44

Анонимен

преди 4 години

Който се занимава с хазарт, не му е нужна реклама.В случая подкрепям БСП.Само не знам, дали може ли да се забрани примерно на гугъл и тубата да те зарибяват с хазартни реклами.

43

Анонимен

преди 4 години

През 97ма този финансов гуру катурна 19 банки.

42

СС

преди 4 години

хазартни реклами, реклами за кредит, и реклами на лекарства, тези неща трябва да се забранят защото тормозят обществото, колкото хазарта е вреден толкова и кредитите и лекарствата...

41

сс

преди 4 години

Според червения депутат Румен Гечев, след като нещо е във вреда за обществото, то трябва да бъде ограничено. ами да закрием народното събрание то не работи за народа а срещо народа...

40

Анонимен

преди 4 години

Абе ,че е по темата.Довечера как ги виждате нещата:Билбао-БарселонаБлагодаря Ви предварително !Четворка спатия! Тук ще падат голове +3. Барца куца срещу Билбао. БТВ екшън 22.00 часа. Там сме.

39

Анонимен

преди 4 години

Забранете антибългарската партия БСП, това ще има огромен ефект.

38

Българин

преди 4 години

... и на бързите кредити!

37

Анонимен

преди 4 години

АКО ЕДРИЯТ ИМ СПОНСОР МИЛИАРДЕРА ДРУГАРЯТ ЧЕРЕП БЕ ПОДГОНЕН- ЩО ДРУГИ ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛЯТ- АХ МИЛИТЕ!

36

За пръв път

преди 4 години

да съм съгласен с БСП!

35

Забранете и футбола

преди 4 години

И без това само ни излагат напоследък.

34

Анонимен

преди 4 години

Абе ,че е по темата.Довечера как ги виждате нещата:Билбао-Барселона Благодаря Ви предварително !

33

!

преди 4 години

най вече забранете бет-а

32

бай Спиро

преди 4 години

Всеизвестно е, че хазарта е порок по-страшен от наркоманията и алкохолизма ! Но това, че комунистите са най-зловещата ОПГ в човешката история не се съзнава от всички. Категорично съм ЗА не само забрана на рекламата, а и въобще на хазарта. Но също така зъм твърдо ЗА забраната на всички производни на БКП, на първо време БСП, а после и всичси останали....та чак до ГЕРБ !!!

31

Подкрепям

преди 4 години

Вън ЕФБЕТ от футбола. Държавата да финансира стадионите и школите. ТВ да финансира футбола с реклами. Срещи само в събота, неделя, сряда. Премиършип на го ...уха.

30

Тръба

преди 4 години

Не бях сигурен и затова проверих. Все пак правилно съм запомнил. Градът е Сао Пауло. От 2006 година външните реклами са забранени.

29

До 27

преди 4 години

Смешно звучи от човек,който не знае къде се слага пълен член да говори за училища !Бъди здрав !

28

Вижте кво

преди 4 години

айде да не си играем на дребно - да забраним ВСИЧКО и точка. Само наши хора при определени обстоятелства/отчитане в партийни каси/ да могат да правят каквото и да е в тази държава.

27

До 17

преди 4 години

Моля ???Хахахахахахаааа...Ми то почти не можеш да видиш реклама по стадионите различна от букмейкърска компания . Къде си ,ехооо ?!Казина и разни билети с абсолютно недоказан награден фонд -вън !Но като са ти дали коефицент и ти виждаш победителя,никой не може да те излъже !Това,че можеш да си изгубиш апартамента ,не е от рекламата,а от главата !

26

До 27

преди 4 години

Смисълът на спорта е здравето. Ако си професионален състезател то е ясно, че си напомпан със стероиди. Демек ни си здрав. Но за обикновеният човек е важно.

25

Анонимен

преди 4 години

БСП-то пак с циркове. Взимали парите на бедните?!... Играеш не играеш хазарт, щом си беден ти взимат парите.Било вредно за хората.... Значи да се рекламира пукница не е вредно, но хазарт е вредно...