114

До 115

преди 4 години

Май намекваш, че Божков е мутра.Божков има завършено више по математика в СУ Климент Охридски и Икономика в УНССТи как си с образованието?

113

Анонимен

преди 4 години

Как ще има обвинение, като не връчено на никой, а казват, че са го връчили на служебен защитник.Фирмата с Нац лотария си я продава, Нове холдинг си седи и все си мисля, че има адвокати.Обвинение няма.

112

Анонимен

преди 4 години

Защо бяга като честен. ------Той не е бягал, стои си вкъщи.Той е гражданин на ОАЕ.

111

Анонимен

преди 4 години

Прокурора на мутрите, верно видят ли го мутрите и бегат у Дубай.

110

Иван Иванов

преди 4 години

Добре де.. изземват му имущество без присъда?!? Няма дело няма съд.. как стават тези неща?!? Как стават тези неща? Аз не защитавам Черепа, най малко съм му фен.. но някак не ми се вижда много законово.. има обвинение.. няма присъда!?! Или ще му ги пазят докато не го осъдят! Питам, убиец на пътя, катастрофа, делото се точи 9 години.. съдът казва виновен е.. но през тези години той вече няма никаква собственост!? Защо в такива дела не действа така прокуратурата.. каква е разликата?! НЕ РАЗБИРАМ!?!

109

До 111

преди 4 години

Ами то всичко почна от Бенчев спонсора.Отстреляха им спонсорите.

108

Анонимен

преди 4 години

Впрочем поинтересувайте се от кариерата на Гешев.На прокурор се гледат осъдителните дела.

107

Анонимен

преди 4 години

И тези акции ги чакаме вече половин век. Само не разбирам БСП, реват за мутрите сякаш са партийни членове.

106

До 108

преди 4 години

Олигарските и то някои ги отработи Царцаров.Тоя новия започна с Птезидент и продължи с Божков.

105

Анонимен

преди 4 години

Аз не искам да плюя Гешев е те така.Но той беше доста медиино активен в началото.А ся къде е... а бори битовата престъпност.Да излезе и да обясни действията си.

104

Анонимен

преди 4 години

Дали Бойко е мутра не знам, но много мутри и олигарси са на топло. Ако продължи така ще изчисти държавата.

103

Анонимен

преди 4 години

Прокурор който не се плаши от мутрите. Може и да стане държава от България.

102

Анонимен

преди 4 години

В България руското влияние е много силно и всеки практичен бизнесмен се съобразява.Но не бъркайте Божков с Банев!Божков е нещо съвършено различно и всяка държава би се опитала да го привлече.

101

А сега.....???

преди 4 години

Властимащите логично си влязоха в собственият си капан...И Министерството и комисията са под техен абсолютен контрол и изведнъж....Божков, не щеш ли....и прочее глупости.Хубаво, ама не е хубаво щото ние не сме толкова обикновени като новият главен обвинител от симеоновската школа и вече и в детските градини този фалш е ясен.Радвам се искрено, че времето на тия огромни народни вредители почна да изтича.Със сигурност няма да могат да си харчат "честно и безкръвно" спечелените парици

100

Анонимен

преди 4 години

Отгледан от ДС и комунистите бизнесен. Свършиха ония мътни времена

99

Миле

преди 4 години

Ами конфискувайте му и кюлотите и да се приключва е вече. То бива ама чак пък толкова . Не бяха картини не бяха коли. А ако се докаже че трябва да се върнат дали ще ги отконфискува държавата

98

Анонимен

преди 4 години

Освен това докато става въпросза България .... ние се знаем. НоВсички произведения на изкуство и археология купени на международно ниво могат да бъдат продавани легално само от Купилият ги.Българската прокоратура, МВР и правителство поемат голям риск да се конфронтират със световното колекционерско общество и застраховане.Има и още много ама вие по-знаете

97

Ще се лее кръв

преди 4 години

Правилно, той вече няма да му трябва. Нито колекцията. Нито нищо. Забелязвате ли колко гузни съвести се снишиха? Този път отсякоха най-дебелото пипало на червения октопод.

96

без съд и присъда?

преди 4 години

Държавата влиза и краде имуществото на всеки, който трябва да бъде "ударен" Коли, картини, покъщина - и при фашизма и при комунизма това си е нещо нормално.Но тук по-скоро е някаква бананова република.

95

Анонимен

преди 4 години

Олигарсите в затвора. Има още свободни места!