104

Alastair

преди 4 години

Няма нищо крайно в това. Рекламата - ето това е крайното !Хазартът е нещо изопачено, което може само да изкриви човешкия разсъдък. Това не е в полза на прогреса на държавата. Рекламата има таргет група и тя е възрастното население. - Отвратителна мерзост е старанието да крадеш отците си, от които ние произлизаме. Писна ми да ви гледам усмихнатите долни физиономии по телевизията как - продавате фалшива надежда и лъжи на хората.

103

Анонимен

преди 4 години

За секунди да приемем, че народът е дете, а управляващите родители. В момента имаме нарцисистично семейство родителите са нарцисисти, които очакват децата да им слугуват и да са лесноконтролируеми. Естествено част от децата се противопоставят и протестират, друга част не осъзнават, че цялата тази ситуация е ненормална и започват да търсят всякакъв начин да затъпят болката, защото дълбоко в себе си усещат, че нещо сериозно не е наред. Резултат - дрога, пиянство, хазарт, проституция...

102

Утре

преди 4 години

Сега националната лотария и тотото ще дават парите ми на ритни-топковци, опери и разни институции. Докога ще плаща държавата на всеки продаден билет.

101

Anonimen

преди 4 години

Това се отнася и за банките също

100

Анонимен

преди 4 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ БСП!

99

Анонимен

преди 4 години

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ТЪРГОВИЯТА С НАРКОТИЦИ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖА СПОРТА ОТ ТОВА.

98

Анонимен

преди 4 години

БРАВО!

97

Татанка Йотанка

преди 4 години

Комунопитеците пак се правят на по католици и от папата. Сега като дръпнаха килимчето на спонсора им Черепухата искат и другите дето си плащат данъците да не печелят.Ама ми дреме - да им забранят всяка реклама освен на държавното тото. там поне изплащането е сигурно за разлика от фалшивите милионери на Черепухата.

96

Анонимен

преди 4 години

абсолютно съм за. хазарта е дрога, стимулира допаминовите рецептори и който не може да се контролира е жертва, точно както с хероина. никакви реклами, маниаците да си ходят по клубовете да си играят, но това да не е на обществен показ и да ни се набива в главите. все едно да рекламират колко е яко да се бодеш и да си даваш парите на дилъра си. хазарта трябва да е за кеф, умерено, а не да ставаш роб на слабостите си.

95

знахар

преди 4 години

Да се забрани и рекламата на лекарства,че народа пощуря да купува хапчета за щяло и нещяло.

94

Даскала

преди 4 години

Не са крайни , а НАЛОЖИТЕЛНИ!Да даваш последно левче за да търкаш.....УЖАСНО Е!

93

$идни

преди 4 години

В Австралия са най-големите и луксозни казина в региона, от цяла Азия идват за да залагат и играят, но няма реклама по медиите, няма билбордове. Преди 7-8 години задължиха и всички произвоители на цигари да ги произвеждат и продават в бели кутии, защото излагането им по щандовете се смята също за реклама.

92

До 94

преди 4 години

За това аз съм твърдо, за забраната на пенсионерите да гласуват. Дърти, изкуфели, социалисти, не ни трябват.

91

Анонимен

преди 4 години

Почти по цял свят рекламата на хазарт е забранена, но у нас нали трябва да подпомагаме Гелосаният любимец на власта

90

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа, ама партизанска

89

видинчанин

преди 4 години

Само видинските пенисионери са изтъркали повече билети отколкото Бил Гейтс би могъл да купи! Наскоро едни такива се оплакаха,че имат 2 кутии от обувки пълни с билети и не са спечелили нищо.Иначе нямали пари за хляб,но няколко хиляди лева за билети видиш ли намерили!Малко повече разум трябва да имат хората за всичко което вършат.Би било много добре.

88

F5

преди 4 години

А каква беше тая просттоттия в опакованите храни да има Солиан в предозирани количества , който е строго забранен за бременни и подрастващи, и за възрастни е много вреден и е повече химическо оръжие отколкото медикамент!

87

Анонимен

преди 4 години

Една лява партия трябва да подкрепи държавния монопол върху лотарийните игри. ГЕРБ играе лява и дясна партия и БСП става излишна и със съмнителна ориентация. Подкрепата за Божков и неговия хазарт, приемането на данък десятък, поръчването на ядрена електроцентрала от Уестингхаус показва една объркана партия.

86

Анонимен

преди 4 години

БСП - щом Божков не печели, забраняваме

85

Анонимен

преди 4 години

Сега се сетиха . Защо по рано нямаха нищо против и през ум не им минаваше да повдигнат въпроса . И това ми било социална партия . Качват се накрая във влака . Това показване на хора спечелили от лотарията си е директно зарибяване . В допълнение , това е насока за бандитите в държава която не може да защитава гражданите си