143

МЕНИНЕ

преди 4 години

Погледах в началото и се отказах.Такъв тип шоу за мен вече не е актуално.Още повече,че с нищо не се различава от предишното.Гостите са омръзнали на всички.Сякаш няма други готини млади хора,които не са по-малко успели от "старите муцуни".А присъствието на Вътова закопава всичко.Не е ясно,защо едно хубаво,но некадърно момиче трябва да е на екрана.Явно мъжът и добре я урежда.

142

Шенол

преди 4 години

Много забавно новото вечерно шоу на бТВ. Подходящо е за хора, които нямат кабелна телевизия да гледат тв. 7/8. Няма да го бъде това недоразумение, бТВ да се специализират в турските сериали, там им е силата

141

Анонимен

преди 4 години

Е тази Славена на всяка манджа мерудия, е то с тази голяма уста (буквално) никак не е чудно как се урежда да я показва по телевизята.....

140

Анонимен

преди 4 години

Многорекламираното шоу не струва. Вчера го позяпах 5 минути....и повече няма да си го причиня. Платили на 100 човек публика д а пляска и да избухва на плоски смешки. За справка....за шоуто на Слави се плащаха билети и се купуваха винаги и бързо. За новото шоу...те плащат на публика да го посещава.

139

ГАДОРЯН

преди 4 години

Вече ме е страх да отворя хладилнка си! Да не би случайно оттам да изкочи оная симпатяга Славенчето. Навсякъде я тикат. По всички канали и телевизии. Втръсва.

138

Димитър

преди 4 години

Тук по надолу гледам трима - четирима платени фена на Слави се опитват да спасят положението , Нико е на 26 г. и има страхотно бъдеще, за съжаление кючека умря.

137

Митко 21 см

преди 4 години

Хахаха, малко плакати направиха и реклама от БТВ. Препоръчвам да сложат светлинка на екрана кога да се смеят и зрителите, че нещо не успях да им хвана хумора. Опитите з имитация са вредни....няма да им се получи. Слави си е Слави. Иначе ще са политкоректни....определено

136

кранта без капаци

преди 4 години

Имало хора, които все още гледат (българска) телевизия. Хм...

135

Зрител

преди 4 години

Най-после да видим нещо свежо в родния ефир.На това момче му сече пипето, не чете от аутокюто и то с грешки, като Славуцата. Има бърза мисъл и реакции. Е, присъствието на Славена и Юлиан са грешки, но не може да бъдем категорични, дали това шоу е успех или провал, само от първото предаване.Пожелавам успех на Николаос и нека неговите зрители да бъдат хората от онези оставащи 20 %! Осемдесетте процента знаете кои са. :-)

134

Коко

преди 4 години

В пъти по-добре е от намръщения политиканстващ чичак, който го играе между мутра, чалгар и патриот.

133

Гледах го вчера

преди 4 години

беше забавно. Хареса ми. Да продължава така.

132

Марел Цветанов

преди 4 години

Аз пък мисля, че е добре за зрителя да има такава надпревара в ефира за гледаемост, това означава, че ще ни се предлагат по- стойностни предавания и ще са все по-изпипани да задържат зрителя, аз се радвам за тази смела постъпка, но не трябва и е грешно да се правят сравнения със Слави и Николаос, според мен ще успее момчето, нека има успех, когато се научим да ценим и да се радваме и да пожелаваме успех на отсрещния, тогава и ние ще бъдем успешни. Какво ми пука, че е грък, Б. Б. Е БЪЛГАРИН, и?

131

zlatena

преди 4 години

Шоуто на самовлюбения грък Николас Цитридис по тв бТВ беше скучно и не забавно дори няма да изкара на екрана 2 месеца пълен провал на безмозъчните шефове на тв бТВ

130

zlatena6

преди 4 години

Всички знаем тв бТВ обичат да лъжат за рейтинга истината е съвсем друга нова тв и 7\8 са с много по голям рейтинг колкото и това да не се харесва на безмозъчните шефове на тв бтв

129

гост

преди 4 години

Браво! Свежо, динамично, забавно!Харизматичен водещ, браво!

128

Гледам Тв

преди 4 години

Изключително интересно, забавно и вълнуващо шоу!!! ..... но сме го гледали вече 19 години! И гологлав водеш имаше, и бенд, и рекламата му е в същите минути, и всички гости от България вече са канени по 2-3 пъти....

127

mn

преди 4 години

Къв първи коловоз, вие нормални ли сте? Мега плоски и шаблонни шеги в по-голямата си част. Тук-там се промъкваше и нещо по-стойностно. За да оцените правилно изгледайте първото предаване на Шоуто на Слави назад в годините - има по в Ютюб. Много класи над снощната боза. Иначе момчето не е виновно. Грешно е да има хейт спрямо него като личност - просто това му предлагат сценаристите, това представя като продукт.

126

Митко

преди 4 години

Новият юнак е симпатичен и стои отлично на екрана! Не се съмнявам, че бързо ще се досети и за главния аргумент, с който разполага - той е само на 25 години....Убедително, нали?? Защото ако не става - бързо ще отпадне. Но ако пробие - да му мислят всички останали!

125

Приятел

преди 4 години

Какви пари дават на платената публика?Защото да пляскаш в несвяст и да се хилиш без повод си е истинско мъчение.Защо ли струва че повечето пари са отишли за платени аплаузи? Ясно е че останалите самодейци от "шоуто Цикотридина" са там просто за да не си стоят вкъщи.

124

Анонимен

преди 4 години

обръщайте си левовете в евро докато е време