71

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Какъв е този е този синтетичен,демократичен и неолиберален израз "синтетичен". Няма ли нормални определения като "момиче" и "момче". Предполагам,че в най-скоро време ще бъде забранено със поредният демократичен и неолиберален закон, човек да бъде нормален - да бъде жена или мъж.Може да настане време когато нормалните хора ще ги затварят в клетки, за да ги показват на новоповите като някакви генетични ***. Мога да кажа,че съм доволен, живота ми премина в нормално полово-общество

70

Русолюб

преди 4 години

Когато Великият Владимир Путин публично каже, че има сливка и му харесва да му го тургат по 5 пъти на ден отзад, ще го последваме ние, милиони българи, които обожаваме Матушка Россия!

69

Веско

преди 4 години

До До 73Има известна корелация, но не сте съвсем прав. И С.Арабия може да се похвали в някои области, ама там са рядкост джендърите.

68

Мексифорния

преди 4 години

До Анонимен"Така е в нео-социалистически Калифорнистан."ние в САЩ му викаме Мексифорнияизвестен е с убийствени такси и тотални и абсурдни забрани,в Мексифорния буквално всичко е забранено дори да си насадиш домати в задния двор ти требе разрешителноа колкото до Холивудските перкендета ... мисля няма кво да обяснявам

67

Мегапроекта

преди 4 години

Абе тая Шарлийз като толкова държи на джендърианството що не си пусне брада и мустаци и не стане мъж. Ами вместо това цупи устнички и иска да бъде харесвана именно като жена. Значи е отчаяна лицемерка закъсала за секс. Бих я пребил брутално и садистично преди да я наеебба мощно. И след това пак ще я понапляскам де.

66

Атанас Свиленов

преди 4 години

Абе всичко много добре, ама братя Уашовски създадоха двата шедьовъра Матрицата 1 и 2 докато бяха мъже. Тоест както са се родили. След като станаха сестри Уашовски създават само тъпизми, фекалии и дамски превръзки. Пълна леш и скръб.

65

Анонимен

преди 4 години

"Чарлийз"Името Charlize се произнася Шарлийз, а не Чарлийз. То е от френски произход, женска форма на Шарл.

64

Анонимен

преди 4 години

Така е в нео-социалистически Калифорнистан. Ако не си марксист или крайно ляв си нацист, фашист, ксенофоб, цисджендър и с привилегий които са ти дадени от цвета на кожата и не само. А тия актьорчета ще си напазаруват дечурлига от африка да им играят на чукундура на комунделите за да не останат без хлеб. че тез имения не се плащат за един ден.

63

пияница мистик

преди 4 години

"Безполова принадлежност или трансджендър"Даренче, Даренче, за нищо не ставаш, ама ти се плаща заплата за некомпетентността все пак. Присъщо за България. Научи терминологията, тогава пускай статииТрансджендър е човек, който не приема собствената си полова индетификация. Примерно ако се е родила жена, се възприема като мъж и обратното.А тези, които се възприемат че нямат полова идентичност се наричат А-***

62

Анонимен

преди 4 години

Има няколко израза, свързани с Черното. Черна Котка- Лош Късмет. Черна волга- Лош Късмет( волгата е кола). Черен като Дявол. В САЩ имат друг израз- Черната овца, за нещо лошо, тъпо. Хората пазят "Бели пари за черни дни"( за лошо време).

61

До 73

преди 4 години

Ами, връщай се де, какво чакаш? Спасявай България от дбендърите.Предпочитам *** пред мачивци като бойко, шкембе войвода, волен, пеевски, доган.Джендърите правят мерцедес, бмв, еърбъс...демокрациите им работят...полиция...институции...Нооо...нее...пазате българщината.Е, аз тази българщина не искам да я паза. Предпочитам джендърите.

60

Идеалист

преди 4 години

Тези гадове не само са извратени, но безчовечни!

59

От бореца

преди 4 години

Юруш на пее. растите няма само в търкия да е пълно .!.

58

Щерю

преди 4 години

Човешки гадости...

57

Студент

преди 4 години

Студент съм в Англия и ви казвам - борете се с всичка сила срещу тази дегенерация в България за да може поне хората и семействата да останат нормални. Останало може да се оправи (икономика, образование, здравеопазване и т.н.), стига да има ХОРА. Даже предвиждам, че в близко бъдеще много млади българи от чужбина ще решат да се върнат обратно в родината ако така продължават нещата по запада в културно отношение. Аз самият вече сериозно го обмислям. То не може само заплатата да ти осмисля живота...

56

Rock of ages

преди 4 години

Горките родители ... Светът се побърква и някои се опитват да ни внушат, че ненормалното е нормално ... Извратени разбирания... Не мога да повярвам, че паднахме толкова ниско.

55

някой си

преди 4 години

Какви са тия трансджендърски работи? За Анджелина бях чувал,че е изв*ратена в леглото, спяла и с жени, осинови и един куп шарени деца,ама от Чарлийз Терон не го очаквах. Чарлийз Терон дори я намирах за една от най-красивите актриси,а тя да смята смененено на пола за нещо нормално.Преди време Селин Дион пусна серия бебешки дрехи,които били за неутрален пол. Не знам на къде върви тоя свят. Скоро човечеството ще спре да съществува.

54

Анонимен

преди 4 години

Значи сбърканяците вече били полово неутрални. Ами добре, само че това няма да ги направи нормални. А родителите им... Горките хора!

53

Путин спи с деца

преди 4 години

Но за русофилите , той има право и децата са късметлии

52

Боди Модификейшънс

преди 4 години

Защо хората се занимават с глупости вместо да конструират мозъци по поръчка.