32

Анонимен

преди 4 години

Такива като Нинова, Манолова и върхушката на БСП така са огладнели, че поговорката - гладна кокошка просо сънува е валидна за тях. Искат власт, но защо им е, естествено за да крадат и после след нас потоп. Да ама не. Народа вече не ви вярва.

31

Анонимен

преди 4 години

До 25Напротив руснаците те държат още изкъсо и медали дават на тези дето те държат изкъсо. Именно затова и в два ЕС'а да членуваме, пак ще сме най бедните, защото чрез русофилските продажници Русия ни изсмуква кръвцицата - Булгаргаз, Лукойл, КТБ, АЕЦ'овете,.... !Погледни външнотърговския ни баланс с Русия 1:100, което означава, че всичко което ни "дава" Кремъл плащаме кеш - и то не в рубли или левове, а в твърда валута !

30

АНТИ

преди 4 години

Смели капиталистически реформи, ББ НЯМА да направи.Ще продължава положението да е на самотек,а на вас да ви пробутват уж стабилност !

29

Анонимен

преди 4 години

и има информационно затъмнение за митингите!!

28

Анонимен

преди 4 години

До 26Напротив руснаците те държат още изкъсо и медали дават на тези дето те държат изкъсо. Именно затова и в два ЕС'а да членуваме, пак ще сме най бедните, защото чрез русофилските продажници Русия ни изсмуква кръвцицата - Булгаргаз, Лукойл, КГБ, АЕЦ'овете,.... !

27

МАЯ Е 100 % ПРАВА

преди 4 години

Кризисен пиар е обикалянето с джипа в сил РАБОТИМ, а не ритаме мачле. Но от ритане на мачле и не знам какво още сме на тоя хал. Все калинки и договорки за министри за да не се изпусне КЕЛЕПИРА. Даже за 1 ден министър, после цял живот щракане с пръсти на Малдивите. Нали си спомняме лицето СЕВЛИЕВСИ навремето стана само за 1 седмица миистър за да подпише някакви доиговори. С ТИКВЕНИТЕ министри е още по-лошо. Тоя НЕНО дето лежи за БЕЗОТГОВОРНОСТ и КОРУПЦИЯ трябва да е в компания доста голяма

26

Анонимен

преди 4 години

Добър ден!

25

Анонимен

преди 4 години

До ВъзрастенДа ама Костов направи курса лев марка от 830 на 1000 да се смятало лесно. И сега вместо лев евро да е 1,62 е 1,95583

24

АНТИ

преди 4 години

Вече 30 години, откакто руснаците не ни държат изкъсо.Резултата = фалирала Бг.

23

Анонимен

преди 4 години

Менда Стоянова може да изкара още два мандата като Президент бе ! Я виж Тръмп, че нито един по-зле в не може да му се противопостави !

22

НЕ ВЪЗРАСТЕН

преди 4 години

Вече всички остаряхме при "ВАШЕТО" 30 годишно "демократизиране" на БЪЛГАРИЯ. Населението намаля с 2 МИЛИОНА, Половината от първолаците са Ц, така, че ДРАГИ не говорете за КРИЗИ. След ПРЕВРАТА БЪЛГАРИЯ е в перманентна криза. 30 години ТЕРОР и убиване на БЪЛГАРИЯ. Нито Лукановите , нито Виденовите времена не са просто случайни, а планирани активни мероприяти на САЩ за сваляне на законно правителство в чужда страна. На ВИДЕНОВ не му простиха, че не приватизираше като КОСТОФ и не даваха заеми

21

Анонимен

преди 4 години

Продължете обединението срещу ГЕРБ и ДПС и патериците им патриоти и аптекари. Това е еденствения път за връщане на демокрацията пък после се делете на леви и десни. Спасете държавата и народа!

20

бай Ламби

преди 4 години

А при *** цялата държава се разпадаше а не системи алооооууу!!!Виденов,Овчаров,Гечев.....и т.н.... се убавци и капацитети.Опазил ни господ от такива капацитети пак да ни управляват.

19

Анонимен

преди 4 години

Всеки сам трябва да.реши какво да прави с парите си. Политиците нито са преподаватели в УНСС нито имат сметка ти да знаеш точно какво да направиш.

18

Анонимен

преди 4 години

Русофилските лешояди излизат от нелегалност. Точат зъби. Тикат държавата към гражданска война.

17

АНТИ

преди 4 години

Който и да дойде да командва, пак хората на ДС, ще ни ограбват.Геноцид !

16

Анонимен

преди 4 години

МЕНДА СТОЯНОВА Е НА 63 години защо не се пенсионира и да даде шанс на някоя млада гербава Калинка да и заеме поста и да продължи да говори глупости в Парламента като му срива рейтинга редом до сричащия симитлийски гербав депутат? В ГЕРБ няма само еднокнижници и мозъци, там има и сричници и пенсионери, парламентарна група на геронтите - дедовци и бабки. Нали пенсиите са европейски що не се напенсионират хахаха

15

Анонимен

преди 4 години

Защо никой от тези изпечени политически мошеници,каквато е и Манолова не коментират вчерашното изненадващо решение но Парламента за курса на еврото спрямо лева,щом сме се засилили толкова и бързаме да влезем в чакалнята? до преди една седмица Голямата празна и лъжлива кратуна,говореше и обещаваше едно,а сега сме свидетели на нещо съвсем различно? Пак ли ще се връщаме в онези времена на виденовата зима,когато получавахме по 4-5 долара заплати?Това ги интересува хората Майо,коментирайте това!

14

Възрастен

преди 4 години

Държавата три пъти наистина се разпадна по време на вашето управление,другарко.Разпада се и вашата партия и за това,,хапе"Ако днешното е разпад какво е фалитътпрез 89таЛукановата зима,,мораториумът,купоните за храна и бензин,режимът на тока, изпразването на хазната ,зърнената криза,фалитът на 16 банки наведнъж,хиперинфлацията 3,500лева-1 долар,Виденовата зима,най корумпираната тройна коалиция? Сега сити и доволни червени милионери,измисляте и ,,разпад и криза"Преживяхме го,не лъжете младите!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Тази ще обедини протестантите !!!На русофилката Мафия и трябват протести и революции за да вземат властта, а не да решават причините за протестите ! Всички проблеми на Мая Общата са изсмукани от пръстите, под общото русофилско мото: "криза в кризата", което замени "системата убива".