119

Анонимен

преди 4 години

Тия двете да ги пратят на стаж из западна Европа да видят какво значи детска градина, това р...е, ще им се види ангелче. Много тесногръдо и затвопениъса още хората в България.

118

:))))

преди 4 години

"поискал допълнително храна"Това е особено интересно провинение на ромчето! :))))В нашия клас имаше един дебел Сашко - той всеки ден извършваше това провинение

117

Анонимен

преди 4 години

Като е почнало от тази директорка, представете си колко ще е трудно на детето в училище с тия предразсъдъци. Родителите и детето трябва да са много внимателни с избора. Дайте шанс на детето, не го озлобявайте. Д-р Чирков също е ром, а вижте докъде е стигнал. Пък и нали българска майка го гледа, не го учат вкъщи да краде

116

Анонимен

преди 4 години

Не ми казвайте, че в тая "елитна" градина само и единствено ромчето някого е оскубало. Да осъди директорката за дискриминация, все има половин апартамент или къща някъде и да и е бе майката.

115

Анонимен

преди 4 години

"Като не са успели да научат осиновеното им дете на елементарни неща, каквито останалите деца вече са усвоили, да не прехвърлят своята несвършена родителска работа на гърба на учителката и в ущърб на останалите деца!"Нищо в описаните "грехове" на детето не показва това. Дори и да не е така способно като другите, учителката е длъжна да си свърши работата и да приобщи детето. Не се очаква всички деца да са способни, на детска градина могат да ходят всички, това не е университет

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Като не са успели да научат осиновеното им дете на елементарни неща, каквито останалите деца вече са усвоили, да не прехвърлят своята несвършена родителска работа на гърба на учителката и в ущърб на останалите деца!"Учителката е длъжна да посрещне нуждите на всяко дете - научено, ненаучено, със специални потребност, българче, ромче или каквото и да било друго. Може да говори с родителите и да иска помощ от тях, но не може да гони или да изолира по никакъв начин кое да е дете

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 119май не си чел внимателно. Или просто нямаш представа как тегли назад цялата група един единствен неин член, който е под нивото й. Като не са успели да научат осиновеното им дете на елементарни неща, каквито останалите деца вече са усвоили, да не прехвърлят своята несвършена родителска работа на гърба на учителката и в ущърб на останалите деца!

112

До 108

преди 4 години

Никакъв проблем няма,че японски и корейски майки не биха искали децата им да учат заедно с българчета.Няма да си бутам децата там, където не са желани.

111

Анонимен

преди 4 години

Учителката вместо да се радва, че детето идва на градина вместо да проси по улиците или да е предложено за ранен брак тя тръгнала да се изказва. Я да беше в имигрантска държава като Германия например където 50% от децата са от имигрантски семейства да я видя дали тогава щеше така да се блещи. До живот нямаше да може да си намери работа.

110

Анонимен

преди 4 години

"но по-лошото е, че обществтото не е чувствително към темата"А защо трябва да е чувствително към темата, щото задокеанските *** тъй искат ли? За да може да имат обществен плацдарм във всяко общество, и да го свалят в позиция партер на секундата, щом не им играе по свирката? Тук не става дума за ромите въобще! Става дума за краваристанско вмешателство. Ако ни оставят на мира проблемът ще го решим. МИРНО! Но не това им е целта.

109

:)

преди 4 години

До Нормално"Това е просто извинение, на нея не и се занимава с Рома. Това е. На мен също."Ами то и на мен не ми се занимава с про стаци и *** оти, ама пак чета коментарите тук :)

108

Анонимен

преди 4 години

Решението на КСД е правилно и браво на майката, че е защитила детето и правата сиЦитираните основания са смехотворни и категорично става дума за дискриминацияНе бързайте да съдите! Аз също съм предпазлив с ***, но това не значи да се пъди едно дете, което нищо особено не е направило, само заради произхода му. Детето не е е закоравял престъпник. Всяко дете има право на шанс. Браво на майката и за това, че го е осиновила

107

Божият син

преди 4 години

Че кой иска, дори и майка му и баща му не го искат, племето също не го иска, а хората трябва да жадуват за него, ха - ха - ха .!.

106

ДоГрантаджияСоросоид

преди 4 години

До Анонимен"Мисля, че последното не е вярно, просто трябва да има нещо съществено в доклада, но дори и да беше?! Дете." Да тормозът от деца над други деца не е проблем не влияе на дисциплината и в училищна обстановка не влияе негативно на образованието на масата деца. Малко са ****тата от добри семейства които не са проблемни. Всъщност защо не споделиш от кое НПО си ?

105

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19смРоми има само в България-по света им викат ***.И понеже в нас е проблема ЗАЩО не ги интегрираха французите а ни ги върнаха.От германия също върнаха един катун...Онзи ден пак гледах една "ромка" по телевизията и за пореден път чувам репликата- "АМА КАКО НАМЕРЕТЕ МИ РАБОТА,ЧЕ ДЕЦАТА ГЛАДЕН".Ами нека си чакат да някой да им намери работа, да им даде пари и да ги нахрани пък ние нека си бъдем ЛОШИТЕ БЪЛГАРИ.Аман от комплексари.

104

Нела

преди 4 години

Ами нормално. Аз не искам детето ми да има досег до .игани.И не съм расистка. Нямам против да учи с китайци, японци или индианци но не и .игани. И ако някой пита мога да изредя поне десет причини. Да не говоря, че като ученичка бях доброволка в една организация ,която помагаше на бедни хора. Тогава се отвратих от тях тотално-никаква благодарност или признателност. Просто ужасна биомаса.

103

Анонимен

преди 4 години

До РОМАми заминавай за Ромоландия..оо извинявай то вие си нямате държава.Тогава бегом към индия

102

Нормално

преди 4 години

Това е просто извинение, на нея не и се занимава с Рома. Това е. На мен също. Така трябва да се прави по-често.

101

48

преди 4 години

Браво на директорката!

100

Анонимен

преди 4 години

Българинът не е бил и никога няма да бъде последна дупка на кавала! Напротив Българите винаги са били една от водещите нации в световен мащаб.