13

стой та глей

преди 4 години

ПВЦ-ТО,МИ ЗВУЧИ,КАТО НОВИЧОК.Сега ЕС-О-ТО ЕС,еб. мамата на българцките производители на пъвъцъто

12

икономист

преди 4 години

До Анонимен 11Не се знае какво се случва с това малко количество олово в дограмата, след като тя се нагрее от жаркото слънце през лятото. Да не говорим за другите вредни вещества в ПВЦ дограмите. В статията са дали един такъв пример за негативно въздействие, като това върху нервната система на човека. Сиреч, унищожават се връзките между нервните клетки в човешкия мозък. Не случайно децата все по-трудно научават родния си език, и много по-често страдат от дислексия и други такива проблеми..

11

Анонимен

преди 4 години

По-добре да забранят оловото в тежестите за въдици. С него имаме пряг допир, а това в дограмата изобщо не ни влияе.

10

WTF

преди 4 години

Слава Богу! Вече мога спокойно да си гриза прозореца в тоалетната, без да се страхувам от отравяне с олово...

9

от сидней,австралия

преди 4 години

Пфф някой виждал ли е пластмасова дограма??? В Австралия не съм видял до сега, в домовете дори старите домове с дограма от 70-те и в работните офис сгради като тази в която работя, са само от аломинии!!!Каде видяхте дограма от PVC бе алооо, покажете ми моля. Ааа за поднебесната сигания не питам и никой не го брига. ПОКАЖЕТЕ ми в цивилизована страна къде я видяхте? Покажете ми в Австралия къде има PVC дограма, бе алооо, пфхахахаха

8

Анонимен

преди 4 години

"поливенилхлоридни", "вностни" - Никола, взимаш си вързопчето и бегом на село в 3-ти клас! Седни си, слаб!

7

ДртПрч

преди 4 години

Ами... Добре.

6

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!!!ОЛОВОТО Е ОСНОВЕН КОМПОНЕНТ НА АКУМУЛАТОРИТЕ И КАТО НАМАЛЕЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ В ЕДИН СЕКТОР ЦЕНИТЕ МУ ПАДАТ А ОТ ТОВА ПЕЧЕЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА АКУМУЛАТОРИ!!!ГЕРМАНИЯ Е СЕРИОЗЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА АКУМУЛАТОРИ! А ГЕРМАНИЯ УПРАВЛЯВА ЕС!! 2 + 2 ПРАВИ 5 ВСИЧКО Е ЯСНО!

5

Анонимен

преди 4 години

Дебилщината пак подлудя. Как е коронованият вирус, милички? Заради него забравихте за грипа, който е по-големия ви проблем. Колкото до пластмасата, от 40 г я ползваме и нямаме проблем с нея. Помните ли първите пластмасови бутилки от времето на соца? Да, те не дойдоха с демокрацията. Бяха едни такива - чупливи.

4

123

преди 4 години

Сатанистите от ЕС се грижат за вас.

3

Анонимен

преди 4 години

Пиите вода от пластмасови тръби и бутилки за да сте бодри здрави и закопа, ни на два метра в земята. А прозорците от ПВЦ ще ви удължат живота поне със сто години. Ай честито на печелившите.

2

Аз

преди 4 години

Ще си ям кривите краставици и т'ва е. Все ми е тая за комунистите от ЕС. Аз жени не слушам.

1

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Диктатурата на Комунистите от Брюксел - граници няма!!