16

Гунчо

преди 4 години

До Анонимен Най корумпираното и крадливо племе,което е и зад окена и на другия край на света,Индонезия-Бали,и се снимат с подигравка с тях!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Днес Виктор Орбан каза, че повече ци..га..ни и затворници няма да получават обезщетение , защото злоупотребявали. При нас т.н. роми за какво получават пари като правят половината престъпления в Държавата.

14

Съвет

преди 4 години

До До съвет 15 Сигурно си честен човек като мен , но защо мислиш че това е пушилка ? Ако нищо не се прави лошо , ако се прави нещо пак лошо.Явно не може да ти се угоди.

13

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да ги наричаме "роми"? Това е дискриминационно срещу всички останали, тъй като ром означава човек. Подтекста е, какво, останалите не са ли хора? Самото название е расистко и обидно към всички останали етноси. БХК що не се самосезира? Или задокеанските мозъчни тръстове не плащат за истински права и истинска демокрация, а за доктрина за поставяне на цели държави в положение партер?

12

Съвет

преди 4 години

До Анонимен 12 Ти гледай Галошев да не те гепи за гърлото , че няма пускане.

11

Безкомпромисен

преди 4 години

Кога ще бъдат осъдени *** за престъпленията които са извършили срещу българският народ и българската държава?Отговорът е никога защото от 1944 до сега са на власт комунистическите палачи...

10

Анонимен

преди 4 години

Докато не започнем да назоваваме братята с истинските им имена за потомственият им етнос не очаквайте нищо да се промени.В парламента си го казват без заобикалки а ние трябва да ги наричаме роми.А какво е това никой не може да обясни !

9

Ще гласуваме за гер!

преди 4 години

Полицията излезе в защита на правителството и нашия водач, треперете *** от бсп и президенти. Всички опити да клатите стабилноста ще бъдат пресечени от полиция а ако е нужно и от армията и нато. Народа е с вас!

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да почнете от Красимир Кънев, докато той е на свобода, брат ромуланец не може да бъде пипнат.

7

Аз съм свидетел

преди 4 години

Каква акция,пълен цирк 5-6 маскирани полицай стоят гледат лошо с ръце в джобове и пушат,коли минават и нищо,явно някой им се обажда че идват Мисирките на Бойко и те почват да имитират работа и тн.

6

Анонимен

преди 4 години

Кви акции бе, печеливши фишове ли търсите, то да не е ...

5

Анонимен

преди 4 години

Като неделима част от мероприятията за постигане на високи цели са и мерките, които трябва да се вземат за борба с информацията за всички полицейски акции или... това е начин за предупреждение на престъпния контингент?!

4

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Гешев, пести си силите и за шумкарите... - там е заровено кучето... - импексовата сън не я лови...

3

Анонимен

преди 4 години

Да не са объркали адреса, да отидат в парламента има едни 240 крадци. Някой не се явяват от месеци а други търкат билетчета докато им четат там нещо от трибуните

2

Анонимен

преди 4 години

да почнат с тия акции първо у народното събрание и у банкянския суджук

1

Анонимен

преди 4 години

Тарашат за печеливши фишове от тотото и националната лотария.