183

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхте сложили Сашо Кадиев на мястото на тоя измислен грък щеше да има по-голям шанс да се получи това отживяло "шоу" ! И това не е шоуто на Николас Цитилидис, а това си е шоу на БТВ!

182

Анонимен

преди 4 години

Водещия е супер и шоуто също.Ако не ви харесва сигурно сте от северозападна България където само чалга признавате.

181

Анонимен

преди 4 години

Че Дядов Тошко беше удар в десятката, всеки, който изпитваше носталгия по социализма, си представи, че този коли и беси и никой не може да му каже нищо, ако дядо му беше останал на власт и всяка носталгия се изпарява. И Тошко беше 5 дни, останалите бяха горе-долу свестни хора, много хубави жени се видя, че нямат представа от работа, много ни смаяха с невроятни умения. Снощи докторката беше на ниво, здравословни ястия, вярно, време отнемат и са глезотия, но има и много добри идеи

180

Анонимен

преди 4 години

Голям облак -- малък дъжд.Голяма реклама -- малко недоносче.Хората трябва да са съвсем затъпели за да харесват подобни предавания. Жалки напъни да се наподоби поне малко предавания като това на Дейвид Летърман.

179

Дайте

преди 4 години

Дайте поне Турски сериали -- с тях поне ще зарадвате синилните старци.

178

Пародия са

преди 4 години

Какво му харесвате на Черешката на Тортата -- да гледаме внука на Тошо да се лези и напива по телевизията. От българските телевизии си засллужава само Натали Трифонова. Няма значение какво говори -- просто хубавото си е хубаво !!!

177

инж Цв. Владова

преди 4 години

Стига сте сравнявали. И двете продукции са супер. Всеки може да гледа каквото си иска- но, да не заклеймява, да не отрича. Има място в ефира за всички!

176

Анонимен

преди 4 години

Не знам за Вас, според мен само "Черешката на тортата" има някакъв смисъл, хем виждаш хората, хем дома, как разсъждават, как се справят с битови дейности. А "Маскираният певец" беше такава т...по..тия, че моля ви, не го правете отново. Извинявайте, но "Бразди" е като напрегнат трилър сравнение с това нещо. И имам идея какво ще се гледа - направете документален филм за мандри, месопреработвателни цехове и други - да видим как произвежат храната ни и от какво, гарантирам огромна гледаемост!

175

Анонимен

преди 4 години

Става, но не съм кой знае колко впечатлена. Най-странното е, че ми харесват най-много шоута, където играят обикновени хора - "Черешката на тортата", "Кошмари в кухнята", "Стани богат". Имаше едно предаване за търсене на имоти с водещ Драго....ъъъ, никакъв спомен за фамилия, май беше Драганов. Еми, според мен имаше големи заложби, не знам защо го спряха, беше интересно, дори нямаше нужда от състезателен елемент между брокерите, просто почти всеки се интересува от имот

174

Винету Борисофф

преди 4 години

Билгарите са повредени в мозъка Гърци...УДРИИИ ЯКООО ЦИКИРИДИС .

173

мак

преди 4 години

Пресилено е да кажеш, че никой не посмя да се конкурира с дългия. Сигурно хората не са имали идеи да направят нещо интересно. Поредната боза всеки е могъл да измисли и да "се конкурира".

172

Анонимен

преди 4 години

Снощи си легнах в 22,30 . Спах като къпан. Какво е станало ?

171

1

преди 4 години

До Така е ..Право рече в минало свършена форма. Шоуто на Слави имаше стойност до 2008 г. Амин

170

Пепа

преди 4 години

Чета в коментарите, че давали 20 лева за пляскане !Мчи аз на повикване вземам 100 лева и то без да ме излъчват в ефир !

169

Пенсионер

преди 4 години

Божеее , Боже..! Да ви имах интересите и мненията.. Що не се огледате ? Децата , жената , любовниците , работата , а сте задзяпали Слави. ?

168

Културен

преди 4 години

НЕК а *** тук да се задействат и да поизтрият малко мнения, че едни и същи хора само плюят по шоуто. Шоуто е супер, свежо е, с забавен водещ, няма чалга. Даже са готови да плащат за положителни мнения по новинарски форуми и фейсбук

167

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 168 То па комиците са с много вкусех хумор. След един час си отиваш празен , както си дошъл. Шоуто на Слави по БТВ ни запознаваше със световно известни личности и имаше някакво образователно значение.

166

Анонимен

преди 4 години

Този тип шоу се изтърка още със Слави Трифонов.Отблъскват ме.Не гледам нито 7/8 нито този ще гледам.Предпочитам някой стойностен филм,отколкото да си губя времето с глупости.

165

Враца баце

преди 4 години

Шоуто снощи беше плачевно. По едно време се зачудих аз ли нещо не съм в ред, след като чух как се хили платената публика на тъпите опити за смешки. А пък за Славенчето... на кой *** му хрумна идеята, че жена която цял живот е била манекенка може става и за комик? Като цяло положението е много зле, но ще дам шанс на предаването най-много една седмица.И общо взето с турските сериали и това шоу, БТВ ще е негледаема от 20:00-23:00

164

къде кога как

преди 4 години

До 174 Намери им сайта на предаването и им пиши на мейл иначе трудно ще ги намериш и това обикновенно са фирми за набиране на клакьори!