17

Анонимен

преди 4 години

Какво ще рече минимални загуби? 60%?

16

Анонимен

преди 4 години

Тук не съобщават, но прокуратурата е започнала дело за пречистването на водата на софия. Ползван е препарат с канцерогенен риск. Поздрави на всички софиянци от фандъка, да ви е честито.

15

Софийска цаца

преди 4 години

Задачите по математика с басейна(язовира) и тръбите, винаги са били много гадни.

14

Анонимен

преди 4 години

Добре сме щом 45% се водят малки загуби.

13

До Грозния ПЛЕШИВЕЦ

преди 4 години

Този грозен ПЛЕШИВЕЦ на екрана лъже като дърт БРАЗИЛЕЦ! За декември ми дойде 40 кубика общо потребление+16 реално изразходвани. В понеделник юе ходя да му ударя фактурата в грозната мутра! Слон да чччука уродливата му майка!!!

12

Баровеца-СФ

преди 4 години

Както е написал читател на Днес бг. и то наистина е вярно! Дааа! Колко ни ограбват и колко сме обедняли : "1980-1989 сметки през зимата за двустайна панелна в София от 68 квадрата, за парно и топла вида беше 12 лева, за ток 6 лева, за вода 80 ст, за телефон 1 лев при заплати 200-400 лева.За декември 2019 година ново строителство апартамент от 136 квадрата, за топла вода 70 лева, за парно 350 лева (25 градуса в жилището), за ток 80 лева, за вода 26 лева, за телефон 60 лева. С-на заплата 750лв,"

11

Анонимен

преди 4 години

До 9 : Ами като ни рекетират да излизаме ние пред ВИКто! То в крайна сметка ,като ни ограбват и не ни взимат на сериозно,защото имат явно държавна протекция за извършване на "законен" рекет !

10

Чо

преди 4 години

Всеки път когато държавата дава пари на столицата, за да има равновесие, няколко човека от провинцията трябва да станат столичани. Отделно далаверите.

9

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на направеното преди демокрацията за това, че още пиете вода от чешмите. Всички водопроводни мрежи и язовири са от ония времена. През последните 30 години никой нищо не е пипнал. Само продават водата и то вече на десет пъти по-големи цени от тогава и прибират парите.

8

Щирлиц

преди 4 години

Винаги от чешмата тече висококачествена софийска вода със песъчинки.За да я подобря още повече,използвам кана със филтър.Толкова за качествената софийска вода,другарю Стойнев.

7

Анонимен

преди 4 години

При соца (оня лошия соц) плащах по 4-5 лв. за вода. Сега сметката за водата почна да надминава сметката ми за тока и въобще не знам какво ми пишат. Имат си някакви загуби, които, не знам на какво основание, ги написват на клиентите и клиента си плаща като поп. Подобно безобразие не знам дали и в страните от третия свят го има.

6

Анонимен

преди 4 години

До Баровеца-СФ"защото плащам не само по водомер,а и по общ водомер отчитащ три входа! Та не мож му хвана сметката и си цакам! Писна ми и започнах вече жалби!"И аз плащам така и като разделя платената месечна сума на изразходените кубици - кубик вода ми излиза 5 лв. А пък КЕВР твърди, че водата в София била по два лева и нещо на кубик. От Софийска вода си правят с клиентите каквото поискат и няма как да им се потърси сметка. Нема такава държава.

5

Анонимен

преди 4 години

Теменужка Петкова в момента е в Щатите и преговаря за доставка на вода от Скалистите планини. Американците ще ни диверсифицират доставките на вода (на десеторна цена), щото тази из нашите планини определено е от съветски ледници и по чешмите тече руското влияние.

4

Баровеца-СФ

преди 4 години

Знам ли за качеството,като преди я пиех а сега не става!Да явно е,че загубите са малко,но от финансова гледна точка,защото плащам не само по водомер,а и по общ водомер отчитащ три входа! Та не мож му хвана сметката и си цакам! Писна ми и започнах вече жалби!

3

Анонимен

преди 4 години

Верно, от Белмекен няма какво да потече към Перник. Важното е да ги залъгват, докато завали дъжд. Неслучайно говорят не за язовир Белмекен, а говорят за водосбора са Белмекен. Водосбора, това е онази суха долина, с напукана от суша земя над язовира, по която се надяват един ден да потече нещо. Ама това нещо няма да е от снеготопене, щото сняг няма. Герберите отлагат, ловят шпиони, арестуват виновни, правят всичко да насочат вниманието на хората другаде, с надеждата, че през това време ще завали.

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Картоффка като кмет на София си е заложила...филоложката диплома,ако се закъса с водата.Софиянци да са спокойни.Ако стане случайно...фал,ще се прехвърля вода от Дунава по тръби,които сега почват да ги..изливат в МЗ Перник.Всичко е...изчислено.Боковите Калинки не спят и...мислят денонощно с два хода напред.

1

Анонимен

преди 4 години

Аз съм от София и от много години не пия чешмяна вода.Почти всички познати които пуят чешмяна вода имат някакви проблеми с бъбреците.Хора на възраст 25-40 год.Сигурно е от космическата енергия не е от водата.А щом политиците твърдят че бяма да има криза с водата най-разумното е да си купите 1-2 пластмасови бидони с кранче.От тия големите за вода. Те не лъжат нарочно просто непрекъснато се случва по навик.