40

До 37

преди 4 години

За Унгария Световния ред има друга Доктрина, корено различна от българската, Точно Световния ред пише изявленията и провокациите на Орбан.....

39

Анонимен

преди 4 години

Чакаме генерал Деса да каже колко е виновен ББ.

38

Георги

преди 4 години

Оправи армията,ред е на държавата

37

Очовечава трудът

преди 4 години

Вижте какво предприе още преди няколко години партията на Орбан в градовете, в които спечели местните избори. Всички безделници от етноса - принудително на работа в земеделието, като отиват и се връщат пеша. От това каталясват. Те се бяха оплакали, но отговорът беше чрез статистически данни - откакто прилагат този метод, престъпленията в тези градове намалели рязко!През деня работи или ходи пеша до местоработата и обратно, а през нощта спи, защото е много уморен. Кога да върши престъпления?

36

Хитлер

преди 4 години

Е социалист.

35

Анонимен

преди 4 години

Българите не са прости като германците, за да повярват на фашисти. Не могат да излъжат българския народ. Необходим им е някакъв друг народ, по-лековерен и по-податлив на пропаганда.

34

Анонимен

преди 4 години

Трудно крият фашистките си идеи. Същите предлагат паравоенни отряди под партийно управление. Кръщават старите идеи с нови имена.

33

ДА

преди 4 години

Каква интеграция,бе!?Оставихте ги,щото са ви гласоподаватели,да правят каквото си искат,давате им какви ли не помощи,закони за тях няма,имат си Хелзинкски комитети всякакви привилегии-седнал да ги интегрира!Бой и стриганье-нищо друго не ги оправя!

32

Анонимен

преди 4 години

Зсбрана всички т. нар. партии и всякакви т. нар. избори и нешата ше си дойдат на мястото. Щом се смятат за сзуперпотребен електорат, тези дъщите ще продължават да рекетират ситуацията все по-настървено. Фържавата чезне заради тоя "електорат". В името на какво,скъпи съотечественици?!

31

Анонимен

преди 4 години

Безкомпромисна промяна в законите така, че да станат невъзможни и да се преследват с тежки санкции кръвосмесителните интимни връзки, вследствие на които се раждат деца с увреждания.Също така много сериозно да се променят законите и в друга насока - когато тежък физически или психиатричен дефект се предава по наследство, на такива хора да се забрани да имат деца, дори и да се наложи медицинска намеса.Изглежда жестоко, но всъщност такъв акт ще защити от дискриминация градивните граждани.

30

Анонимен

преди 4 години

Строител съм, имам дългогодишни впечатления от обсъждания етнос. Над 300 от тях съм се опитал да очовеча. С двама се получи, с останалите 298 не. Това е положението!

29

Анонимен

преди 4 години

Ами на Борисов явно му харесва да е такова положението в държавата, защото всички знаем, че ако даде нареждане, Концепцията веднага ще бъде приета от правителството.

28

Анонимен

преди 4 години

Заради тази реч трябва да бъдат съдени за реч на омразата и проповядване на фашистки идеи.

27

Анонимен

преди 4 години

Затова, който не желае да живее според българските закони, да заминава в държавата, където го приемат. Там има огромни гета, може да кара така, както му харесва.Онова, което може и трябва да направи държавата е, да спре всякакви помощи за хора, които не са инвалиди и да се направи една строга ревизия на ТЕЛК-овете.Също и безкомпромисна промяна в законите - детските надбавки да се дават само под формата на намаляване на данъците.Също и безкомпромисност по отношение на създаването на деца с увр

26

Анонимен

преди 4 години

До Бивол 19Човече, за това което предлагаш, ако увеличиш годините на 5 или на 6, ще съм съгласен с теб!

25

избирател

преди 4 години

Шкембе войводо,тая идея от пазарската торбичка на известна верига супермаркети ли я извади?!

24

До 15 (продължение)

преди 4 години

Пак Ант. Тодоров пише за ромските квартали от времето на социализма, за множеството неработещи и неучещи в тях.Потърси и материала за турците в Анталия, защо ненавиждат въпросния етнос - причината е, че "не искат да работят и не могат да работят".Каквото е в гените, не можеш да го промениш.Ако конкретният човек сам реши, би могъл да се постарае да бъда по-друг.Но дали всяко едно от децата му ще следва добрия пример? Оказва се, че колкото и да ги възпитава, все някое става типичен маргинал. Ген!

23

SS

преди 4 години

Като не може държавата да опази гражданите си ,либерализирайте закона за оръжията.Обаче ви е страх някой отвратен от политиката ви,да не ви пробие дебелите шкембета.

22

Анонимен

преди 4 години

Хора, в България няма решение за проблемите на ромите. Единственото решение е всички роми в Германия!УизЕр и в Германия!РайънЕр и в Германия!Автобус и в Германия!Това е решението! В Германия да ги интегрират, образоват и да им дадат работа и помощи!Всички роми в Германия! Ако трябва нека българските дипломатически служби да назначат служители да оказват правна помощ на роми в Германия. За България това е икономически издържаното и практически реализуемо решение. Всички роми във ФРГ

21

Бивол

преди 4 години

А забравих,може да стане и летец,стига да е способен като президента.