15

Анонимен

преди 4 години

Болни еврейски мозъци ....били божи народ със завещана земя ! Я вземете се изстреляйте в космоса с вашите религиозни глупости ,че колко невинни хора умряха заради вашите несъстоятелни претенции ! По-големи убийци от вас няма фанатизирани нашественици!

14

Праведен Християнин

преди 4 години

До Анонимен Думите са ви голяма заблуда и затова явно подкрепяна от мнозина. Палестина е римското погрешно име на вечната родина Ханаан на Израел-Божия избран свят народ, дадена лично от Бога за вечно наследство на наследниците на Авраам, Исаак и Ираел-чрез които Бог изпраща Своя Син Спасителят Йешуа Месията на Израел и Твореца и Господ на вселената,роден като евреин от девица, който няма нищо общо с измамните палестинци-ислямски арабски терористи и окупатори-врагове на Бог и Божия народ!

13

Вечна Истина

преди 4 години

Израел е Божият избран свят народ и според Божието Слово -Истината-Библията обещаната и дадена земя на Израел от 3500 години и столица Ерусалим е вечно наследство на Израел,освободена от 1948 година! А ислямските арабски нашественици са нечестиви врагове на Бога, от алчност завист дори да имат 22 арабски държави и 54 ислямски, не спират с измама и терор да ограбват и рушат Божия народ и окупират Израелска земя чрез лъжи за мир, който нямат,но горко им Божия гняв и проклятие и идващ съд за злодеи

12

Justice Defense

преди 4 години

Палестински народ нямя нито палестински език, а това е само фалшиво име на ислямски арабки терористи, престъпници срещу човечеството, мира и правосъдието и най-голямото зло и заплаха за Божия народ Израел и а цялото човечество. И сделката на Тръмп е същата като на исламските тероисти Арафат И обама протиивоаконно ограбвающи Божията свята земя Израел с вечна столица Ерусалим над които исламксите окупатори нямат никакво право още по малко да бъдат подкупвани за престъпленията си както до сега !

11

Анонимен

преди 4 години

До хан крум... . Тя и България е била на три морета ама се пита в задачата каква е сега. Така че Евреите да отиват в Пустинята и още 40 години да я обикалят. Исус Христос нее Евреин какъвто искат да го изкарат евреите. Езика който е говорил е аремииски който в днешно време го говори една малка група в Ирак. Така че вземи чети по дебели книги а не ми говори за Римляни. Иерусалим е Палестински град от векове.

10

Хан Крум

преди 4 години

Всеки, дори и малко грамотен човек, който е присъствал в уроците по история знае, че Ерусалим е бил столица на еврейската държава докато римляните при Веспасиан и синът му Тит не разрушили царството и не изгонили евреите от териториите им. Арабите са нашественици по тези места и не могат да претендират да делят града с израилтяните. Турците също са нашественици и за това така яростно защитават арабските нашественици по исконните еврейски земи. Израел просто се защитава от нашествениците.

9

Анонимен

преди 4 години

Джими Картър срина плана на Тръмп за решаване на въпроса с Израел и Палестина.Тази новина не е новина за България нали.

8

alag verig

преди 4 години

До Анонименtrump nema da spi i da e...

7

?

преди 4 години

Кой го пита пък изобщо бай ти Реджо? Великите сили си правят каквото си искат! За съжаление не живеем в идеален свят.

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Браво на Ердоган -ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК КОЙТО ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СМЕЛО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ИЗРАЕЛ !! БРАВО!! ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК И ВЕЛИК ЗАЩИТНИК НА БЕДНИТЕ СМАЗАНИ ПАЛЕСТИНЦИ!

5

Тръмп

преди 4 години

Планът на Тръмп е единствения план който може да се реализира реално. Палестинците не го искат защото ще им спрат многомилиардните помощи и те ще трябва да работят и да се издържат сами!!!! А те сега смучат от всички!

4

Анонимен

преди 4 години

Мюсюлманите просто не искат да има мир в Израел и това е. Единственият шанс за мир е да бъдат изгонени всички араби от Израел и да се сложи твърда граница.

3

АНТИ

преди 4 години

Ердоги да не скача, че ще му падне курса на лирата....както стана неотдавна.

2

Анонимен

преди 4 години

Кой те пита теб бе амсалак...

1

Анонимен

преди 4 години

Пука му на Тръмп за мнението на Ердоган.