464

Анонимен

преди 4 години

Значи.........даваш пълни указания за развитие на държава,продажни политици я изпълняват ,после идваш да правиш репортажи на села и райони-гробища причина за които си ти!Пълна йезуитщина в най-чист вид!

463

Анонимен

преди 4 години

По времето на соца бензина в САЩ беше 26 цента за галон, а сега е 2,5 долара!! ГЕРБ и САЩ съсипаха!!

462

Сата НАТО

преди 4 години

До тяПо време на" лошия" соц си купих апартамент и построих виличка , а сега не мога да ги подържам ! Лелеее колко сме "добре " -----Ми то прости туцията е до време. Не може и на 65 години да заработваш като на 25.

461

Анонимен

преди 4 години

Бой за западни телевизори когато ги имаше в ЦУМ------ Никога не е имало каквато и да била западна стока извън Кореком. В ЦУМ правеха списъци за руски телевизори Електрон, които си бяха пълни бо клуци, но други нямаше. Нашите домъкнаха един сандък Радуга от гурбета в Съюза и той се скапа за три години. Социализмът е цига ния и регрес, това е положението.

460

Анонимен

преди 4 години

До до 574"сирене , месо , колбаси , кашкавал , мляко , хляб, грозде , череши , дини , ябълки , круши"Всичко това по магазините го имаше най-редовно. По отношение на плодовете и зеленчуците, разбира се, имаше сезонност. Сега ги пръскат с много химикали да не се развалят

459

до 578

преди 4 години

Ти откъде си бе байно ?

458

Анонимен

преди 4 години

До някойТака е в момента, но ти не разчитай на това. Празно място няма да остане. Много бързо територията може да се насели с роми, турци и араби. Страни като Сауд Арабия с радост ще дарят пари за нови джамии. За Турция вече знаем, че е хвърлила око на България - както се вижда от документалния филм "България, моя земя!", от границите на сърцето на Ердоган, от апелите да гласуват от Турция, опитите да се изкриви истината за турското робство. Няма да пропуснат да ни завземат при първа взможно

457

тя

преди 4 години

По време на" лошия" соц си купих апартамент и построих виличка , а сега не мога да ги подържам ! Лелеее колко сме "добре " !

456

Сата НАТО

преди 4 години

По магазините никога не е имало тези неща, за които говориш. Бакалските стоки бяха в постоянен дефицит, а плодовете и зеленчуците бяха тотални бок луци. И като цяло магазините "Олод-зеленчук" бяха едни отвратителни мръс ни и с мрадливи дупки, в които през зимата имаше само спаружени картофи и бурканчета с шипков мармалад. Сега ако някъде има такъв магазин, собственика му ще влезе в затвора.

455

искам да попитам

преди 4 години

До Анонимен 574и какво сега???

454

до 574

преди 4 години

По магазините истинска вкусна храна - сирене , месо , колбаси , кашкавал , мляко , хляб, грозде , череши , дини , ябълки , круши , а сега само гадни банани , от които ми се повръща и ще ги натикам в г--- на тези които ми ги натякват като днешно благополучие !

453

Българ

преди 4 години

Бай Тошо е виновен, оставил ни е 9 млн 1989 г. Няма по виновни от комунистите!

452

Анонимен

преди 4 години

Недостатъци-банани ,само за нова година като чакаш два часа на опашка.Бой за западни телевизори когато ги имаше в ЦУМ,чакаш за лада или москвич 30 години,докато ти излезе номера,чужбина имаш право само да я сънуваш,да внимаваш какво говориш за ком.власт защото може да отидеш в Беляне.Чудиш се от къде и по какъв начин да се сдобиеш с дънки или някаква западна стока,разглеждаш западни списания със стоки,коли ,дрехи ,техника и цъкаш с език.

451

тя

преди 4 години

Плашим се за бъдещото на България , за децата ни , за внуците ни , щом и германците се плашат от бързото ни изчезване , на какво да се надяваме ?! Управляващите не се тревожат , те само крадът , а после "дим да ги няма " !

450

някой

преди 4 години

До приятелАаа, не бой се, няма страшно!Те и имигрантите гледат на България като на своята родина. Тоест, у нас е толкова зле колкото и у тях.Просто тук за тях е нещо като гара разпределителна по пътя им към развитите държави: Германия, Франция, Англия.Никой не иска тук да остане - дори афганистанците!Тъй че не бой се, няма страшно!

449

млад дедо

преди 4 години

До 568Вземете и мене, вземете и менеее!Искам и аз хубави жени, а не само стари бaбички!

448

Благоев

преди 4 години

Вземете политико-икономическите групировки произлезли от стария режим ,които чрез правен вакум и съпротива срещу чуждите инвестиции задържат успешно руското влияние в България!Добавете и икономическата политиката на Германия и ЕС спрямо Турция,благодарение на което ,последната засмуква всички инвестиции в региона!Получаваш демографски вакум в България!

447

Анонимен

преди 4 години

Значи аз и още две, три бабички да се бием за народа, а вие за лични каузи. Тръгвам ама за друга страна, смейте се ама да не взема и бабичките с мене.

446

Комсомолец

преди 4 години

Предимства переди 1989-работа за всеки,дори и за роми,безплатно образование и зравеопазванеСигурност,малка престъпност,добри социални придобивки,жилище за всеки който се нуждае,особено за млади семейства с деца,почти безлихвени заеми от банката,евтини стоки,море и планина ежегодно за всеки за по заможни и по бедни,по голямо спокойство,по малко болести,истински храни като имаше БДС,развити села и градове,законност и малко по голяма справедливост.Недостатъци-нямаше банани и др.

445

Анонимен

преди 4 години

Къде беше Слави и ония и тия, онзи ден. Тръгнал е бизнеса на протест срещу държавата, но за други каузи не бори. А, сиктир.