94

Анонимен

преди 4 години

Всички пишещи тук да опитат да вникнат в следното:Има фирма, която движи Националната лотария. Там АКЦИОНЕР е Васил Божков. По всяка вероятност акционер е Нове Холдинг.Няма да коментирам сега цифрата 500 млн. И кой я каза.Ама фирмата търкаляща Национална лотария може и да дължи пари. Никой друг.Всеки месец даначния отчет на фирмата каца във Финансово министерство.Освен туй досега не съм прочел да му е връчено обвинение.А и туй търсенето с червена бюлетина всеки може да го провери.

93

Анонимен

преди 4 години

От Нове трябва да се обадят в Полицията и да обявят колите за откраднати ако взети просто хей така.

92

Анонимен

преди 4 години

На базата на какво конфискуват?

91

Анонимен

преди 4 години

Същият тоя, който ги е купувал.

90

Анонимен

преди 4 години

Абе амбриажи!Кой ви е казал, че експонатите са копани в България?

89

Анонимен

преди 4 години

Това ни е културното наследство. Не е редно да стои в къщата на някакъв престъпник и да нямаме достъп до него! Просто не е! Веднъж да свършат нещо като хората и прокурорите.

88

До 68

преди 4 години

Да, донякъде е така. Но най-ценното, което има е тракийското злато. За това си струва да се борим. Това има смисъл да оставим на децата си. Нека да е в музея, нека да може всеки, когато поиска да може да го види. Това е безценно и смислено. Лично според мен наистина не може да се оцени стойността му, но реално и само като колекция струва поне милиард. Достатъчно за компенсация.

87

Йосиф Джугашвили

преди 4 години

Нет человека, нет проблем!!!

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимене не бе те щото тоя са го хванали, взели му там 9-10 коли, които я имат 5 млн я не, то само самолета му е 50 млн $, манете ги тия циркове, колкот върнаха Цветан Василев от Сърбия, да Ви кажа нещо, никой от власт имащите неискат хора като Божков и Ц.Василев да влизат в съдебна зала, защото много неща знаят и ако си отворят устата страшно ще стане, затова им взимат една част, друга им оставят и се симулира дейност за пред мат'ряла

85

Анонимен

преди 4 години

Черепа е м..утра, а онзи банкянския какво е?

84

Анонимен

преди 4 години

От някои коментари става ясно, че е най-добре да се канонизират мутрите, да им се издигне паметник в центъра на София и да се включат безкористните им всеотдайни дела в учебниците по история, за да се изучават детайлно от бъдещите поколения! Тогава сигурно ще са доволни правозащитниците!

83

D

преди 4 години

Всичко това ще излезне много много скъпо на държавата т.е на българина

82

Тъпанар

преди 4 години

"ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА-ДАЙТЕ ПЪРВО СЪДЪТ ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ.-ВИНОВЕН.-НЕВИНЕН."Мое мнение е - не съд, а отстрел на Божкови, Баневи, Арабаджиеви, Борисови, Цветанови, Доганови, Гешеви и цялата па.п.лач, която граби и унищожава родината ни вече 75 г.

81

Анонимен

преди 4 години

Значи държавата ви е виновна за Василев, за Галеви? Не трябвало да ги пускат, трябвало да им вземат парите. Ето, сега не ги пускат, взимат им парите и всички са ужасени. Направете протест, да опростят дълговете на мутрите, да им свалят всички обвинения и да им дадат по един орден за трафик на хора, наркотици, убийства, грабежи, изнудване, подкупи и каквото още се сетите. Благодаря на прокуратурата за свършената работа, този път!

80

Анонимен

преди 4 години

До ЦРУами не е под наем, негов си е личен, купи си го човека преди 5-6 години

79

Анонимен

преди 4 години

Много ме дразните! Явно целта в живота на всички е да се оплакват! Като избягаха Галеви, защо ги пуснали, защо не им запорирали сметките, защо не ги намерили? Този го хванаха, всички знаят, че е престъпник. Ще върнат тази разкошна колекция, купена от иманярите с откраднати от нас пари, в музея. От какво точно сте недоволни? Какво искате, да го пуснат и този да се излежава някъде спокойно с крадените пари?

78

Анонимен

преди 4 години

Същия цирк като с КТЖ и Цветан Василев, разнасяха некакви картини и тем подобни и ни обясняваха как ще го върнат тука а го съдат, пък той човека продължава да си живее в 5 звезден хотел насред Белград, че даже и прехвърли завода си в Парчин на Сръбската държава, а никой тука ни прукорор ни министър не се възпротиви на това, да не говорим че дяловете е трябвало да му бъдат запорирани, абе циркаджии

77

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен Самолета на Божков е под наем

76

СТРОЙТЕЛ

преди 4 години

...А като дойде ред на шефа на Божковият " ХОЛДИНГ ПЪТИЩА " .50 -десет милионника ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ .да му взимат БМВ-тата от колекцията му....еми тои е откупил всички табели от КАТ с 9398 ...със вс. комбинаций от букви ? ..Ще трябва да наемат всички " паяци "...от БГ...+ Гърция + Румъния + Сърбия + Германия

75

Анонимен

преди 4 години

Да му бехте комфискували и самолета, малко по навреме :) циркаджии