131

5/10

преди 4 години

7/8 смех. Няма такъв лидер на партия.

130

Хан Тервел

преди 4 години

Докато се научи как се регистрира партия и партийната система може да неде сменена.Все пак на 200-300 години се случват и промени в държавното управление...

129

Анонимен

преди 4 години

Не искам да стане премиер защото не знае английски. Стига вече сме се излагали по света, поне това трябва да знае! Иначе идеите му звучат леко клишета - недомислени и повърхностни. Съмнява ме че ще осъществят някоя от тях :)

128

....

преди 4 години

Има нужда от неговата партия. Дори само заради това, че много се страхуват и му пречат за да създаде. Давай Слави, на прав път си. България има нужда от ИСТИНИ.

127

Анонимен

преди 4 години

Вижте му телевизията и си представете каква ще бъде държавата, която той ще управлява.

126

Анонимен

преди 4 години

*** винаги изплува! Свойство на тази органична материя!Жаждата за изява е професионално заложена и доразвита до пълен абсурд у чалгаджиите."За крадец не ставаш сине, ти си будала-а!". Помним, помним!

125

Доктор

преди 4 години

С тази задгробна физиономия на незадоволено зомби, чалгаря може да прави шоу само на някоя погребална агенция ! А бе, селяндурино, що не си продаваш мартениците , та поне някаква полза да има от теб ? Не си дорасъл умствено за вожд ! А, виж , в Комлука може и да те вземат за вожд ! Бегай там , гов.няр жалък !

124

АМАН ОТ

преди 4 години

ГОЛИ ТИКВИ :-(((

123

шматка

преди 4 години

Ако и партията му е като телевизията най много да спечели 2-3 кметски места из Лудогорието

122

Наблюдател

преди 4 години

Неприятно. И тоя ще ни смуче. Малко ни бяха царе, пожарникари, хидроинженери, та сега и чалгарин иде.

121

Анонимен

преди 4 години

Славчооо и сто партии да напраиш се тая,няма да помогнеш на банкянския крадец.

120

Анонимен

преди 4 години

Мислих, че не може да има по-тъпо име на партия от "Няма такава държава", но Слави безапелационно ме опроверга. Щом Главчо и целия му "мозъчен тръст" досега не успяха да родят свястно име на партия, как някой може да очаква тия хора да предизвикат някаква промяна!

119

pd

преди 4 години

pf

118

Анонимен

преди 4 години

"пряк избор от гражданите на директорите на областните дирекции и на началниците на районните управления на МВР; пряк избор от гражданите на главния прокурор, пряк избор от гражданите на омбудсмана" - Хумор и забава! Цирк! Бетониране на феодалите, защото изборите струват пари, много пари! Та да си дойдем на въпроса - кои са гражданите? Животът ни не е шоу, нито мачле...

117

Некъв тука

преди 4 години

Хм.. Има Такъв Народ (ИТН). Герб, бсп, дпс, бареков, и. тн..Демек още един от многото :D

116

по принцип

преди 4 години

е по-добре слави да се пробва отколкото да оставим сегашните мародери. само едно ме учуди какво иска да каже със свободен достъп до здравеопазването....това да го разбираме ли , че едни ще плащат...*** няма но всички ще бъдем равно осигурени !!! това е определено глупава идея да въдим бълхи

115

339

преди 4 години

Мая действа на терен,Станислав-на екран.

114

Миганин

преди 4 години

Сигурен съм,че той няма да стане премиер,а ще постави за управленци млади и способни хора,а не калинки пекинки.Една част ще върне от чужбина.Има потенциал,да действа.Ще го подкрепим.

113

българин

преди 4 години

Действай по задачите Славчо, Та партията да е законна! След като ГЕРП се " узакони" преди години.Що да не можеш и ти?! А на изборите имаме думата НИЕ! -:)

112

Анонимен

преди 4 години

славчо разкажи мумиьо за ръчичката на жоржи шорош сграбчила българското знаме която е символ на твоята партийка. ти ли ще ни забиеш кръста? поредният фалшив спасител който ще се молим да не бе идвал. опъвайте въжетата и нахлузвайте примките на хунатата. друг начин няма. биологична лустрация до девето коляно. следващите ще се замислят преди да бъркат в кацата.