25

Анонимен

преди 4 години

До други - в 'прав текст' не е казано че остава! Скрито зад членове и параграфи - каквото и да е не означава нищо, винаги могат да се извъртят. За това и се крият зад параграфите.

24

Анонимен

преди 4 години

До до 22Абе какъв долар, едно време долара беше 2,20 сега е 1,80.

23

до 22

преди 4 години

ами прецакал си се, щом не си избрал долари, лихвите по влоговете в евро са отрицателни!

22

Анонимен

преди 4 години

Пичуе, аз си прехвърлих всичките кинти в евро , вие си умувайте върху референдуми, бордове и т.н.

21

съвет

преди 4 години

гледайте курса лев - долар, там истината ще лъсне....

20

Анонимен

преди 4 години

Споко, Тиквите са специалисти в краденето.Няма да ви оставят сами.

19

други

преди 4 години

До: некойМи те го казаха. Курсът остава.Въпросът е дали да им верваме?To trust, or not to trust?

18

некой

преди 4 години

Като изключим всички параграфи и членове които се цитират - защо не кажат с едно изречение какво точно означава всичкия този брътвеж?Би могло да е много кратко - Курса остава или Курса не остава! Всичко друго е за забълбукване на Народа и прикриване на садкулисните договорки.

17

до 16

преди 4 години

слуга на пожарникар прочел 1 книга, ни поучава по-форумите, че сме били просто - няма начин да съм по-*** от шефа ти, той за това е лидер!

16

xxx

преди 4 години

най-нобияам бакшиши, безработни, строители и семкаджии дето една икономическа книга не са прочели да ми коментират за финансови въпроси

15

детска наивност

преди 4 години

а на мене тате ми обеща колело! вече съм на 40 години и още не съм го получил...

14

Анонимен

преди 4 години

До 6Те и на Украйна бяха обещали гарантирана териториална цялост (Договора от Будапеща, 1994 г.) срещу отказ от ядрения и арсенал, ама...

13

Анонимен

преди 4 години

Те и гърците 2002 повярваа на сладките приказки ама ги вързаха на курс 1 евро към 340,75 драми и както си пълнеха хладилниците с 5000 драхми храна за цяла седмица,сега ги дават за една опаковка прах за пране Ариел!Пътят към ада е застлан с добри намерения!

12

Анонимен

преди 4 години

Събрали са се пак големи разбирачи - щял да се обезцени лева с 20 % баси какви злета живеят в тази страна не е истина !

11

Анонимен

преди 4 години

Някой ще ми каже ли защо Сеяндурските управници искат да ви забодат с еврото. Та нали от 1997 година лева е вързан за еврото. Имате ли някаква представа какво ви очаква. Едва ли изобщо имате някаква представа. Ще ви оставя да разберете ама по трудният начин. Заслужавате си дебелия защото вие не сте народ а евано племе с евани управници.

10

ЛОШО МНОГО ЛОШО

преди 4 години

ОТ ДЕН НА ДЕН ПО ЛОШО СТАВА В БЪЛГАРИЯ,КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ ЧУЖДИ АГЕНТИ.ФАШИЗЪМ И ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТВО.ПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА И ВСИЧКИ КОИТО СА ВОЮВАЛИ И СА ЗАГУБИЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ТАЗИ СТРАНА .

9

Хохохо

преди 4 години

Абе сменяйте левчетата си (ако имате такива) в евро, долари или паунди. Този курс явно няма да се задържи дълго. Очаквам обезценка на лева с около 20-25%.

8

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Вие да не мислите, че ние в ЕЦБ ще ви вземеме левовете по някакъв курс и за тях ще ви дадене Евро - системата не работи така, Еврото Ви го даваме на Заем, следващите 50-100 години, работите, да ни върнете заема!

7

Ха-ха

преди 4 години

И пътят към евромилиардите е открит за БАЦЕ!Ще може да взема неограничено кредити,които да граби(пардон,усвоява) безконтролно.В замяна-подаряване на резерва и доживотно заробване на българския народ(колкото е останал).А,забравих-и поредното ограбване чрез курса на лева.

6

До 5

преди 4 години

Те и на Горбачов му бяха обещали да не се месят у източно европейските държави, и НАТО да не се разширява, ама...