13

Анонимен

преди 4 години

Не била толкова глупава колкото изглежда. Разбра че наследика на Меркл ще опере пишкира. Сега друг да чисти мазалото на бабата.

12

Анонимен

преди 4 години

Това определено е много добро решение. АКК е доста непопулярна, а и направи няколко гафа, в които се показа като т.ъпа. С нея би имало голям отлив от леви гласове, които Меркел открадна за ХДС и благодарение на които се задържа на власт. А който мисли АКК за грозна, в никакъв случай не трябва да търси Фрауке Петри, бившата шефка на АзГ, макар че последната има шест деца от двама различни мъже, единият от които поп.

11

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е, че след много продължителен мандат на един политик, точно неговото протеже ще поеме властта след него. Няма как да стане. Време е за нов екип и нова управленска класа, а не за още от същото.

10

Валентин Тодоров

преди 4 години

След Кол и Обединението,Германия спря да създава идеи,да издига истински лидери и се занимава само с дребнотемие,загърбвайки "голямата картина" и истинските проблеми. Изглежда така сякаш целта на Великите сили,победителки във ВСВ за скопена и безсилна Германия,без топки и визия,без интелектуална и военна мощ най-после се е случила.

9

Анонимен

преди 4 години

В България се насажда впечатлението, че в Германия са общо взето умерено десни навсякъде. Но изборите показват, че особено в Източна Германия хората клонят към левите партии. Имат 3 леви формации със значими проценти. Което ясно показва, че не парите и не законите превръщат страната в една или друга, а отношението към хората, технологията на прилагане на властта. Другите 2 фигури, кандидати за водачи на ХДС, не са никак по-обединяващи или подготвени

8

АнонимеН

преди 4 години

И КО ША ПРАИМ СА БЕЗ ЕЛТЪН ДЖОН!

7

Анонимен

преди 4 години

Кога вропейските народи са гласували и назначили Меркел да решава дали мигрантите могат да дойдат в Европа или не. Безумната политика на побърканите германци ще им коства много. Британците показаха че са хора с топки, с които никой не може да си прави политически игрички. Стискам им палци да покажат, че и извън германския ЕС има живот.

6

Анонимен

преди 4 години

Дисквалифицирана е поради огромна грозота, дори по германските критерии. Това ли е Свръхчовека?Алтернатива за Германия не може да приеме това да е лицето на неонационализма.

5

Мунча

преди 4 години

Меркел нарече вота в Тюрингия "непростим" и каза, че резултатът "трябва да бъде променен".Значи Меркел си позволява да подменя вотове.Бе тая ще се нареди в историята до един с мустачки. Скоро ...

4

Анонимен

преди 4 години

Резултата е такъв благодарение на Меркел ханъм, както вървят нещата тепърва ще и "харесва" все повече.

3

Анонимен

преди 4 години

С крайно десни и крайно леви де6uлu никой не е прокопсал.

2

Хм!

преди 4 години

Никакъв вътък за червените!

1

Анонимен

преди 4 години

Новина, която доставя удоволствие! Стискам палци на Алтернатива за Германия да спре ужасяващо мал0умната политика на Меркел ханъм, а на самата Меркел пожелавам да бъде изгонена с камъни.