60

тя

преди 4 години

Като няма полиция /с най-голям бюджет /ще продължават ! На глава от население сме с най- голям брой полицаи и какво от това - полза нямаме !

59

Анонимен

преди 4 години

Откри топлата вода,но да не забравяте че те са гласоподаватели на няколко партии,и имат имунитет,не плащат данъци,ток вода )

58

Kiorsufra

преди 4 години

Sa toia niama li afrikansk 4uma???

57

Скептик

преди 4 години

Новините са пълни с излиянията на пресветите разни Каракочев, Валериус, Сиди, Доди..и други... Интересно кой плаща за тези платени репортажи.

56

Hdbdb

преди 4 години

Bila

55

Пунчо

преди 4 години

Абе прасенца все се правиш, че не си чувал ни видял.гилям си дявол.

54

Един

преди 4 години

Каракачанов, искаш от големия партньор в коалицията ви, да предприеме санкции срещу основния си електорат. Несериозно е. В момента ни управляват партия на етническите швeди, партията на етническите тyрци и вие. Това е реалността. Имаш само един полезен ход в ситуацията, ама не го предприемаш. Що така ве?

53

Анонимен

преди 4 години

Вярно Прасчо ,защо само предизборно повдигаш въпроса 3 год. Се беше

52

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

До ОТКЪДЕ ДА СЕ ПОЧНЕ ? РЕШЕНИЕТО Е---СПИРАНЕ НА ВСЯКЪКЪВ ВИД ПОМОЩИ --ЗА ВСИЧКИ КОЙ Е ЗА

51

Alastair

преди 4 години

"Дела трябват, а не думи"Разбираш ли това изричение, г-н вице ?Смешно е да си мислите, че е опасно да не би Българските граждани да свалят доверието си към правителството..Българите отдавна нямат доверие в това правителство и единствено чакат то да изчезне по някакъв начин да се изпари - това също ще стане. Гнусна проява на лицемерие е да говориш, че еди какво си как е редно да се направи и въпреки, че имаш контрол, ти умишлено да не го правиш.

50

X

преди 4 години

Маргинализираните не са попаднали на мен или такива, като мен.... няма да стигнат до съд! Или ще изчезнал или ще горят, като факли! Ще намалим избирателите на гробокопачите на Майка България!

49

sid

преди 4 години

Това е ,абсолютно безразличие от българите.Управляващите не разбраха ли,че вече на никой не му пука какво правят братята р...То е ясно,че за тях закон няма,а и лека полека се превръщаме в ро.мск.а държава.Само, че те се възпроизвеждат, а ние все по-слабо,българите бягат кой както може.Ще останат само старците с мизерните си пенсии,проклинащи късмета си,че не са се родили по-късно,за да могат и те да се изселят.Какъв мрачен край.

48

Глупости

преди 4 години

Важно е паспортите да вървят!

47

Анонимен

преди 4 години

Хайде. тоя пак си търси избиратели!Нацисти *** чета колко щеш ,ама няма да ти стигнат да се класираш.Каквото си е сложил в торбичката от Била,това и ще му остане.СБОГОМ И НА ДОБЪР ЧАС!

46

Анонимен

преди 4 години

До ОТКЪДЕ ДА СЕ ПОЧНЕ ?За какво да си губим времето с такива неща?Решението е едно:Всички роми в Германия!

45

Отговор

преди 4 години

До ОТКЪДЕ ДА СЕ ПОЧНЕ ? 45 Да , има неясно. Как установи па чак до 10-ти клас ?Има основно и средно образование.За 10-ти клас дипломи не се издават.

44

мак

преди 4 години

С какво съм обидил тези драги хора, че ми изтрихте коментара?

43

фундаменталист

преди 4 години

Направо си трябва "модел" на дезинтеграция и да ги пращат на запада, че са му много любими, барабар с джендарлъка и уличните кучета.

42

Анонимен

преди 4 години

че има ли по големи маргинали от сегашното управление ?

41

фен на танас

преди 4 години

Стига се е правил на умен. Да каже съботната промоция на Била и да се спира