12

Анонимника

преди 4 години

Къде изчезна Нено Димов?

11

Анонимен

преди 4 години

Трупайте,горете,да *** вашата м'ама крадлива!

10

реф

преди 4 години

оставка на боклук4иите!! явно кой е виновен- правителството!! как може такова нещо!! ние тук боклук4ийница ли сме!!затова ли ни задължаваха от брюксел да правим нови сметища ,4е старите не отговаряли!!да ни пращат техните тук??

9

Пепи

преди 4 години

Евалата Боко!

8

ПАК ВИ КАЗВАМ...

преди 4 години

ТОЯ САБОТАЖ , СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО ...!В ОСНОВАТА МУ --СТОЯТ ЧЕРВЕНИ И ЛЕВИЧАРСКИ ФИРМИ!СИГУРЕН СЪМ В ТОВА---ЩОМ КОВАЧКИ ГОРИ Б***КЛУЦИ В ТЕЦОВЕТЕ СИ...!ПРОВЕРЕТЕ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ!

7

мак

преди 4 години

Вече не остана място свободно от чужди...

6

Анонимен

преди 4 години

Посегнаха и Родопите, вчастност Батак! Затвор за всички от РИОСВ-Пазарджик

5

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Това не е важно за Гешефт. Сега тема номер едно за държавата е дали Деса е назначена с връзки , което ще е прецедент за администрацията в България

4

БАТАК

преди 4 години

Избираш ГЕРБ Получаваш Италианския..........

3

Анонимен

преди 4 години

повечето от страните от т.нар. трети свят вече забраниха у тях да се внася *** от други страни. Няма значение дали е опасен или битов ***. Просто се забранява и това е. Държави като Виетнам , Малайзия и т.н ..наскоро четох , че специално са натоварили на контейнери внесения там *** и са го върнали на държавите , откъдето е дошъл. та въпросът е, защо у нас продължава да е разрешено това? Чешат си езиците за горене на ***, ама този даже и не се гори, просто се трупа някъде

2

Анонимен

преди 4 години

Спонсора на герб е ковачки не на бсп. Ако не ми вярвате и познавате поне един човек който да работи за него го питайте за кой ги задължават да гласуват или си губиш работата - винаги герб.

1

Анонимен

преди 4 години

Никой не казва, че спонсора на БСП Ковачки върти този бизнес, дори ГЕРБ мълчат, което е странно при всичките нападки към тях.