583

Дека е ПиАр-кътъ?

преди 4 години

Нъл имат ПиАр-къ-тя ще не се е изказала веднъж поне? Дадоха милиарди за ненужни самолети-барем едно изказване на ПиАр-кътъ да имаше тогава? Сега -сериозни обвинения-ПиАр-кътъ пак мълчи...За кво взима заплата бе? Па и жилище...

582

Анонимен

преди 4 години

-Защо в България не може да има дори гражданска война???-Защото всички сте прости селяни!!Като чета коментарите, още повече се убеждавам, че е така!!!

581

Анонимен

преди 4 години

За заблудените герберисти ще каже следното:1.личният живот на президента си е негова работа и няма отношения с управлението ан държавата2.президента може да не е идеален, но е за предпочитана пред герберската шайка3.един ден, рано или късно, далаверите и кражбите на герберите ще видят бял свят и тогава ............тежко им се пишеДобър ден, селяни прости, и вие няма да сте още 100 години управляващи!!!

580

Анонимен

преди 4 години

Радее ,плача със сълзи за теб ...горкият!Дори Божков не им остава длъжен и си казва,каквото мисли.А ти??????Ти какъв си ????Президент,генерал или мишоче??????Я вземи се стегни и ако не знаеш как стават нещата си наеми правилните хора!!!Един Марковски досега да го е попилял Гешевта!!!Цяла армия съветници има околко теб и защо????

579

Анонимен

преди 4 години

До unufri 586"Когда человек глуп, то это нодолго" (Операция "И", Мосфильм, 1965 г.) - истина от любимите ви руски велемъдрия, валидна първо за ТЕБ, и най-вече - за ТВОЯ пРезидент и и Първата Бръмчалка.

578

Анонимен

преди 4 години

Как така 30 години не се намери ЕДИН човек в България, който да е свързан с политиката и не е крадец и измамник?

577

RT

преди 4 години

И да се напъвате, Радев си е Радев...Човек с достойнство и истински българин. Реши ли да влезе с екип на парламентарни избори, ще ги спечели с 40% минимум

576

1912

преди 4 години

Радев стига си мрънкал!!Ти в какво си мислеше че се замесваш или искаше един мандат да си хортуваш и ти като предходните послушковци?!?!?!?Застани ,като истински генерал,бори се и поведи народа,ако не можеш....много ти здраве мрънкач!!!Защо подписа за Гешев?????Мрън-мрън и накрая,каквото ти кажат!!!Народа има нужда от водач не от мрънкач!!!!

575

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 578Венцехвалената от теб Деса Мерцедеса нито е "дама", нито е "първа", нито пък е с ген и потекло, за да придобие КЛАСА, визия и авторитет - ама там измислените тапии от уж Английска гимназия, уж Финанси и най-вече плеймейтска диплома от СлаФчо Трифонов - всичко това е в Мерцедесин плюс за чалга-пр..матите.Колкото и да харчи от твоя джоб, няма да се добере до висините на обикновена работеща, умна и хубава жена с ВКУС и КЛАСА.Вари го-печи го, селяндурът го бива само за селяндурка.

574

Анонимен

преди 4 години

голям позор е чехъла самальотчик само за архари още не е ходил ама може и да не сме разбрали кога е било

573

Другарю???

преди 4 години

Другарю президент, ти га плещиш простотии против всички-убаво ,нали. Га нападаш всички-убаво.Ама нали си пилот-знаеш,че може да нападаш със самолета,ама ша трябва и да са отбраняваш и да бягаш и да са пазиш.А ся-пази са, отбранявай са,ама недей да плещиш глупости. Нали си уж много морален,обединител на нацията-а то ко излезе-първо да оправим родата-ПиАр-ка на авиацията станала-сигурно не може да различи самолет от каруца.Баща ти направи катастрофа и обвиниха невинен-и това не сме забравили!

572

Каскетистан

преди 4 години

До МутристанПОЗОР! Бойко отдаде България на концесия на Пеевски!абе каскет пpocт кво общо има ББ със статията бе?

571

Анонимен

преди 4 години

Радев така е оцапал институцията Президент че повече няма накъде.

570

Анонимен

преди 4 години

До bluesky1Как го разбра,че е свестен и достоен ?Абе това електората на БСП-то сте много елементарни хорица ще знаеш.Никому неизвестния шапкар ви го посочи БСП(на които им го посочи пък Решетников) и вие започнахте веднага да му приписвате качества, които не притежава както винаги сте правили и с бившите ви партийни величия.Първанов докато беше президент - човек с морал, човек с морал... като се отцепи и направи АБВ - тоя ***, тоя *** всичките ви лидери са такива от десетилетия.

569

Анонимен

преди 4 години

Шофьора да подава оставка

568

Анонимен

преди 4 години

До МутристанПОЗОР! Бойко отдаде България на концесия на Пеевски!Същия Пеевски от който народа го спаси 2013!!Бойко е много много жалък!Сега е ред да кажем, че Пеевски е човек на Русия.

567

Избирател

преди 4 години

Каквото повикало, такова се обадило другарю резидент!

566

Мутристан

преди 4 години

ПОЗОР! Бойко отдаде България на концесия на Пеевски!Същия Пеевски от който народа го спаси 2013!!Бойко е много много жалък!

565

Къната

преди 4 години

Гешев ли е накарал Радев да назначи любовницата си, незаконно, на две длъжности? Гешев ли е накарал Радев да уреди незаконно безплатна квартира на любовницата си? Гешев ли е накарал Радев, заедно с шефа на ВВС, да укрият и унищожат официални документи? Трябва ли Гл. Прокурор да спазва Закона, и да повдига обвинение срещу всеки нарушил Закона? Трябва ли Президента безнаказано да нарушава Закона? Съгласни ли сте вишестоящите да имат повече права от Вас, и безнаказано да нарушават Законите???

564

bluesky1

преди 4 години

Румен Радев е единственият свестен и достоен президент, както и въобще политик на тази територия и е избран от народа, а народа пак ще го избере! Не съм гласувал последните 15 години, но президента го подкрепям и се надявам да устои на калните атаки!