16

Анонимен

преди 4 години

Само две неща ще се променят чрез брексита. Миграцията и квотите ще са извън властта на ЕС - това е! Англия е основен пазар на ЕС което няма да се промени. Визи за посещение няма също да има просто няма да можеш да останеш ако не си с някаква желана професия.

15

Анонимен

преди 4 години

До Мравка 15Както знае всеки комсомолец: който се цепи от колектива, му го нацепват колективно.....Този девиз не важи за Англия а точно за България и трътналите в нея!

14

Мравка

преди 4 години

Както знае всеки комсомолец: който се цепи от колектива, му го нацепват колективно.

13

Анонимен

преди 4 години

До *** 8Джонсън не е феодала Ценко Чоков или Радко-Пиратко! Джонсън го наблюдават под лупа камерата на Лордовете а те казват последната дума!

12

Анонимен

преди 4 години

Но ако ЕС не успее да договори нищо с Кралството, след 11 месеца спокойното прекосяване на Ла Манш за обяд във Франция например, приключва завинаги..........Абсожютни небивалици! Англичаните, още преди да са част от ЕС - 1973, никога не са пътували с виза в западна Европа както и западно-европейците не са вадили виза за да посетят ЮК. В това звено влизат Швейцария и Норвегия!

11

Анонимен

преди 4 години

А за да напуснат страната, британците, поне засега, няма да имат нужда от виза, паспорт, който е валиден повече от 6 месеца или билет за връщане за доказателство, че няма да напуснат страната и повече никога да не се върнат.... От кога, каго напускаш собствена си страна ти трабва виза? Тя е нужна когато влизаш в определени държави. И от кога е престъпление да напуснеш страта си и да не се връщаш. Кой ги пише тези неща?

10

Василев

преди 4 години

Добър вечер селяни прости!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Великият Британски Имперски Ум реши да направи абордаж в 21 век ,така както са го правили английските пирати по време на завладяването на световния океан и колониите!Многомилиардният пазар в Африка и Азия, ако трябва да бъде подчинен, изисква стратегия и политика, която е много по различна от континенталната европейска политика, свързана с правила и ограничения!Животът е жесток селни прости!Хочисън!ЦРУ!

9

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм в едно!Няма да се промени една държава,която никога няма да напусне ЕС!Гърция!!!

8

Цървул

преди 4 години

Премиерът Джонсън обяви "нова ера" за Британия.Само да не стане като в рекламата,където дядото пита внука си за гаджето - Това ли е новото?Че то като предишното!

7

селския простак

преди 4 години

Поредната статия за Брекзит, от която става ясно, че все още нищо не е достатъчно ясно, за да се каже какво е ясно и какво не е ясно.

6

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора, преди 2 години в немската преса четяхме, че ОК дължи на ЕО около 100 милиарда при напускането на общността. Година по-късно се говореше за 40 милиарда. В момента нищо не се споменава...Англичаните обичат да гледат на цял свят като на своя колония, от където да цицат суровини и работна ръка за жълти стотинки. Не натрапвам своето мнение на никого, но не забравяйте, че нашите врагове от 1 век насам са англоамериканците.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще допускат само тюрбан, но спокойно, на всяко английско летище ще се предлагат

4

fakeyoutube

преди 4 години

Вдигни самолета!

3

Анонимен

преди 4 години

Ши са ослушват кат гърмЕни зайци!

2

Анонимен

преди 4 години

Ще има статия... Българи масово напускат UK. Стабилната бг икономика ги върна...

1

българин

преди 4 години

Каквото и да се"промени"За нашите сънародници живеещи и работещи за английската икономикаТова няма да се отрази на живеещите българи в България Англия сметнаЧе не е нужно да"плаща Прекалено в "голото си членство" в някакъв съюз! Англия си беше добре и Предида влезе в ЕС! Ипак ще си е добре! Като българин цивял и през комунизма.И познавайки като икономики Германия примерно.Се озадачих че точно Англия.А не Германия Не се отказа от ЕС! Една универсиална ИКОНОМИКА,КОЯТО ЕС и " бежанците унищожи!