19

ЦРУ

преди 4 години

Това няма да помогне.Жужето ще бъде отнесено от вируса!

18

Анонимен

преди 4 години

Бокича и Ананиев да не дремят,ами да вземат да забранят влизането на Китайци в България докато отмине бурята! Каквито сме бедни и проскубани само една пандемия ни липсва,това ще е равно на катастрофа!

17

айде-е-е

преди 4 години

А вчера Чeбурaшките се опитваха да ни заблуждават че нямало такова нещо и вирусът бил Американска пропаганда.

16

Калеко Алеко

преди 4 години

Споко товарищи, не го поемайте чак толкоз навътре че шъ Ви боли ... !!!

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН"ТОВА СИ Е ОТГЛЕДАНО В ЛАБОРАТОРИЯ"Ти го каза! А къде е тази лаборатория? Във форт Детрик или някъде по Монтанско или Дакотско?И ти ще пукнеш, не бой се! Но в мъки, наказан за злобата ти, ще се гърчиш, виеш и молиш още тук, на този свят! На онзи, направо ще те пратят в 9-ия кръг, сскотинке!

14

Мордобой

преди 4 години

А, забрави и бояришник! Превежда се като глог! Понял, засранец?Вече за час имаш 8 +-а! Мислиш, че някой ви вярва, заебанец?

13

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоGOVнийьо, дразниш ме се твоите "***"! Бъди любезен, не използвай повече този несъществуваща дума, да е си изкараш болезнени неприятности! Ще имаме трудно, но запомнящо се запознанство, а как ще ти намеря IP-то, не питай! Понял, *** падла?

12

Анонимен

преди 4 години

До Баба ВунаМишоците-калинки не бягат накъдето им видят очите. Те бягат винаги натам, където предварително и предвидливо са скрили 30-те сребърника.

11

Анонимен

преди 4 години

4, 4 км. бурен и ледено студен Берингов проток (пролив).

10

Баба Вуна

преди 4 години

Калеко Алеко каква КАЛИНКА си ми ти. Ти ще си първия мишок дето ще бяга накъдето му видят очите

9

Калеко Алеко

преди 4 години

Това не е вярно, раССия не се страхува от нищо, товарищ путин увери поданиците си, че дори и при ядрен удар те ще отидат направо Рая и няма от какво да се страхуват, така че с какво толкова може да ги впечатли един Коронавирус ... а и *** отдавна са открили универсална ваксина за всякакви подобни вируси - казва се бояришник ... !!!

8

Мнение

преди 4 години

Винаги е добре да се взимат превантивни мерки. Дано не дойде у нас това чудо щото ще настъпи масов мор.

7

Убиват с камери

преди 4 години

Ползва с е ново оръжие за убиване на граждани в Китай с облъчване на жертвите по време на лежане..Да се обезопасят болниците от облъчваща техника вкл 3G,4G,5G,6G От камери и екрани..Облъчването на принудени да лежат в болниците е видимо..НОвост са декодиращи камери вкл на лаптопи,телефони полицейски.Снимат декодират и до 24 часа атакуват през 4 G техника жертвите..

6

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя Михаил Мишустин ми мяза на актьора Георги Русев - директорът във филма "Вчера"

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Аха.Голям и малък Диомед.

4

Анонимен

преди 4 години

До 1Русия и САЩ само на 4км?Не знаех.А през тези 4м има ли право всеки да минава?

3

АнонимеН

преди 4 години

СМЪРТНОСТТА СЕ ПОКАЧВА КОЕТО Е МНОГО ДОБРЕ!!!НА 4000 ДУШИ ПОЛОВИНАТА БИЛИ МНОГО ЗЛЕ И ГИ ЧАКАТ ДА ПУКНАТ!!!ВЕРОЯТНО СМЪРТНОСТТА Е ОКОЛО 50% КОЕТО Е ОТЛИЧНА РАБОТА ЗА ГЕННО МОДИФИЦИРАНИЯ КОРОНА ВИРУС!!!КОРОНА ВИРУСИТЕ СА ИЗВЕСТНИ ОТДАВНА И ПРИЧИНЯВАТ ЛЕКА НАСТИНКА!!! ТОВА СИ Е ОТГЛЕДАНО В ЛАБОРАТОРИЯ И МЪЧЕНО СЪС ВСЯКАКВИ МУТАГЕНИ ОБЛЪЧВАНО ЗА ДА МУТИРА И СТАНЕ ПО ИЗДРЪЖЛИВО!!!-----НЕДОСТАТЪКА Е ,ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛЪЗНАЛО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !!! 10 МИЛИАРДА АКО ПУКНАТ 5 ЩЕ Е ДОБРЕ ЗА ПЛАНЕТАТА!!!

2

Калеко Алеко

преди 4 години

Много добре, границите на раССия на запад отдавна са ограничени от санкции, контрасанкции и противоракетни щитове, а сега ще бъдат затворени и на изток и югоизток, което ще постави Матушката на нашенските *** под пълна карантина ... Явно товарищ путин, като се поогледнал сутринта в огледалото е установил, че и неговите очи са дръпнати, като на китайците и немедлено е предприел превантивни мерки с/у коронавируса ... !!!

1

Анонимен

преди 4 години

В Далечния изток Русия най-тясно граничи с Китай, КНДР и САЩ (около 4 км.).Територийте на Русия и Япония отстоят на по-голямо разстояние.