22

Банкянска кратуна

преди 4 години

До перничанин 20 Цял живот Да дишаш изгорял италиански *** и да си на воден режим наведени робе.

21

Веско

преди 4 години

До Анонимен 22Не коментирам кой е унищожил икономиката, а че трябва мисъл и идея за години напред. Енергоемките прдприятия не работят, хората са с една четвърт по-малко, а внасяме ток от Турция!? Къде са онези дето ни убеждаваха преди 7-8 години, как тока ни е в излишък и Белене е глупост? Или са мислили, че въглищата са форевър? Да бяха ги газифицирали. И тръба им предложиха, ама не, ще диверсифицираме с втечнен. Сега ударно строят водопроводи и газопроводи и си го пишат +

20

Анонимен

преди 4 години

Нема страшно. Пак ще го изправят.

19

Анонимен

преди 4 години

Веско, демек герб са унищожили икономиката? Ми те са на власт от десетина години, а това което си изброил е унищожено още през деветдесетте години, когато на власт беше бсп.

18

Boko bo

преди 4 години

Коментари написани от явно мислещи хора, задаващи си въпроси! Въпросът е обаче всеки един от тези хора дали гласува? Защото колкото и мъртви души да има, колкото и да заплашват и купуват когато дойде ред няма как да прескочат масата. Случаят с Радев е показателен. Или може би една лъжа повторена 100 пъти става истина, а именно "Няма за кой". Аз казвам, че винаги има за кой особенно когато ГЕРБ управлява. Един овчар да е премиер по ще става за нещо.

17

Перничанин

преди 4 години

Ако не беше г-н Борисов Премиер в Перник никога нямаше да има вода. Само си представете за миг, че Нинова е Премиер, ами то е нещастие на квадрат. Дойде в Перник и като селска клюкарка говори да бутаме правителството. Добре тръгваме и го бутаме и докато падне ще мине година и какво ще пием, сигурно Нинова ще ни носи в шепи вода.

16

Веско

преди 4 години

Трагедията ни е, че в правителството особено последните 10 години са поставени лица абсолютно неспособни да управлява държава. Държат се като ремонтна фирма и се гордеят с това. А работата им е да мислят в дългосрочен план.Не може да се създаде медицински персонал с указ или образование с увеличение на заплати. Имаме язовири за 10 милиона население, намаляло е с една четвърт, водата не стига. Затворихме Кремиковци, химически и корабостроителни заводи - купуваме ток. Какъв може да е извода?

15

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ Е МАФИЯПроблемът с язовирите не е в липсата на валежи. Пролетта и лятото на 2019-та бяха с най-много дъжд-----------------Нинова, познах те по лъжите! Пролетта, лятото и дори есентта и зимата на 2019 бяха едни от най-сухите.

14

Шопо

преди 4 години

14 см !!! Вие улави ли сте ,бе? По 2 см на ден! 1метър за 50 дена ,100 метра за 5000 дена....Оставка !!!

13

Анонимен

преди 4 години

До 17Туби вода в страна от ЕС в 21 век, проблем нямало, с това мислене- такъв стандарт, е няма такава д..ебилщина, след това и ток по няколко часа на ден ще се обяви за нормално, и хранене веднъж на 2-3 дни, и дишане на чист въздух 2-3 пъти в месеца,

12

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам каква е драмата и как може да се говори , че Перник бил без вода, като всеки ден вода има между 3 часа и 11 часа следобяд.Всеки може да си напълни няколко туби с вода, да се изкъпе като хората.Но преди 25 години когато на власт бяха сините и червените комунисти София беше изправена пред бедствие и режима на водата беше, че имаше вода 2 пъти в седмицата, заради тогавашните некадърници над милион българи трябваше да се къпят два пъти в седмицата. Това е истината.

11

Анонимен

преди 4 години

И да се напълни, шайката суджушка пак ще го изпразни. Нали са окрали парите за подводния ремонт на стената и сега им трябва празен.

10

Студена вода

преди 4 години

Язовирът може и да се напълни, но нечии глави ще останат все така празни.

9

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Проблемът с язовирите не е в липсата на валежи. Пролетта и лятото на 2019-та бяха с най-много дъжд.Проблемът е в престъпното и некадърно управление, както на водните ресурси, така и на цялата държава.Това, което народът ни при дядо Тодор беше построил, днешните управници дори не могат смо да го поддържат.Случаят с Перник няма да е последната водна криза у нас !

8

Вмирисан от Перник

преди 4 години

Анатема, да горите в Ада!

7

Анонимен

преди 4 години

Перник е почти 100 хиляди. Това е сериозна цифла, и няма как София да не изпищи. Освен това вода ще точи и Стомана-Перник, за топлоцентралите....,Е кво правиме тогава.

6

Анонимен

преди 4 години

Герб никога не са виновни за нищо сякаш управляват от 5 дена. Нагли некядърници за 10 г направиха това,което и БСП не можа да направи. Изгониха стотици хиляди българи и обезлюдиха провинцията. А онази мухла Фандъкова не я споменавайте. Толкова е куха,че ролята йнна кукла на конци е точно за нея.

5

Секретар на дедо ти

преди 4 години

Има много комунисти в България, демек безбожници.

4

Анонимен

преди 4 години

Дядо господ ще поеме вината за режима! Да е пускал дъжд кога требе! Какво се стиска?

3

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ама ми се струва, че и София ще бере ядове след някое и друго време, и тогава Фандъкова не знам какво ще прави. Как ще лъже хората в очите.