10

Валди

преди 4 години

От Злати по голям..бай Тошо..нямаааа.!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Спокойно народе след липсата на снеговалежи тази зима ни чака безводна 2020-та година. Май-Юни цялата страна ще е на режим.

8

MaйMyнaтa

преди 4 години

Не знам го тоя Златкo, 4 г. ми беше даскал по история и 2 г. директор. Ама тва беше отдавна, в спортното. Беше точен тогава, сега не знам

7

Яз. "Огоста&quo

преди 4 години

До Skunka Началото на строителството на язовира даде Горуня и след няколко дни го убиха. Бай Тошо никога не е обичал Северозапада,защото хората там хич не го долюбваха. Затова и строителството се мърлявчи 20 години,но за сметка на това в средата има железобетонен укрепвещ и контролиращ тунел,а глината се е слегнала яко. Дойде демокрацията и затова не се построиха напоителните канали.

6

БАНко

преди 4 години

Само пернишкото без умие на селянина от Банкя струва НА ХОРАТА стотина милиона до сега . Не ги дава правителството тикво , това са наши пари !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Интересно ,язовир ,,Огоста" и той пресъхва ,а почти не се използва Явно извънземни са изпили водата,няма нищо общо с липсата на дъждове и снегове!Кмета на Монтана е голям късметлия,защото ако язовира се използваше за питейни нужди ,сега трябваше да дава обяснения на кой е продал водата!

4

Анонимен

преди 4 години

До Skunka Язовира е правен за напояване на цялата Златия, когато имаше АПК и поливни площи. Втория по големина на Балканите. Под сурдинка се говореше, че е резервен за охлаждане на АЕЦ-а, ако спадне драстично нивото на Дунава.Стената е строена повече от 20 години, от глина.С една дума-мислели са някога за Държавата и развитието и, а не само за сметките си у нас и в чужди банки.Наистина може да е туристическа атракция, но чии са терените около язовира, знаеш ли?

3

Един от Северозапада

преди 4 години

На видеото виждате типичния български политик, преди 89-та член на БКП, делегат на последния и конгрес, премина 2 години висша партийна школа в Москва.Събудил се на 10 ноември пръв СДС-ар, преминал през всички видове партия де що има, бил и независим, сега, гербаджиите го притиснаха с компромати, и сега е "избран с подкрепата на Герб".Лъжлив, хлъзгав, арогантен, на практика няма нищо общо това, което виждате на видеото, с държането и манталитета му без камера...Следваща чел-София или Брюксел.

2

Skunka

преди 4 години

Язовир Огоста е най - голямата безумица на соца. Един от най - големите на балканите, а служи само за ... поливане. Дори и за това не съм сигурен дали е удобен вследствие на огромното количество арсен във водата.Защо не го използваме за туризъм!? Много хора от цялата страна одват да карат кайт сърфове там, а като бях малък, някъде 97-98г., там имаше джетове, водни ски и всякакви атракциони, все едно си на моренце. Общината сега е десетки пъти по- богата,

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя па смеш ник това чия собственост е язовира когато няма валежи е без никакво значение. Видя се какво направи държавата за да се избягнат наводненията, нищо и разбира се виновни нямаше.