73

Ани

преди 4 години

И сега защото АФИС е фалшифицирал резултатите, аз трябва едва ли не да гласувам за БСП и Радев?

72

Така е ..

преди 4 години

Няма нужда от социологически проучвания. Бойко винаги печели.

71

До 70-Афис

преди 4 години

Още едно членство си пропуснал.Умишлено ли???

70

Стар до 72

преди 4 години

Ти ли си ,,ЦЕЛИЯТ НАРОД бе другарю? На изчезване сте такива бивши,,ремсисти" като теб с език на деветосептемврийски агитатор.Всеки човек има виждане и мнение така че не обобщавай..Живел исме видели сме,преживели сме ,наслушали сме се на такива като теб!

69

Justice Defense

преди 4 години

Управляващата диктаторска партия и съучастниците им в правителство дано се опомнят и да спрат да се самозаблуждават че управляват добре с анти-българската си протурска антосоциална репресивна и геноцидна полтикка защто дори законите им са измамни грабителски и противозаконни колко повече делата им! Целията народ разбира как е заробван с милиони заеми ограбвани в полза на свързани с правителство корумпирана мафиа обгазаявани с внесени чужди *** и заразен с ваксини и обречен на глад и жажда

68

читател

преди 4 години

От АФИС ни заливат с фалшива информация

67

АФИС

преди 4 години

Юрий АслановРоден на 18 юли 1951 г. във Варна.Завършил икономика в гр. София и социология в гр. Москва. Собственик и управител на социологическа агенция "АФИС". Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2008 до 2011 г.

66

8

преди 4 години

Военен може да бъде разследван само от военна пракуратура ! Гешев следва да бъде разследван за това нарушение на закона !Генерал стойков не е цивилен !

65

дано си вярват

преди 4 години

Тази агенция да не би да е на Юри Насранов2 Пък червен Колю, сънчо и Кънчо са правили соц. проучвания.

64

изнервен

преди 4 години

Хе-хе, и агенцията на члена на Висшия съвет на БСП Юрий Асланов се включи в защита на недоразумението радефф. Някой вярва ли им, като досега нищо не са познали?

63

Оффф

преди 4 години

Комунистическите агенции налазиха саитовете веднага.Да хвърлиш на боб ще познаеш повече от тях.

62

Анонимен

преди 4 години

Повече от 64 % от населението има доверие в президента,но това не попречи на г-жа Дариткова да каже,че те/от ГЕРБ/одавна са свалили доверието от президента.Ха,ха,ха!Г-жо,народа ще ви бие шута,въпреки изборните фалшификации и завистта и злобата срещу президента.

61

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни кой ги храни тия,дето не помня да са познали друго, освен сезона?

60

факт

преди 4 години

Никой не харесва Бойко - ФАКТ!

59

гост

преди 4 години

Ама кой президент? Да не би за Тръмп да става дума?

58

Тонката

преди 4 години

Е са тука казвам,че утре Костя ше докара в София не повече от 300 екскурзианти и със хората на Манолова,Христо Иванов и Корни ше се съберат някъде около 1000 човека да врякат за оставка,нещо което е смешно и унизително:):):):)Докато например Бабикянски предрича мегапротест с 20 000 човека:):):):)А да видим кой ше познае?:):):):)Отивам утре да ги броя протестърите:):):):)

57

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Нито харесвам Радев,нито ЕС, нито местната власт.

56

Тонката

преди 4 години

От 10 години на избори познавам крайните резултати повече от Юриййй Асланов,Червен Кольо,Кънчо Стойчев и Андро Райчев взети заедно:):):)?)Факт!:):):):)Ше зема и аз да направя една такава социологическа агенция и ше ги порутя всичките:):):):)

55

Анонимен

преди 4 години

Като гледам процентите , Радев в сравнение с останалите политицир е като Гъливер в страната на лилипутите

54

bonbon

преди 4 години

Най важното е да се изпокараме,за да не дразним Бойко,Доган,Пеевски....важното е да се хабим виртуално,а не да протестираме по площади.Днес платихте на мафията,утре пак,и вдругиден.И да се хабите и да не се хабите тук,важното е,че живота ви е пропилян в оправдания и издръжка на мафията.Работете,че идва еврото.