11

Анонимен

преди 4 години

Моята крава четеше книги, не разбираше нищо но продължаваше да чете. Бяхме много горди с нея. С течение на времето почна да си въобрачява че е лъв. Почнахме да я храним със сено но не помогна. Началото на зимата я затворихме в обора и тя си помисли че и ограничаваме личната свобода. Опита се да насъска останалите животни против животновъда. Осъдихме я по бързата процедура и главата и беше отсечена на ешафода, тялото набучено на шиш а краиниците разпънати да съхнат в четирите посоки назидание

10

Анонимен

преди 4 години

Ако Анджелина Джоли си присади член и си махне ци...те (спихне ги) ще я призная...Всички, които пропагандират идеята за самоопределянето на пола трябва да покажат своя пример и да докажат с дела твърденията си.

9

Анонимен

преди 4 години

До NickТова е още от древен Рим. Сенаторите били хомосексуалисти, но само Клавдий е бил хетеросексуален и е имал жена за което бил станал за смях пред всички.

8

И кво?

преди 4 години

Това трябва да ни засрами, че още не сме се поддали на масовите психози (е, масови само в определени декадентски среди), които бележат жалкия край на селския цирк, незнайно защо още наричан "либерализъм"? Имам предложение за старт-ъп - забийте жици в гробовете на либералите от 19 век и край на всички проблеми с енергетиката и екологията, защото те се въртят там долу като ротори на генератор.

7

Анонимен

преди 4 години

Очакваме статия и за бг звезди които отглеждат половонеутрални деца.

6

Nick

преди 4 години

Всичко различно от мъж и жена е извращение. От Съюза между мъж и жена се ражда Дете. Всичко различно от това е извращение. Извращение е и родителите да насърчават и тикат децата си към лудост и ненанист. Хилядолетия наред, човечеството е живяло нормално, от къде дойде и как се разви тази лудост за няма и 10 години, просто не мога да си обясня. Кому е нужно и защо? Дано отговорите дойдат скоро.

5

Анонимен

преди 4 години

После противниците на ИК били любители на конспиративни теории.

4

Анонимен

преди 4 години

И ние в с жената отглеждаме полово неутрални деца.

3

Анонимен

преди 4 години

Пак ли джендърски истории

2

Анонимен

преди 4 години

Извращението с двата пола , създадени от Ба е по демонично влияние и пднечестие е моралн падение и извращение и е престъпление и срещу правата на децата и грях срещу Бог разрушаващ човвешкаа личнст и води до погубване на душите И такива родители трябва да се срамуват а нв годеят с извратените си разрушителни дела

1

Анонимен

преди 4 години

Болни хора с болни мозъци и амбиции отглеждат деца и ги объркват нарочно защото така ще има по-голям интерес към тях.