92

Маймунке мръсна

преди 4 години

Айдеее, сестра избеГалева пак се обажда! "Костинбродското проклятие" още не се е наприказвало и бълва глупотевини нон-стоп 24/7, разбираш ли...

91

Illiana

преди 4 години

Kakto napisah i predi v drygi podibni statii: tova pravitelstvo, grypirovkata Gerb nacheli s Boyko Borisov - vsichki tezi hora triabva da badat sadeni za genicid sreshty Bulgaria i bulgarskiat narod.

90

ПАВЛИНА

преди 4 години

ТАЯ КАТО КАКВА СЕ ИЗКАЗВА? ИЛИ ДА НЕ Я ЗАБРАВЯТ, ДО СЕГА НЕЩО ДА Е СВЪРШИЛА, САМО ПРИКАЗКИ И ЛАКОМИЯ ЗА ВЛАСТ, НО НЕ ВСИЧКИ СА НАИВНИЦИ ЗА ДА ПОВЯРВАТ НА ТАЗИ НАХАЛНА И НАГЛА НАПАСТ ,КОЯТО СЕ ПРИСЛАМЧВА КЪМ ВСЕКИ ПРОТЕСТ И СЕГА СЕ Е ПРИКРЕПИЛА КЪМ ДРУГИЯ НЕУСПЯЛ ПСЕВДОПОЛИТИК ДИМИТЪР ДЕЛЧЕВ ДА СИ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ, А НЕ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!

89

дезинфекция

преди 4 години

От МаяМа акъл не ща! По каквито и да било въпроси.Защо ли?Защото сама за себе си направи избор, който е обратното на острото.Да си наляга парцалите.Има още една подобна, Кр Адлата Поптодорова - току ни пробутват нейните "оценки", "анализи" и "коментари".Скрийте се бе, дърти жЕни, за кашмер станАхте

88

Анонимен

преди 4 години

До До 37Я пак? От Филип Димитров ли наследи дълга? Пий редовно гинкобилоба, че си закъсал яко с паметта. Па има и сайт на БНБ където можеш да го видиш черно на бяло. Румен Гечев бе министър на икономиката при Виденов. Дето сега мълчи, след като правителството на Румъния падна. Нищо, че прие да вдигне пенсиите с 40% тази година. А преди това не можеш да му затвориш устата.

87

Анонимен

преди 4 години

Тази не е ли същата дето в деня на размисъл написа донос за "фалшиви бюлетини" и бусове с двойни дъна? На следващия ден нейн колега от парламентарната група на БСП с най-голямата печатница в България я опроверга! Не знам защо не е зад решетките? Тя беше едно от лицата на кабинета Орешарски, дето за година и половина ни загроби с 15 милиарда. Не знам защо я наричат "сестра Галева"? Досега един закон за изборите е написала и по неговоте правила загуби!!!!!

86

Waffen SS

преди 4 години

""Мая Манолова: Цели системи в държавата се разпадат""Няма такова нещо.Ако трябва да сме точни то цялата държава се е разпаднала и се е превърнала в подмандатна територия на САЩ,с временен вице -губернатор,визирам Борисов,защото истинският губернатор е на Козяк

85

Анонимен

преди 4 години

В името на парата,олигарсите от БСП се свързаха с каламбрийската мафия и превърнаха България в сметище.

84

Анонимен

преди 4 години

БСП заложи на хазарта ,наркотици и простетуцията,но удари на камък.Първият бизнес на Мултигруп бе износ на чочарки за Италия! Сега реват на умряло,че паричните потоци пресъхват! Така е другари,вече треби с труд и пот на челото да си изкарвате насъщния,както народа.

83

Анонимен

преди 4 години

"През последните дни протестираха срещу добива на нефт, майките за липсата на достатъчно лични асистенти, малкият бизнес, срещу поредното сметище, срещу липсата на вода, чистотата на въздуха... Това са множество протести, властта не успя да се справи с проблемите на хората. Превърнаха България в сметището на Европа"=-=Според опорните точки спуснати на троловете, това не било вярно.

82

бай х

преди 4 години

Къде отидоха 32 млн. лева, обещани от Павлова за ремонт на тази язовирна стена.....главния прокурор нещо да каже

81

Анонимен

преди 4 години

Разбира се се Всяка година януари и февруари , Масква натиска копчето и БСП с помощта на разни социални отпадъци се опитва да свали правителството Но няма страшно , ние , нормалните хора сме тук

80

Анонимен

преди 4 години

Мая Кречеталото пак се развихри като тайфун.Луд умора нема.Гризе си гейма,че отпадна отвсякъде!ха ха ха

79

Психолог

преди 4 години

В неделя казват,че ще е още по студено.Другарите ще се активират още повече,защото хората са си у дома и ще следят новините.Психолозите на БСП знаят в кой момент да атакуват тревожност сред "тълпата" както се изразяваха милиционерите!

78

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

АЗ НЕ ПОМНЯ ТАЯ ФЛЬОРЦА ДА Е РЕШИЛА ПОНЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ НА СТРАНАТА.СААААМО.....ПРИКАЗКИ!!!!

77

Анонимен

преди 4 години

Бойко пак ще оправи Корнелия Факт

76

Анонимен

преди 4 години

Реалисте.....та викаш.....убий ме обичам те......

75

Реалист

преди 4 години

Не харесвам Мая Манолова, но е права почти за всичко.

74

Факт

преди 4 години

Мутрите от ГЕРБ пак да развързали кесиите за троловете си. Факт! Като чета тук какви са им опорните точки, направо ми се дpaйфа.

73

Бай Иван

преди 4 години

До АнонименМНОГО ТОЧНО КАЗАНО