85

СЛАВИ

преди 4 години

Лиляна да върне окрадените милиони, дадени на Перник и другите язовири за ремонт. А не за пореден път да обират парите на бедния българин за ремонти и водопроводи! Мр....ца! Поне за това не е минала давност. НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДАВНОСТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВНОСТТА И НАРОДА Й! - ПОСЛЕДНОТО АДРЕСИРАМ ДО ОНЯ ГЕРДЖИКОВ! ДЕТО КОВЕШЕ ЗАКОНИТЕ, КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАС, ТА ДНАС ДА НЯМА ПРЕСТЪПНИЦИ, А ВСИЧКО ДА Е ОКРАДЕНО ЗАКОННО! В ЗАТВОРА И ВЗИМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ - ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЪЛГАРСКИ

84

СЛАВИ

преди 4 години

Дано не я източите. Че после пак ще ви освиркат. Мислите ли ,хора, че Г-н президентът е подстрекавал хората при паметника на Васил Левски - да освиркат Фандъкова? Те в нейно лице са освиркали ГЕРБ. Марешки е *** като Росенчо малчугана.

83

тигъра

преди 4 години

Чак пък да има за години напред?Тези дни минах покрай Искъра и ръкава покрай който върви пътя за първи път го виждам празен.

82

гост

преди 4 години

Хаха то и яз.Студена имаше вода за години напред :)

81

Фандък

преди 4 години

Все говори, но не поема отговорност като се обърка нещо. Лъжкиня!

80

Не комунист

преди 4 години

ВМЕСТО ДА ПРАВЯТ НОВ ВОДОПРОВОД ЗА ПЕРНИК ЗА МИЛИОНИ / ОТ КОЙТО ЩЕ ГЕПЯТ ПОНЕ 50%/, МОЖЕШЕ ДА НЕ ДОПУСКАТ ИЗТОЧВАНЕТО НА ЯЗ. СТУДЕНА.ТАЗИ ЖЕНИЦА ЛЪЖЕ И ОКОТО НЕ И МИГА!БОГ И ПРАТИ ЗНАК С РАКОВО ЗАБОЛЯВАНЕ, НО ТЯ НЕ СЕ СПРЯ.ЩЕ ОСТАВЯТ И СОФИЯ БЕЗ ВОДА И ЩЕ ДУХНАТ КОЙ В ДУБАЙ, КОЙ В БАРЦЕЛОНА , А НИЕ ЩЕ МРЕМ В МРЪСОТИЯ !!!

79

azz

преди 4 години

Вода е имало и ще има ,ако спрете да крадете!!!

78

Smurf

преди 4 години

Да не стане така както стана с обещанията на Лилету за Перник

77

123

преди 4 години

Шайката ГЕРБ лъже и краде докато може и след това ще си плюе на петите в чужбина.

76

Шиши

преди 4 години

Отвратителна герберунгелска пионка си Жорданке !

75

8

преди 4 години

Лъжкиня ! Фотограф засне Белмекен ,който е пълен на една трета ! Държавата не трябва да плаща тръбата и водата на перничани ! Това са нашите пари от нашите данъци ! Питал ли ни е някой дали сме съгласни ? Не !

74

Драган

преди 4 години

-Ало, енергото ли е ?-Не, ВиК-то-И на вас да ви...

73

Анонимен

преди 4 години

В Бг - "Вода газим - жадни ходим!"

72

Анонимен

преди 4 години

платиха се едни милиони за ремонт на Студена и сега вода от друго място, за където ще трябват още милиони, та Борисов вместо да плюе по българите, че не искали да плащат, да види защо, защото управляващите разходват постоянно милиони, а полза никаква, защото са некадърни и крадливи

71

Анонимен

преди 4 години

докато не дойдат вашите специалисти и не ни уверят че вече вода няма щото не е валало

70

Не,но

преди 4 години

Значи вода в Софийско има и не е от сущата трагедията с липсата на вода в Перник

69

Анонимен

преди 4 години

Те хубаво са пълни, ама проектът тази вода да бъде доставена до Перник е на стойност 22 милиона лева. Тази малка подробност се спестява. И кой ще понесе отговорност за този огромен разход?

68

ссс

преди 4 години

Разблата ти *** от кладенчова вода.Така и Фандъкова разбира какво й показват експертите. Лъжат я там и я натискат да приема.

67

МУНЧО

преди 4 години

Аз, *** ви казвам: Вярвам много повече на Цар Киро, от колкото на Фандупкова!

66

Анонимен

преди 4 години

Тая кога стана хидроинженер, В и К-тата разхищават водата най-безнаказано и безотговорно, а цялата държава спи. Не може да има 50% загуби и измисления КЕВР да разшева вдигане на цената. Тотално безумие.