24

Анонимен

преди 4 години

Руски документи мани, мани...кой знае какви лъжи са съчинили тия *** колхозници

23

Велика Франция

преди 4 години

Германия... проектчето на Бисмарк от 70-те години на 19 век. Загубило всички войни и останало с територия колкото Полша. Избили му рогата и тръгнало да коли половин Европа, а после защо го сринали със земята и му изнасилили жените. Понастоящем е окупирана сбирщина от пенсионери и бежанци, без армия, без култура, с грозен и безполезен език, говорен само в Лихтенщайн и в село Уйнo.

22

До 24

преди 4 години

Бай дъ уей борбата е за нефт между Англия и САЩ.Борба между Рокфелер и Ротшилд.Германия им обърква плановете като немския капитал се обединява с правителството, Германия става опасен конкурент.1929 г. Англия затваря пазарите си за САЩ - 25% от световни пазари.САЩ решават да финансират Хитлер цел да нападне Англия, после с СССР да нападнат Германия.Англия - да финансират Хитлер да нападне СССР, а после Англия и З. Европа съюзници да унищожат Германия и СССР - разграбване на ресурси

21

Анонимен

преди 4 години

До Я па ти..Има си хас, след болшевишката революция в Русия, огромната част от държавните разходи са дадени чрез договори за концесия на американски фирми. Както казваха в едно предаване моливите с които НКВД е подписвала смъртните присъди са били единствено и само американски.

20

Англия

преди 4 години

Да не забравяме Хари с нацистка униформа, Елизабет в нацистко поздравче на 4 г., убийството на херцози, синът на Чърчил също има какво да каже, разби ра се и един абдикирал крал.(англосаксонска свин#щина, продължаваща и до днес)да предоставят плановете след 1945 Англия да нападне СССР, САЩ отказват.

19

Полша Англия

преди 4 години

Защо Полша иска Словакия като протекторат от Германия?Под коя диктовка - на Англия ли?Чак след претенциите на Полша - Хитлер иска преговори за Данцинг.В деня, в поляците трябва да преговорят с Хитлер, отиват в Англия.Защо английското разузнаване в присъствие на италиански партизани убиват Мусолини, защото е знаел кой финансира Хитлер?Историята крие истинските престъпници причинили ВСВ и 60 милиона загинали.Англичаните трябваше да са подсъдимата скамейка, заедно с нацистите.Искам да знам

18

Хес Англия

преди 4 години

Искам Англия да разсекрети документите от преговорите с Хес, и убийството му - трябваше да бъдат разсекретени 2017 но Англия ги засекрети до 2050 - и най-вероятно са унищожени, важните разговори.Искам Англия да разсекрети архивите за финансовите потоци летящи към Германия, и обещанието на Чърчил в писмо към генерали на Хитлер, които са искали да го убият 1939 - и защо Англия ги спира и обещава, че няма да води активни действия срещу Германия, което и прави, Втори фронт чак 1944 г.

17

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 7 Я разсекрети този американски план за ядрена война срещу Русия.Напротив. САЩ помагат на СССР да се съвземат след войната.

16

Анонимен

преди 4 години

Това е страхотно историците ще имат ясно историческите факти, и ще могат да работят попълноценно.

15

До 15

преди 4 години

Документи до края на войната търси в архива на Русия и САЩ и Великобритания, те като победители са прибрали архивите, но за следвоенния период вече си ги търси в българските архиви.Между другото интересните документи са тези от Германия, космически програми, много полезни както за Русия така и за САЩ, използване на ядрени технологии, и най добрия човешки анатомичен атлас, по добрия се създание наскоро благодарение на АI.

14

отговор

преди 4 години

до 14 : еееее, ти па сега, чак такива подробности няма да има.

13

въпрос

преди 4 години

а документи за това как ссср са окупирали цяла източна Европа и за зверствата които са извършили в държавите, ше се публикуват ли ?

12

Анонимен

преди 4 години

Русия ще публикува документи от Ялтенската конференция-------------Опа, това ще е много интересно!!!!Тъкмо ще се види как Сталин, Рузвелт и Чърчил си поделиха "сферите на влияние" по света!

11

Анонимен

преди 4 години

Русия да публикува документите с които с Хитлер си делнаха Полша.

10

До атлантиците

преди 4 години

Така се прави да могат разбирачите да разгледат в нета:)), а и хората не са сляпи, те на очите си ли ще вярват или на глупостите, които се съченяват

9

Хаахх

преди 4 години

Пишеш пълни глупости.Когато се е състояла ялтенска конференция руснаците са били вече в България.А там където влезнат и почва потоп.

8

Отдавна е ясно

преди 4 години

Пи-да-лът Чърчил ни е харизал на Сталин, след което той се разпорежда с България все едно, че ни е купил от пазара за роби.

7

Картофчо

преди 4 години

До: "Анонимен" (3)Каква пропаганда те гони пък теб!За пръв път чувам за пропаганда се прави с оригинални документи. Пропагандата се прави с извадки от контекста и лъжи а не с публикуване на целите документи!

6

Анонимен

преди 4 години

Ялтенската конференция взема ключови решения относно принципите на взаимодействие между държавите в следвоенния период, но през март Делано Рузвелт умира, а дошлият на неговото място в бялата къща, пуска бомбите над Япония и започва разработването на план за ядрена война срещу СССР.

5

Анонимен

преди 4 години

Е какво толкова ще публикува от Ялта.Начинът на изнудване на демокрациите от Сталин е известна.Стигна се до източния блок и студената война.Всичко е казано и преживяно.