21

Петър

преди 4 години

Доган и неговите олигарси Домусчиеви и Пеевски управляват България. Няма честно забогатял милионер в България, но онези, които си плащат данък "Спокойствие" са си ок. С останалите се заема Специализираната прокуратура и лакейчето Гешев. Смешна и жалка държава със смешен и жалък народ - завистлив, продажен, страхлив, опитомен и много послушен. Шайка мафиоти клатят българския народ, а той благодари след всяка интервенция. :)

20

KZL

преди 4 години

До Поздрави!***, ЦСКА си плати и е най-честно възроденият ФК с 36.9% удовлетворени кредитори.

19

Пената от Мировяне

преди 4 години

,,Левски ,, спря да съществува през1992г ! От тогава има отбор ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис ,, 1992 !!!

18

Анонимен

преди 4 години

До Предприемачискам да гледам футбол имам си телевизор английско първенство например много ми е зор за Божков, а в ЛЕВСКИ да си понамалят заплатите и смукачите на пари и ще се справят и без Б

17

Поздрави!

преди 4 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

16

1948

преди 4 години

Как до вчера държавата беше нормална и ти си,, разиграваше коня" както си искаш ,а като ти туриха юздите изведнъж стана ненормална.....И още такива има и на тях им треперят гащите!!!

15

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРЕП стига си се правил на светица даваш сигнали на феновете да застанат зад тебе но този път бая си я загазил ако толкова обичаше ЛЕВСКИ защо не наля достатъчно пари които ги имаш в изобилие за закупуване на много стоиносни играчи ако беше го направил всички шехме да сме зад теб а ти какво направи даваше едни мижави пари колкото да съществува ЛЕВСКИ като някакъв средняк купуваше само куци бракувани коне така не се прави голям отбор

14

Българин

преди 4 години

Не сме били живели в нормална правова държава. Миличкият. Смях. Каквото и да му се случи, все ще му е малко.

13

Анонимен

преди 4 години

абе тука много грухтящи *** се представят на левскари,не се получава бе-миришете от далече

12

Анонимен

преди 4 години

АМИ ТО ТОВА ИМ Е ЗАДАЧАТА ПОСТАВЕНА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И БОКО ОТ ***,ОПА СОКОЛА ДЕ,ДА СЪСИПЯТ ЛЕВСКИ И ДА ОТКРАДНАТ БИЗНЕСА НА БОЖКОВ,ИНАЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО КРАДЕЦА И УБИЕЦ ОТ МИКРЕ Е ОЩЕ НА СВОБОДА?

11

Анонимен

преди 4 години

Браво Митко! Браво от Цесекар имаш.

10

Цецо

преди 4 години

До Митко 21 смПоздравления, изказваш мнението на истинските левскари! От години не ходя на мачове точно заради ултрасите, а и ми писна от разни сенчести собственици на любимия клуб!!!

9

Анонимен

преди 4 години

И Бажков, като Галеви, Нинова, Радев и Баневи откри, когато получи призовка от Прокурора, че България не била "правова държава" !!!

8

Ирония

преди 4 години

Същите за нищо не ставащи индивиди, нарекли се ултраси...., бяха на масовка з контра протеста при избора на Гешев. Тогава Степан Хиндилян ги прати и им раздаде джобни. Ха сега Гешев им го вкара четвъртит. Левски във фалит

7

Предприемач

преди 4 години

Нормалните фенове отдавна напуснахме стадиона. Там ходят лумпенизирани безработни младежи, организирани уж на фракции, чакат гладни някой да им подаде по 20 лева, питка и 2 кебапчета и са готови да протестират в защита на Гешев, против 2 ри лифт на Банско и каквото се сетите

6

Митко 21 см

преди 4 години

И измислили гръмкото име " Тръст синя България". Те нямат ъкъл да си завържат обувките тръст ми се нарекли. Полицията може да нарита малко лепилари ако надават вой. Левски няма нужда да се финансира от подземни босове и сенчести фигури. Аз съм Левскар, предпочитам клубът да е в аматьорския футбол, пред това да се издържа с крадени пари от ощетени пенсионери или заблудени хора, дали последния си лев да търкат илюзия на картонче.

5

Анонимен

преди 4 години

И тоя отиде при братя Галеви - докато направи милионите от игра на "комар" беше добре, а сега, когато го потърсиха да го арестуват открил, че България не била правова държава !

4

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НЕ ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!!АКО ЖИВЕЕХМЕ В НОРМАЛНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА ОЩЕ СЛЕД ПУБЛИЧНОТО ИЗТОЧВАНЕ И ФАЛИРАНЕ НА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА ЗА КУПИЩА ИЗМАМИ И ЛЪЖИ!!!

3

С една

преди 4 години

Дума,черепа искаше да използва лепиларите като бухалка срещу държавата.

2

Анонимен

преди 4 години

Каква ще им е съдбата - подобно на колегите си от Тирето ще припознаят някой друг отбор. И държавата ще пие една студена вода за задълженията им. Но така е. Най-голямата мафия е в спорта. То не беше укриване на ДДС, афери със захар, фалиране на цели заводи и какво ли още не