32

ikar

преди 4 години

До АнонименЯвно не сме на нивото дори на третия свят! Направо сме в четвъртия свят (или измерение?)

31

До ЕРИК

преди 4 години

Така е, прав си 100 %..................а уж имало свобода на словото!!Но ако кажеш нещо неудобно, сега намериха друг термин..................било език на омразата..............така са глобалистите и неолиберастите!!!

30

Анонимен

преди 4 години

*** и зомбиран електорат.........от телефони и телевизия , чалга, дрога и енергийни напитки................това остана на тая територия...............за съжаление!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Нямам думи. Много хитри българските бизнесмени. Сега партийното шуре и баджо му от депото и двамката в затвора. Да послужи за назидание за останалите заалчняли. Това трябва да спре. Герб са го разрешили. Тяхна е отговорността.

28

песимист

преди 4 години

По времето на 10-годишното управление на ГЕРБ (или по-дълго) България освен че беше най-бедната и най-корумпираната държава, се превърна в сметището на целия ЕС!!Това ще пише в букварите по история след 20 години...............ако все още има БГ-деца!!

27

Анонимен

преди 4 години

На територията, наречена България дори богатите не може да са сигурни и спокойни за себе си и децата си................защото..............продължете сами............ако не сте затъпялни напълно!!

26

Анонимен

преди 4 години

Ей, каза го един професор за 80-те %...........тогава подскочихте, много е бил прав човека.............дори мисля, че е занижил процентите...........трябваше да каже 90 %!!!

25

реалист

преди 4 години

Няма по-*** народ от българския, защото:1. позволява на други държави да изхвърлят отпадъци на БГ-територия2.дава за жълти стотинки златото и другите ценни и благородни метали3.избира некадърни и продажни политиции т.н.Списъка може да продължите сами!Така е , селяни прости!!И не се сърдете, защото дори и да простестирате, го правите за пари от НПО-та!!

24

Анонимен

преди 4 години

Сметището на Европа и Африка -> България. 1300 години сметище

23

факт

преди 4 години

България се превръща в сметище на отпадъци от италианската мафия, която както знаем, като българската мафия е проникнала на най-високо държавно ниво!!

22

ЗЛАТО ЗА СМЕТ

преди 4 години

Съвременна българска НЕ приказка

21

Анонимен

преди 4 години

За това знаят всички експерти и служители в РИОСВ, МОСВ и висшите държавни ръководители..................днес няма вода в Перник и други градове, въздухът и водата са отровени поради некадърност и корупция!!Пак ли е виновен Орешарски??Или може ни хан Аспарух, ч е създал държава на кръстопът??

20

РУМЕН ВЪЛКА

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо БОЙКО ми взе бизнеса в СОФИЯ

19

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Батак стана поредният склад за италиански *** у нас" Ама недейте така. "Нали цяла България е един голям склад за ***.Просто стриктно изпълняваме европейският диктат.Чужди компании ограбват и изнасят в чужбина българската:платина, злато, с ебро, иридий, манган, но в съзвучие с демократичните и неолибералните ценности ни внасят радиоактивни, канцерогенни, отровни отпадъци предизвикващи различни смъртоносни заболявания, но те полезни защото европейски и демократични

18

Анонимен

преди 4 години

Ако не си член на ГЕРБ, не може да станеш шеф на РИОСВ!!!Мога да дам примери и с имена...............но ще си замълча!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Всичко това става със знанието и съдействието на държавни служители и директори от РИОСВ..............90 % от тях са членове на ГЕРБ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за ГЕРБ , получаваш италианската мафия!!Добър ден , селяни прости!!

15

Скрийте се

преди 4 години

Къде е тиквата да дава обяснения?Колко са взели и докога ще неглеят!

14

Анонимен

преди 4 години

Като са толкова демократични и умни на Запад, защо не направят от тоя *** суровина, ами ни го пробутват???Я кажете, прости герберски селяни!!!

13

Анонимен

преди 4 години

България се превръща в сметището на богатите западни страни!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!