60

Ех-х-х

преди 4 години

а имаше времена когато мечтаехме да сменим старата ладичка с 20 годишен немски дизел, а ето виж ни сега докъде стигнахме - взехме на немски дизел са се мръщим. Иле не става дума за нас а за драстично замогналата се политическа върхушка и бюрокрация за която старите немски дизели вече са "***" дума, нещо по-новичко, по-лаченко и по-"екологично" им се е приискало да си имат за сметка на народа. И за това ни дерат яко с "еко" данъци.

59

Шейха

преди 4 години

до 60 По твойта логика един Dodge Charger 1969 щом е поддържан добре няма проблем с емисиите - така ли?А това че по дизайн карбораторния му мотор си гори по 1 петролен кладенец на 100 км. и че няма катализатор някак си го пропускаш.Различно време различни проблеми. Технологията се е развила много дори да сравним с автомобил 90-те години - еко стандартите са с в Пъти разлика!

58

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е дали колата е "Стара", а дали е поддържана.И сега на техническия преглед има изискване, за норма на изгорелите газове.Пълно е и със сравнително нови, но с не функциониращ катализатор, коли.

57

Анонимен

преди 4 години

Абе верно е че,много катраници се набутаха в БГ-то.

56

Анонимен

преди 4 години

Били останали 4 милиона.В София били 1/5.Ама иначе била 2 милионен град.

55

Анонимен

преди 4 години

Едно време....При бай тошо...Какви варбурзи карахме.Въобще не пушеха.Най-дългата кола - 50 метра с пушека.

54

Анонимен

преди 4 години

До 56 ще повие вие, ще попсува малко, ще се понапие, ще му мине и ще се качи на по-нова и по-екологична кола.

53

Анонимен

преди 4 години

Ние не ставаме, ние СМЕ станали. Ама ако тръгнете да спирате вноса на стари коли балканския селянин ще вие до небесата...

52

До 42

преди 4 години

Питаш кому е нужна кола в двумилионен град като София. Първо, в България останахме около 4 милиона, а в София живее около 1/5 от населението на България. Второ, явно си младок и не осъзнаваш, че хората са различни. Примерно 80% от хората в София не могат винаги да използват изброените от теб други начини за придвижване, а за около половината тези начини са рядко използваеми. Защо е така, ще разбереш като порастнеш.

51

до 49

преди 4 години

Човекът иронизира простолюдието, каращо тези бараки просто. Защото интелигентен човек такава барака никога не би си купил.

50

Анонимен

преди 4 години

Добре е да се знае, че автомобилите в България замърсяват в пъти по-малко от допустимите норми - максимум до 15% от тези норми. Единственото наднормено замърсяване в България е с фини прахови частици (ФПЧ) през зимата, заради печките. С ФЧП автомобилите в София замърсяват около 2% от максимално допустимите норми, а замърсяването заради печките е в пъти над тези норми.

49

мда

преди 4 години

До Глупости!То и аз така, само дето дизелката я ползвам извън града, а в града обикалям с колело. Вече толкова съм задобрял, че мога да позная на кой е изтърбушен ДПФ-а и на кой не.

48

Глупости!

преди 4 години

Аз като карам по 5000 км на година то ако ще и да дими и пуши пак по-малко вредно ще изхвърли от тоя ето кара по 50000 на година нов бензин. ***!

47

бла

преди 4 години

До ММА боецаКолега, със смешните си 2000лв на тази кола не можеш само маслото да смениш, камо ли да я обслужваш. На тая кола само горивото ти излиза 35-40ст/километър граско. С тези 2000лв най-много да си я гледаш на паркинга и да дебнеш клошари да не почнат да спят в нея. А да... сигурно я караш в петък вечер като ти се доходи по женско ако въобще е в движение.

46

.

преди 4 години

Загрижените за здравето си хора просто трябва да се научат как ПРАВИЛНО се управлява бензинов автомобил, така че да не харчи! Това е!

45

билетче 6ст

преди 4 години

Ей, ама как хубаво димяха Икарусите при социализма.Нали другари?

44

Анонимен

преди 4 години

Така както е тръгнало май няма да се доживее до пенсия.

43

до 39

преди 4 години

Човекът говори иронично какъв тип хора карат изброените коли и е 101% прав. Люлин си е един бедняшки квартал с нискоинтелигентно население, откакто е създаден и поради тази проста причина всеки го използва за подобни шеги. А придошлите от провинцията там са нещо още по-страшно, но се вписват идеално в квартала.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42На мен ми е нужна кола.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Що?Ти каква кола караше преди 25 години?