111

Анонимен

преди 4 години

Слафчо в лице прилича на извънземното от едноименния филм,ба..хти грозната мутра.

110

Анонимен

преди 4 години

Слави,не се пъни. Повечето хора са доволни от доайените БСП, ДПС и ГЕРБ. Ти нямаш шанс.

109

Тоя съвсем се оля

преди 4 години

Той и Росен Петров се гласеше за вътрешен министър, ама си остана само с окапалия нос.

108

Анонимен

преди 4 години

Като гледате снимката,замислете се какви шоумени може да са тези сърдитковци, а после си ги представете като политици!?Майко мила,да не дава Господ!

107

Слави трифонов

преди 4 години

Искам да си направя партия, ама нямам желание.

106

Анонимен

преди 4 години

Стана като в уличната игра "Тука Има - Тука Нема"!Славчооу, "политиката" може и да е Шоу, но и тя си има "правила"!!!!!-)))))))

105

Гледайте една вечер

преди 4 години

шоуто на сценаристите му, и ще разберете от къде идват простотиите в предаването му. Слави е толкова ***, че даже и *** смешки не може да си измисли, но и мозъците му са като него! Хайде стига толкова, Пена вече не е к..***. Народа се умори от простотии!

104

Героите на Доню!

преди 4 години

Тримата *** на Доню Донев! Спомнете си филма му - "Умно село", ето такива умници ще са и тези главочи! А ето и "моралиста" им какъв е - " Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с паролата: This is my father (Това е баща ми б. ред.)" На такива ли да вярваме?

103

Анонимен

преди 4 години

Откровено,той ме разочарова! Бях фен на шоуто,но и то ме разочарова!Това че, първо реализира собствения си интерес, го разбирам, кой не би направил като него?Но че ще развее знаме чак 15-20 г. кариера и ще се обяви за единствен Месия на българското спасение, не го разбирам и не му вярвам!Високопарното поведение, което придоби от парите си,няма да го направи новия Стамболов.Подобно на Марешки,ще излъже избирателите за един мандат и после като Бареков - по надолнището..

102

Анонимен

преди 4 години

До ВаранЧестно казано нямам му доверие, но ако свали ГЕРБ ще се зарадвам за малко.Просто не го виждам като премиер, сякаш пропусна момента.Интервюто с вожда, просто показа че няма топки.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105И то българска държава, извинявай просто допълвам.

100

Варан

преди 4 години

Предпочитам да гледам Слави и сценаристите му,отколкото 240 нагли мутри в НС.

99

Не е това ...

преди 4 години

Айде един цитат " Има много начини да умреш тия дни, но тоя ако иска да те убие може да го направи така, че да си на другия край на света и той да не е излизал от стаята си със седмици и да не е говорил с никой". Практиката с касичките приключи господа.

98

Анонимен

преди 4 години

Редуцирането на броя депутати ги прави по-лесно продаваеми. Дистанционното и електронното гласуване не може да се имплементират добре дори и в доста по-развити от нашата страна ... Като цяло леко идеалист го раздава човека :) Няма лошо... може да разтури малко комфорта дето имат някои партии ако успее да влезе в парламента. Но там ще разбере реалността на това да управляваш държава...

97

Анонимен

преди 4 години

До Много просто:Българина го смятат за *** и добитак, но допре ли ножа до кокала на обикновенния гражданин, може и да стане война.

96

Анонимен

преди 4 години

Народа е изтощен от борисовия режим и може и да гласува за дългия, но аз също намирам идеите му за глупави.То само като гледам сценаристите му и се отвращавам.

95

Преди да изляза

преди 4 години

От вашите сметки и уравнения, това успях да свърша. Малко можах, но толкова направих ... А сега Алегро и някой друг!

94

Много просто:

преди 4 години

Един човек, който вече не съществува ги редуцира с 20 процента! Една по - сериозна криза и спукано балонче и мое и да стане това дето не е ставало фалит и война!

93

Друго направих

преди 4 години

Като им свърши брояча за тука пиши ги фалит за дълго време! Не питай как!

92

Бам

преди 4 години

Слави - новата патерица на статуквото. Трудно ще го обясня като за нивото на фенчетата му, за това нека изгледат пак интервютата му с Тиквата и с Цацата. Аз лично не вярвах че още някой ще му симпатизира след тях.