47

Валентин Тодоров

преди 4 години

Когато правото започне да допуска вземане на решения не на базата на факти и доказателства,а по целесъобразност или обществени настроения тогава правосъдието се превръща в произвол.Когато държавата си позволява произвол,тогава той е разрешен на всички.Не е лошо управляващите да си повтарят тези мисли на Цицерон и Сенека всяка вечер преди лягане и сутрин при ставане.

46

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мъка... - как Кyрнела ще ходи на гости при синчето...

45

АГЕНТ 007

преди 4 години

До Шменти капелитой---КИРИЛОВ НЕ САМО Е ЗА УВОЛНЕНИЕ А И ЗА ЗАТВОРА----ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ЧУЖДИ МНЕНИЯ ВЪВ ВИШЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ---ВСС ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГ ИНТЕРЕСИ НЕЗАВИСИМО ЧЕ СМЕ ЧЛЕНКИ НА НАТО

44

Анонимен

преди 4 години

А Бойко какво мисли по въпроса? Той Премиер ли е или бодигард на Мустафата? Скрил се е мишока и янките си разиграват коня! Съдиите със сигурност имат инструмент да отправят питане до Конституционния съд кой, как и по какъв ред може да отправя публични обвинения и да уронва престижа на която и да е личност! Още повече към една цяла гилдия!

43

Анонимен

преди 4 години

Смятам, че съдиите ни са прави. Не може САЩ да намекват за корупция в наш съдия, само защото е пуснал български гражданин, не къде да е, а в кръвния им враг Русия, и това да го прави автоматично корумпиран. Много далеч стигат тези янки в съжденията си. Защо не помислят, че те ползват наши бази, напълно безплатно, незнайно защо, а ние сме длъжни да им купим и заплатим милиарди долари за тези железа, които няма да ни превърнат в авиационна сила. Управляващите ще заробят поколения напред

42

Не е лъжа

преди 4 години

"Най-добрият юрист от управляващите".

41

ivailo

преди 4 години

Какво ще докаже тоя пелтек ? Първо да се научи да говори нормално тоя мyхльo.

40

Шменти капели

преди 4 години

До ахаВ този ред на мисли- уволнете т.ъп.ия министър!

39

аха

преди 4 години

Бойко Борисов някак не стопля, че харчи европейски пари, а не американски. И трябва да слуша Европа. А не да изпълнява американски заповеди. Ако сме станали американска колония, да го обяви в Брюксел. Що за безобразие е това.

38

за 37

преди 4 години

правосъдния министър Данаил Кирилов е доста изпаднала ***, слугинче.А нас какво трябва да ни интересува Държавния секретар на САЩ. Ние не сме САЩ. Дъжавният им секретар да си гледа държавата. Ние сме България и сме в европейският съюз. И е редно ЕС да потърси сметка, за засилваща се американска инвазия в Европа.Американските закони са си за САЩ. Това не е наше законодателство. Отделно, при обвинения се предоставят доказателства. Ако няма, нарича се клевета. САЩ трябва да се извини.

37

Анонимен

преди 4 години

Ще доказва, че е получил заповед от САЩ и американския посланик.

36

Анонимен

преди 4 години

НЕГРАМОТНА ГЕРБАВА КАЛИНКА ИЗГОНЕНО ОТ бсп - КИРИЛОВ.

35

Анонимен

преди 4 години

Следващия май ще е Лозан Панов и тогава ще стане голям цирк. Някой да не си мисли , че ще излезе Държавния секретар на САЩ и така ще си говори , защото му се говори. Това е само началото.

34

Анонимен

преди 4 години

Щаба на корупцията е в Съда

33

1

преди 4 години

До Анонимен-27 да има, човека с каскета,гешефтов.

32

1

преди 4 години

До Анонимен-34 ***,нали знаеш онази българска поговорка,цитирам, "който копае другимо гроб,сам пада в него",така че скоро ще те застигне, божието проклятие,друг е въпроса ,ако си ром със сини устни.

31

анонимен

преди 4 години

а вие къде бяхте да сега - ех че удобен случай за изява, но няма да мине/изявата де/

30

Анонимен

преди 4 години

Ето затова в България има престъпност. Съдиите до един са подкупни и са вързани като тънки черва. Този Лозан Панов е начело на шайката.

29

Поли от Симитли

преди 4 години

Барни Ръбъла на правораздаването не може да се нарича "юрист"....не и след понечването да целуне ръка на Лойко СиБанкянски..

28

Анонимен

преди 4 години

Тоя е *** като мъгъла на многоъгълник.