европеидна раса аклиматизирана към студове."Трольонка, чети - за периода от 12 до 16 век, средната температура е била с 4(четири) градуса по-висока от сегашната. Нито белия човек е изчезнал, нито човечеството е било застрашено. Все още се чудят дали сега не сме в мини ледников период.

19

Анонимен

преди 4 години

До Нормален"Въглеродният диоксид е в огромни количества създаващ и парников ефект отговорен за затоплянетонна океаните"Това е доказано грешно. Всъщност е точно обратното. Когато се затоплят океаните започват да изпускат разтворения в тях въглероден двуокис. А като истинат окените абсорбират въгле Това обаче става със закъснение. Така че при увеличаване на температурата 700 години по-късно се увеличава нивото на въглеродния двуокис. Температурата води до промени в нивата на CO2 а не обратното

18

Анонимен

преди 4 години

До кога тези чиновници, тези екофашисти ще обвиняват хората за климатичните промени и ще всяват паника бе малко ли са им всичките пари и привилегии, че ламтят за още контрол над масите?