75

Анонимен

преди 4 години

аАА БЕ *** КАРАТ РАЗЛИ4НИ КОЛИ ТАКА 4Е ....

74

Сата Н

преди 4 години

Абе той коскуджамити съдия пусна следствен за шпионаж да ходи на гости на Путин, вие у обикновени хора акъл търсите. А и на всичко отгоре питат: "Има ли доказателства за корупция? На какво основание му ударват черен пичат!"

73

Totenkopf

преди 4 години

Сами са решили да се самоубият, какво толкова е станало?

72

ivelin kolev

преди 4 години

преди 3 год есено време минах без подготовка по този път 4 часа нагоре до раиското пръскало след хижа раи и поне 3 кил надоло до паниците .мн веротно е да сеподхлазнат и полетят 100-200м надоло.правилно ги търсят в деретата там няма и да е-18.но това са километри непроходима гора а има и мечки.желателно е всеки да преспива в хижа раи ако не е лято.

71

Анонимен

преди 4 години

Спасителите вече проверяват главно постройките (заслони и кошари) в района. Ясно е, че навън не биха могли да оцелеят.

70

Анонимен

преди 4 години

Напролет като се стопи снега ще ги открият.

69

Анонимен

преди 4 години

В планината често съм виждал много неразумни хора. На слизане отнякъде (вече следобяд) ги гледам тръгнали нагоре. Екипировка, като за едночаова разходка в Борисовата градина. Винаги като видя такива ги спирам и ги уговарям да се върнат. Никога никой не ме е послушал. Защо сме толкова безразсъдни ние българите, не знам.

68

лошо

преди 4 години

За жалост вече се търсят само тела. С маратонки и анцузи без храна и вода за 3 дни на -18 няма как да стане. :( Едно и също всяка година и винаги има хора които знаят и могат повече от другите. Жалко за този наш манталитет. Още по-жалко е за тези които са били с тях и вместо да ходят с тях и да се приберат 2 часа по-късно бързали за да си гледат турския сериал. Сега ми е чудно тези хора как спат ?

67

Думи нямам

преди 4 години

Неразумно и тъжно. Дано са имали някакъв изключителен късмет.

66

Анонимен

преди 4 години

да търсят кафеви петна в снега, лайнатаСе виждат отдалеч в белия сняг, бързо ще ги намерят, или жълто написано Хелп

65

Хора...

преди 4 години

..стискайте палци тези пишман-туристи да се намерят невредими. Другото ще го бистрим след това!

64

Анонимен

преди 4 години

Няма значение дали са с маратонки или с най-сигурните зимни обувки и облекло. Кой номрален тръгва да изкачва връх Ботев в 3 през нощта при зимни условия, ураганен вятър и темппература -18 градуса?

63

Анонимен

преди 4 години

до 62 Ти не разбра ли досега, че това с маратонките е журналистическа измислица?

62

Анонимен

преди 4 години

до 58 Че то ако не си ударил някое друго уиски преди поход нагоре, трябва да си наистина ненормален на трезва глава да тръгнеш към връх Ботев посред нощ при - 18 градуса. Оня дето го търсиха 3 дни дето беше се наврял в палатката си горе до връх Ботев се беше подсигурил с марихуана, ***, сланина и не му дремеше че вън фучи снежна виелица и е -20 градуса.. човека си изпафка тревата, изпи си коняка изяде си сланината и след 3 дни се прибра, докато 100 човека го търсиха.

61

До 57

преди 4 години

Абе ти ми ела по гуменки през ноща в Балкана, па искай да те чакам после. Съветвам те да не тръгваш в това време, информирам те още горе, че няма да те чакам и чао. Никой не е длъжен да си рискува живота заради глупостта на някого.

60

Елемаг

преди 4 години

58:0став ги,неи понеже мислим сме се чувствали "Богове".Това,че си гледаме прогнозата и сме наясно,че ен се тръгва ,освен при спешност сме били "разбирачи".Освен това,кой да знае,че южния склон макари на теория ,да е по-доър и мек е обратното.Откъм хижа "Плевен ",което е север е доста по-добре изключвам Индианската пътека...беее кво да обяснявам,маани ги,нека си лаят.

59

Скарлет

преди 4 години

Сигурна съм, че са имали битов скандал в къщи и просто така са се иэнесли баща и син неподготвени!!! Энам какво е, жена съм и съм го иэпитвала, раэбира се по раэличен начин но чувството на бойкот не те напуска!!! Апропо, мъжете от своя страна са искали да устоят правото си на лично пространство - и така са го намерили в дербите на эимата!!! Това, което сам си го направиш никой не може да ти го направи!!!

58

Анонимен

преди 4 години

На глупаците все някой друг им е виновен.

57

Анонимен

преди 4 години

Само който не ходи в планината не знае какви мaлоумници се срещат там. Подпийнали с градските дрешки, разни псевдорамбовци с кубинки. Препасал газов пищов, ама вода не си носи... Планината не е за всеки, особено зиме и особено за ***. Яд ме е, че в момента десетки спасители си рискуват здравето и живота залудо.

56

Анонимен

преди 4 години

до 56 Какви маршрути, какво разделяне, бе? Казах ти да спреш да си съчиняваш!Изостанали са бащата и сина от другите- това да ти звучи като " тръгнали са по друг маршрут"????