33

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 25 "Откак дойдоха ГЕРБ на власт" изоставаме и от предпоследните в ЕС. Алтернатива винаги има, дано да не се сетим за нея твърде късно.

32

Анонимен

преди 4 години

Прочетох "агенция АФИС" и спрях да чета на червен Кольо глупостите.

31

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Ха..Ха...ХА...АФИС на АСЛАНОВ - доведен брат на серГЕЯ !!!!!! ...Първата ми пенсия взех при БСП на власт - 3 $ = 5.20 лв / за тези който не знаят ...5.20 ..не на час...не на ден ..не на седмица ...А на МЕСЕЦ /. ЗА Б.Б. до ГРОБ + 40 дни след това ..ЗАТОВА вече над 10 години за ГЕРБ гласуват над 1 000 000 души ! Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА ...а БСП е в опозиция ...някъде до 3 000 -ната година

30

До баба Мара

преди 4 години

,,бабо" Маро ти на колко годинки си ?И какво и колко избори си преживял и видял .?И преди Герб и предиБКП да стане БСП. и до днес! България да не е държава от 10 години бе дечко?

29

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 24: Кой е гола вода - това го показват процентите доверие и недоверие. Опредялено гола вода е някой друг, а не президента Радев. Имат гербаджиите за какво да се притесняват. Може и да се съмняваме в точността на резултатите, но такава голяма разлика между доверието в президент и правителство не е "статистическа грешка".

28

Анонимен

преди 4 години

Ми кат сти толкова ербап лоооо не се духнете уе? А? Аре уе? Ахааахахах - за нииииштубни стааати май!

27

Анонимен

преди 4 години

България трябва да стане 51-я щат!

26

ПроСоТо

преди 4 години

е какво,типично по мутренски:-Мента от НС ,което е с най-нисък рейтинг, са пъне за "импийчмънт" на Президента,който е с ТРИ ПЪТИ ПО-ВИСОК рейтинг от НС..?!?!Не Щатите,Бг е страната на неограничените възможности!..Само тук неук бияч може да стане "премиерин",даскалка да "управлява" двумилионен град,счетоводител да "оправя" енергетиката,футболист да бъде "политически Гигант",само тук можеш да работиш като "физик" ,въпреки че си завършил "Детска психология"...и ред такива..

25

Анонимен

преди 4 години

Дани се стигне ди размирици и кръвопролития, ме мниго скучни стана ...

24

Анонимен

преди 4 години

Милиардер,В 3/4 става страшна песничка.Респект.!

23

Анонимен

преди 4 години

Откак дойдоха ГЕРБ на власт доходите на работещите се повишиха неколкократно, а храна и режийни са почти същите. Държавният дълг намаля, построиха са хиляди километри магистрали,подмениа са водопроводи, модернизира се ***, строи се Балкански поток и т.н.

22

Анонимен

преди 4 години

Радев по отношение на външна политика е добър, вътрешна политика гола вода.Борисов външна политика добър, вътрешна оплесва яко. Ами сега на къде. Алтернава Цацева и Нинова, гола вода отвсякъде.Алтернава няма, а трябва решение на проблемите.

21

Хей,другари!

преди 4 години

Ами ,,Афис" е агенцията на БСП бе хора ,на Юрий Асланов ,който предрече ,,убедителна победа за БСП на последните избори. после езуитски се извиняваше!!!Знаем резултата-е ,,вервайте им" Ако питате и ,,Кънчовците"и те ще кажат същото! Досега и двете агенции ,НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ПОЗНАЛИ !!! Резултата винаги е бил точно обратен.

20

Анонимен

преди 4 години

Представяте ли си Цецка-апартамента да беше станала президент, ха-хаааааа!!! Резил безподобен!

19

Анонимен

преди 4 години

Юрий Асланов почти успя да направи Мая Манолова кмет на София.В тази държава няма независими статистически агенции и институти.

18

Анонимен

преди 4 години

Президента имал рейтинг. Как си вервате. Не е даже смешно, трагично е. Той откак стоя с наведена глава пред навикващият го руски патриарх остана без доверие, камо ли рейтинг.

17

Анонимен

преди 4 години

Герб управлява с продажници, които предават и продават избирателите си и доверието им!

16

Анонимен

преди 4 години

"Афис" значи?Че тя винаги познава бе, нали по изборите беше дала 10 % отгоре за Мая над Фандъкова?Като гледам процентите,май са препечатали руска анкета за Путин.. Ех,Асланов!Всичката ви работа е като пародия на фамилията ти - първо аслани ,после на*рани!!!

15

Милиардер

преди 4 години

Криза, Суша, Язовир, Бойко, Медии, Ефир. Лилето, Стена, Проект, Водолаз, Лъжа, Дефект. Премиер, Идио*, Деби*, Вот, Доверие, Резил. Божков, Антики, Хазарт,Гешев, Рекет, Милиард.Турция, Поток, Пари, Изкопи, Тунел, Тръби. Чуми, Вируси, Ваксини, ТЕЦ-ове, Б****, Токсини. Фалш, Измама, Документ, Цирк, Държава, Парламент. Еврозона, Борд, Инфлация, Години, 30, Демокрация...

14

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното е когато посоча ФАКТА, че стрина Цецка не стана президент гербавите се скъсват да пишат минуси като, че ли не е вярно ха-ха.